Bildirim
Faber Castell mi, Rotring mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Faber Castell mi, Rotring mi?
(En Son Oy Tarihi: 16.6.2021)
Giriş
-
4,5 yıldır faber castell grip 1347 kullanıyorum en az 3,4 ay gidiyor sadece kırılıyor başka şikayetim yok -
rotring yere düşerse hele birde ucunun üzerine düşerse kurtuluş yok uç yamuluyor ve bir daha içine uç sokamıyorsun faberin o kalemi öyle değil ama düşünce içine kaçıyor sonra arkasından çıtlatarak "basarak" düzeliyor -
2side 8liralik birşey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faber Castell berbat. Hele de o uçları yok mu çıt çıt çıt dakika başı kırılıyor deli ediyor beni. Rotring rapid kullanıyorum 3 sene sonra bozuldu faber castell piramitlerden aldım hiç beğenmedim rapid aldım tekrar. -
rotring rapid der geçerim, başka kalem kullanmam.
hayatımda bozulduğunu ya da ucun kırıldığını, takıldığını görmedim. zaten çok basınca uç olduğu gibi içine giriyor o an içinde tüm uç boşalıyor kalsa bile anında sorunu çözebilirsiniz, uç kırdığını da görmedim hiç çok memnunum.
tavsiye ederim kısaca
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleJift
rotring yere düşerse hele birde ucunun üzerine düşerse kurtuluş yok uç yamuluyor ve bir daha içine uç sokamıyorsun faberin o kalemi öyle değil ama düşünce içine kaçıyor sonra arkasından çıtlatarak "basarak" düzeliyor
hocam o rotringler piyasadan kalktıelde kalanlar 3-4 liraya satılıyor sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Kerevizmen
Rotring fakir işi
13-14 lira rotring rapid
düzeltme : resmi şimdi gördüm, bu ikisi arasında kıyaslama yapacaksak rotringin bu modeli çöp, rezalet bi kalem
hocam resmi simage koyar mısın kocaman gözüküyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 17 Ocak 2014; 22:50:33 >
-
Rotring fakir işi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rotring :) 40 tane var suan :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O ikisi arasında rotring daha rahat geliyor bana ele oturuyor 1347 ince olduğundan,uç koyduğunda tıkanması ve malzeme kalitesinden dolayı kullanmıyorum ama marka olarak bakarsan ikiside çok iyi kalem markası ama ben rotringçiyim -
Rotring tabi ki
bu ikisi arasinda faber. ancak rotring rapid kapisabilir bu modelle.
Rotring'i düşürmediğin sürece en kral kalemdir f/p olarak.
Ama düşürürsen %80 ihtimalle ucu yamuluyor ve uç girmiyor içine. Veya ucu kıra kıra çıkartıyor yani çöp oluyor kalem.
Yine de Faber-Castell'e tercih ederim ben. -
Grip plus en sağlamı, grip 1345 gibi plastiği kırılmıyor ve tikky gibi ucu da ezilmiyor. Elin uygunsa 2-3 lira daha verip grip plus al bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii ki Faber Castell. Çok yüksekten beton gibi sert bir zemine düşürmezsen hiçbir şey olmuyor. Düşürsen bile çok hafif çatlak oluyor. Onun dışında tutuş ve görünüm olarak çok hoş. -
Kalemden anlamayan ne çok insan var
Faber Castell Rotring,Parker,Scrikss gibi markaların yanından geçemez.Bu firmalar kalem yapıyor,moda oluşturmaya çalışmıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek
4,5 yıldır faber castell grip 1347 kullanıyorum en az 3,4 ay gidiyor sadece kırılıyor başka şikayetim yok
3 yıldır aynı rotringi kullanıyorum. -
Faber c. Grip plus şişko olanı sanırım bide üçgen olanı hepsiyle kapışır böyle ele oturma başka kalemde yok
İkisinide çok severim. o yüzden ayrım yapamadım :D ama sağlamlık kalite olarak rotring biraz daha önde. -
quote:
Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui
quote:
Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek
4,5 yıldır faber castell grip 1347 kullanıyorum en az 3,4 ay gidiyor sadece kırılıyor başka şikayetim yok
3 yıldır aynı rotringi kullanıyorum.
Şans işi diyebilirim benim griplerde öyle bi tanesi 1 yıl gibi dayanmıştı heralde yere düşüyor ondan oluyor
o değil de gavur yapıyo. şöyle türk malı kaliteli ve fiyatı uygun bi kalme çıksa da alsak.
Benzer içerikler
- hiç sevgilisi olmamış erkek
- paxera 20 mg kullananların yorumları
- rüzgar çakmağı gazı nasıl doldurulur
- evde fare pisliğine benzeyen pislikler
- işkur'dan işe girmek dezavantajları
- prompt mühendisliği
- black friday 2025
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X