Şimdi Ara

F-SECURE pcden kaldırma yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bılgısayarıma nod32 kurmak ıstıyorum ve programı kurarken başta f secure software'ı kapatmamı soyluo..ama bılgısayarıma zaten bu programı kurmamıştım sadece sitesinden online scan yaptırmıştım buna ragmen '''' Regseeker,yourunninstaller,programfiles,ekle/kaldır hersekilde programı sildim...hala nod32yı kurarken f secure softwareı kaldır dıye uyarı verıo programı yoksay ve yuklemeye devam et dedıkten sornada....program kuruldugunda çalışmıo guvenlik duvarı bilmem ne dıye hata verıo
    Bu f-secure softwareı pc'den kaldırmak ıcın ne yapabılırım ..... tessskrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 15 Haziran 2010; 4:34:46 >

• şöyle bir yöntem izleyebilirsin mesela o programı tam olarak bilgisayara kurarsın daha sonra onu program ekle kaldır dan temizlersin. Bir diğer yöntem regedit 'den o program adını aratarak ona ait kayıtları temizlersin.. Bence birinci yöntemi dene programı kur ve sonra kaldır.
  • messie ilgilendigin ıcın saol ama zaten programı bılgısayara hıc indirip kurmamıştım.... sadece online scan yaptırmıştım ayrıca kayıt dosylarını falan herseyı sildim nerde ararsam arıyım f secure dıye bı sey ben bulamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.