Şimdi Ara

fabbbyyy the GATEKEEPER STREAMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam challenger olmak üzere adam kendi takımındaysa trollüyor, karşı takımdaysa efsane oynuyor challengera geçmek istiyosan önünde tek engel fabby adam amerikada korkulu rüya olmuş ya hahahhahaha
  • adamın müziklerde op
  • Adam çok fazla bait yiyor tfde zac'i yakalamak için görmediği duvarın arkasına flash attı 4vs1 kaldı
  • karşıda challenger olmak üzere biri varsa deep shit hatalar yapiyor :D
  • beyler trollediği oyunlardan birini atar mısınız veya kısa bir kesiti ?
  • Çok kötü bir oyuncu. Bu kadar ünlü olabilmesine çok şaşırdım. Ves BoxBox var. Bence o daha bir oyuncu fabyyden. En azından pislik değil.

Ha birde imaqtpie' ın yerine geçecek falan diye dedikodular dolaşıyordu. 10 basar imaqtpie fabbye. Best Vayne falan da değil.

Oha yanlız ben baya nefret etmişim bu adamdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayaith

Çok kötü bir oyuncu. Bu kadar ünlü olabilmesine çok şaşırdım. Ves BoxBox var. Bence o daha bir oyuncu fabyyden. En azından pislik değil.

Ha birde imaqtpie' ın yerine geçecek falan diye dedikodular dolaşıyordu. 10 basar imaqtpie fabbye. Best Vayne falan da değil.

adam maçını trollese bu kadar nefret etmezdin herhalde . OddOne çelincıra çıkacağı maç trolledi yine de kankiler derdin me dostum hı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

Çok kötü bir oyuncu. Bu kadar ünlü olabilmesine çok şaşırdım. Ves BoxBox var. Bence o daha bir oyuncu fabyyden. En azından pislik değil.

adam maçını trollese bu kadar nefret etmezdin herhalde . OddOne çelincıra çıkacağı maç trolledi yine de kankiler derdin me dostum hı?

İşte adamlar aşmış artık. Challanger' a çıkmasının önemi yok.

Birçok kişiye yaptı. Ben olsam rapor ederim. Bu kadar ünlü bir ortamda banlanması da kolay olur. Ama hayret, farklı bir durum sözkonusu herhalde.

Ya hayır adam kötü örnek oluyor onun için söylüyorum. Şimdi biri çıksa oyunumu trollese, sonrada "hihi im fabyyy" dese ne diyeceksin? "but hes challanger, ur not" desen anlamaz ki, devam eder. Olan bana olur.

• Bir Liftlift değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

İşte adamlar aşmış artık. Challanger' a çıkmasının önemi yok.

Birçok kişiye yaptı. Ben olsam rapor ederim. Bu kadar ünlü bir ortamda banlanması da kolay olur. Ama hayret, farklı bir durum sözkonusu herhalde.

Ya hayır adam kötü örnek oluyor onun için söylüyorum. Şimdi biri çıksa oyunumu trollese, sonrada "hihi im fabyyy" dese ne diyeceksin? "but hes challanger, ur not" desen anlamaz ki, devam eder. Olan bana olur.

Ya işte o adamın bir ayarı var. Trollerken rastgele trollemiyor. Kötü oynadığını düşündüğünü trollüyor, iyi oynadığını düşündüklerini taşıyor çelincıra çıkarıyor. Ve bi sempatisi var. Dert olmuyor o adamlar için. Ayrı bir zevk. Son cümlende haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 20 Haziran 2013; 21:02:41 >

• Yanlız müzikleri cidden op muş yokmu playlistini bilen

Derken chatte verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuFuu5 -- 20 Haziran 2013; 21:43:45 >
  • Adam manyak birşey imaquirpe mıdır nedır karsılastırılamaz bıle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Bir Liftlift değil

Daha havalı yazılamazdı herhalde.
    Yazar burada Doublelift'i kastediyor.

Not:Faby için Best Vayne NA diyenin Doublelift olduğunu sanıyordum,ne kadar doğru bilemem.
  • baron önü vs yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus77 -- 20 Haziran 2013; 22:08:42 >
  • quote:

inan bana bende nefret ediyorum kendini beğenmişim önde gideni çok kıl bir herif ya
  • ben sadece vayne ve draven ile iyi oynadigini gordum phantomlord challenger olmaya cok yaklastigi siralarda karsisina gelmisti ve tabi ki phantomlord da challenger olamadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

op ya :D general oddone bile delirmiş :D
  • oddone ile aynı oyuna gelmiş yine :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.