|
Forumu takip eden arkadaşlar bildiği gibi, bu ayın başında 2019 ocak çıkışlı fabia'mı satıp sıfır premium paket kamiq aldım.İkisi de aynı motor , aynı şanzıman . dsg 1.0 110 beygir. Fabia dan aşırı derece memnumdun,şu an param olsa 2. araba olarak gene alırım. Hızlanması ,sorunsuzluğu , az yakması ,mükemmel bir seçim olmuştu. Kamiq istediğim bir model di, avek tekstilkent'te bir de octavia elit vardı,ben kamiq tercih ettim.doğru yanlış bilemiyorum sonuçta SUV istiyordum,gerçi kamiq ne kadar suv tartışılır :) Benim arabam dolu paket ama doluluğu tartışılır .. VW grubu nedense güvenlik donanımlarını koymuyor, bu bence büyük bir eksi yazıyor , üst paketlerde olmasını gerektini düşünüyorum. Sadece manevra park freni diye bir şey var tam olarak ne işe yarıyor inanın bilmiyorum :) Bir de 1.0 motor fabia da uçuyordu, kamiq de yeterli ama kamiq uçmuyor tabii :) imkanım ve denemiş olsam 1.5 tsi alırdım. hiç farketmiyor falan diye yalan yazacak değilim. Ama B suv'a göre konforlu araç yapmış skoda , seat arona gibi düdük gibi durmuyor yolda. Bu benim görüşüm tabii. Eksileri -adaptif yok -şerit takip yok -kör nokta yok -otomatik bagaj yok -geri görüş kamera yok artıları +hayalet ekran +anahtarsız giriş ve çalıştırma +ön arka led farlar +b suva göre gerçekten iç hacmi geniş (ailemizde toyata chr ve nissan qasqai var, arkada oturma pozisyonu kamiq de daha iyi ) +kablosuz android auto ve apple car +hız sabitleme ve hız limitleme (bu artı değil de elde olan :) +kapı içi şemsiye hoş ama bagajdaki feneri koymamışlar , maliyeti 5 dolar bile değildir :( ayrıca arabanın orjinal trafik çantası da elinde olmadığı için veremediklerini söyledi tekstilken avek, her hafta mesaj atıp taciz ediorum nerede benim trafik çantam diye :) Şu an ki 509 bin liralık liste fiyatı ile normalde kimsenin almaması lazım ama durumlar malum.Ben 5 kasımda 379 bine aldım. Allah herkesin gönlüne göre versin. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt