Şimdi Ara

F/P ÜRÜNÜ TABLET PC'LER İÇERİDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. 10-15 gün içerisinde tablet alıcam. Bir çok siteden tabletlere baktım.

Codegen

Dark

Bu ikisi arasında kararsız kaldım. Dark ürününde 4 çekirdekli işlemci var ama Çift çekirdekli gpu var.

Codegen ürününde de çift çekirdek cpu 4 çekirdekli gpu var.

Hangisi daha iyidir? 3D oyun vs. için.

Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Yeni nesil iyi bir tablet arıyorsan, ilk önce quad core işlemci rk3188 ve 2 gb ram olmasına önem ver derim..
    Pipo m9 veya m6 modellerii incelemeni tavsiye ederim.. İkinci önemli olan ise batarya performansıdır.. M9 da 7800 mAh, m6 da retina ekran ve 10000 mAh batarya var... Pipo ve cube gibi kalite çin markaları donanım olarak iyidir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    maksimum 300-315 tl bütçem var. Dark Evopad C8040 düşünüyorum.Başka hangi tabletler vardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan6034

maksimum 300-315 tl bütçem var. Dark Evopad C8040 düşünüyorum.Başka hangi tabletler vardır?

Bu marka ve modelin orjinini bilmediğim ve tableti kendim test etmediğim için bir şey diyemem..
    Konusunu iyice oku ve objektif ve doğru olduğuna inandığın yorumlara göre karar ver..
    Ben pipo S2 ojinli ultimix88 kullanıyorum, memnunum...
    Ultimix88 konusunu da inceleyebilirsin.. hepsiburada`da ki yorumara da bak, karar ver..
    Servis çok önemliyse, artes bakacaksın..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan6034

Bu marka ve modelin orjinini bilmediğim ve tableti kendim test etmediğim için bir şey diyemem..
    Konusunu iyice oku ve objektif ve doğru olduğuna inandığın yorumlara göre karar ver..
    Ben pipo S2 ojinli ultimix88 kullanıyorum, memnunum...
    Ultimix88 konusunu da inceleyebilirsin.. hepsiburada`da ki yorumara da bak, karar ver..
    Servis çok önemliyse, artes bakacaksın..

cuma günü sipariş verdim hocam. Ultimix 88 aldım. pazartesi sabahı ürün elimde olur. ultimix88 hoşuma gitti siparişi verdim.

• Hayırlı olsun.. Umarım sen de çok memnun kalırsın.. tabletin batarya %90 civarı dolu geliyor, batarya %15 kalıncaya kadar kullanip, 5 saat kadar şarjda bırakırsın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.