Şimdi Ara

Fabia'dan Kamiq'e geçtim.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumu takip eden arkadaşlar bildiği gibi, bu ayın başında 2019 ocak çıkışlı fabia'mı satıp sıfır premium paket kamiq aldım.İkisi de aynı motor , aynı şanzıman . dsg 1.0 110 beygir. Fabia dan aşırı derece memnumdun,şu an param olsa 2. araba olarak gene alırım. Hızlanması ,sorunsuzluğu , az yakması ,mükemmel bir seçim olmuştu.

    Kamiq istediğim bir model di, avek tekstilkent'te bir de octavia elit vardı,ben kamiq tercih ettim.doğru yanlış bilemiyorum sonuçta SUV istiyordum,gerçi kamiq ne kadar suv tartışılır :) Benim arabam dolu paket ama doluluğu tartışılır .. VW grubu nedense güvenlik donanımlarını koymuyor, bu bence büyük bir eksi yazıyor , üst paketlerde olmasını gerektini düşünüyorum. Sadece manevra park freni diye bir şey var tam olarak ne işe yarıyor inanın bilmiyorum :) Bir de 1.0 motor fabia da uçuyordu, kamiq de yeterli ama kamiq uçmuyor tabii :) imkanım ve denemiş olsam 1.5 tsi alırdım. hiç farketmiyor falan diye yalan yazacak değilim. Ama B suv'a göre konforlu araç yapmış skoda , seat arona gibi düdük gibi durmuyor yolda. Bu benim görüşüm tabii.


    Eksileri

    -adaptif yok

    -şerit takip yok

    -kör nokta yok

    -otomatik bagaj yok

    -geri görüş kamera yok


    artıları

    +hayalet ekran

    +anahtarsız giriş ve çalıştırma

    +ön arka led farlar

    +b suva göre gerçekten iç hacmi geniş (ailemizde toyata chr ve nissan qasqai var, arkada oturma pozisyonu kamiq de daha iyi )

    +kablosuz android auto ve apple car

    +hız sabitleme ve hız limitleme (bu artı değil de elde olan :)

    +kapı içi şemsiye hoş ama bagajdaki feneri koymamışlar , maliyeti 5 dolar bile değildir :(

    ayrıca arabanın orjinal trafik çantası da elinde olmadığı için veremediklerini söyledi tekstilken avek, her hafta mesaj atıp taciz ediorum nerede benim trafik çantam diye :) Şu an ki 509 bin liralık liste fiyatı ile normalde kimsenin almaması lazım ama durumlar malum.Ben 5 kasımda 379 bine aldım. Allah herkesin gönlüne göre versin.








  • Hayırlı olsun. 1,5 senedir kamiq kullanıyorum. 1.5 TSİ passattan geçtiğim için bazı konularda tatmin olamıyorum ama sınıfında üstlere oynuyor.


    benim aracım 1.0 TSİ premium paket buna ilave cam tavan hayalet ve afs dinamik led farlar var. Kendim de şerit takip sistemini ekledim. Donanım hayli güzel oldu. Diğer aracım yine 1.0 TSİ şu anda Türkiye’de alınacak en mantıklı motor. Hem vergi avantajı hem performansı hem tüketimi çok iyi.


    manevra park freni park sensörleri ile çalışan bir sistem park ederken eğer dikkatsiz bir iş yaparsanız belli mesafeden sonra fren yapıyor kendisi. Çarpma şansınız yok yani çok çok iyi bir donanım.

  • Hayirli olsun, troc ve aronaya gore kamiqi daha guzel buluyorum, malzeme kalitesi de yuksek. Trafik cantasini bana da vermemislerdi. 1 hafta sonra toyotadan aradilar surecten memnun kaldiniz mi diye, sikayet ettim aninda. Ayni gun arayip kargo icin adres almislardi :) Farkli sehirde olmama ragmen pesini birakmadim
  • Manevra park freni şu mesela arabanın arkasına bi koli koyup test edebilirsiniz koliye doğru iyice yanaşın kendi kendine duracak araba
  • vetenes kullanıcısına yanıt

    Ben de hayalet ekran var ama cam tavan yok. Şerit takip sistemini nerede yaptırdınız.maliyeti nedir ? Manevra park baya iyiymiş dediğinize göre. Aslında C suv ebatları var kamiq te.

  • kaça sattınız kaça aldınız?

  • merkep kullanıcısına yanıt

    240 a makyajlı kasa 2018 26000 de Fabia sattım. Tramersiz. 379 a kamiq premium 1.0 dsg aldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 3 Aralık 2021; 20:28:31 >
  • montaj34 kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun. bana kasımda gelmeycek dediler kamiq. şimdi fiyatlr uçtu gitti

  • montaj34 kullanıcısına yanıt

    Tokat’ta bir arkadaşım yardımcı oldu. Hediye gibi oldu hocam biraz fiyat bilgim yok. Yeri falan hazır ama

  • Hayırlı olsun, manevra park freni ilk çalıştığında arabayı vurdum zannedebilirsiniz  

  • kablosuz car play varken kablosuz şarj sunmamaları çok kötü

  • Ben de octavia elite ve kamiq premium arasında kalmıştım, kamiq tercih ettim iki aydır kullanıyorum. Araçsız kaldığım 2-3 ayda tiktak uygulamasından kullanmadığım araba kalmadı, kamiq kadar premium hissiyatı veren bir araca denk gelmedim. (sınıfında, captur-2008 vs.) İyi ki tercih etmişim diyorum. Manevra park freni denilen nanenin olduğunu yeni öğrendim, bugüne kadar bir kez park ederken ani bir fren yapmak zorunda kaldım ama dışarıdan müdahale hissetmedim, acaba yok mu benim araçta :/

  • Fabia ya sorunsuz demek için daha çok erkenmiş başkan. 2019 çıkışlı bir araç zaten şu an sıkıntı çıkarıyorsa o markadan bir daha hiçbir şey almayın. Sorunsuz olacak tabi 2019 model.
  • montaj34 kullanıcısına yanıt

    istanbulda iseniz yada yakınında vagcenter var integramdan takip edin. fiyatlaı çok iyi. ben katlanan yan ayna ve geri görüş yaptırdım.

  • murat8550 kullanıcısına yanıt

    Garanti konusunda sıkıntı çıkıyor mu ?

  • Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt

    Araç gerçekten premium hissiyatı veriyor size katılıyorum. Benim ilk 400 km de tüketim 10 litre gözüküyor, umarım düşer:( sizde nasıl.

  • montaj34 kullanıcısına yanıt

    İlk 1500 kilometre öyle maalesef, benim 3000 yaptım anca 7-7.5 arasına düşebildim.

  • montaj34 kullanıcısına yanıt

    yok kaydın firmada var. ben şuan kullanıyorum sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. ama örnek bir olay yaşandı mı bilmiyorum. firma orjinal malzeme kullanıyor. zaten zor yer buluyorsun. çok yoğunlardı.

  • O eksileri dediğin hersey ender elektronik tarzi yerlerde yaptırılabilir..uzun süre kullanacaksan tavdoye derim
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

    en az 10 sene kullanmayı düşünüyorum, 2-3 yıl içinde hepsini yaptırdığım zaman eksiksiz olur diye düşünüyorum.gerçekten güzel bir araç kamiq.

    1-adaptif

    2-şerit takip

    3-kör nokta

    4-geri görüş kamera

    5-otomatik bagaj

    bunların dışında yaptırmak gereken bir şey var mı ?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.