Şimdi Ara

f3e bluetooth sorunu YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde asus f3e notebook var.hersey tamam bi sorunum yok.fakat bilgisyarı acınca veya bluetoothu acınca bluetooth cihazının driverının yuklu olmadıgı uyarısını alıyorum.işletim sistemi vista.çıkan problemde de bluetooth peripheral device falan yazıyo.

asusun kendi sitesinden bluetooth driverını yukledim ama sorun devam ediyor.bu konuda tecrubeli arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden tesekkurler.

• işletim sistemin vista ya da xp ise değişir. şunu bir dene belki düzelir. donamı bilgisayarından kaldır. sonra bluetooth u düğmesinden kapat
    bilgisayarını yeniden başlat
    sonra bluetooth u aç ve çıkan yönergelerden driveri bul. ben farklı bir teknik izledim driver dosyaları zipliydi ziplerden kurtarıp kurdum oldu fakat verimli çalışmadı bilgine
  • arkadaşlar bnmde asus bluetooth ile ilgili bi sorunum war.Asus F3s notebookumda bluetooth ile dosya alırken,bluetooth radyosunu aktif hale getirin diye uyarı alıom.Bluetooth aktif durumda degil. Fn+F2 çalışmıyor! Bu tuşun çalışmama sebebi ne olabilir acaba.? Yardımcı olursanız sewinirm.SAYGILAR..
  • http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/Bluetooth/XP_VT/V5.10.14.6/Bluetooth_XP_VT.zip bluetooth için bu linkteki driver'ı deneyin. Normalde Asus'un sitesinden indirdiğiniz vista feature pack onu kurunca vista kendisi tanıyor ama bazı özellikleri tanmıyor halbuki Asus Toshiba bt kullanıyor ve driverlarıda bu linkte. Sadece indirin ve kurun.
    Birde Fn+ tuş kombinasyonları çalışmıyorsa ATK HOTKEY driverlarını driver dvd nizden bulup yüklemeniz gerekli. Eğer hala çalışmıyorsa bluetooth unuzu doğru olarak tanıttığınızdan emin olun ve de system tray (saatin yanındaki yer) de bulunan wireless console'a çift tıklayarak oradan açmayı deneyin. Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: _cChiLEq

arkadaşlar bnmde asus bluetooth ile ilgili bi sorunum war.Asus F3s notebookumda bluetooth ile dosya alırken,bluetooth radyosunu aktif hale getirin diye uyarı alıom.Bluetooth aktif durumda degil. Fn+F2 çalışmıyor! Bu tuşun çalışmama sebebi ne olabilir acaba.? Yardımcı olursanız sewinirm.SAYGILAR..

altta tuşu war oradan acıcaksın
  • arkadaşlar benim bluetooth açma düğmesi bozuldu. fn tuşlarında ise bluetooth acma fonsiyonu yok.yazılımla veya sistemin icinden nasıl aktif hala getirebilrim bluetooth u.win 7 kullanıyorum.surekli acık kalsada olur.tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fati1h -- 15 Şubat 2011; 22:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StartPy

ARKADASLAR BENDE ASUS X54C VARDA BLUTOOTH U AÇTIM FN+2 TUSNDAN İSTE BLUTOOTH UYGULAMASI YOK BULAMADIM BASLATA YAZIYORUM BLUTOOTH DİYE BLUTOOTH DOSYA AKTARMA ÇIKIYOR önceden bluutuh uygulamasınnı açıyordum telefonu pc ye bağlayığ müzik filan dinliyordun simdi onu bulamadım yardımm ????

yeni sürümü indir kur sorun çözülür
    Atheros_BT_Win7_8_VER7.4.0.150_VER800216

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Atheros_BT_Win7_8_VER740150_VER800216.zip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımcı olursanız sevinirim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.