Şimdi Ara

f/p ürünü bir wireless modem önerin lütfen çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem normal pcden, hem de notebook ve ipod + nokia c5ten ulaşılacak bir modem önerisi alayım. ZYXEL P660HN-F1Z 300MBPS hariç.

• Lütfen beyler, akşama kadar almalıyım. Oyun falan oynamıyorum. Günlük internet + film, müzik indirimi. Aylık 150 GB indirişim var şu an. Hızım 8mbit.
  • Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama alabilirseniz vatandan 160 liraya Airties 5340 Serisini önerebilirim yani Yüzde 25 lik indirimi falan bekleyemem deyince o yüzden söyledim aslında size ucuz bir fiyattan olsun 120 lira fiyata size TP-LINK 300 MBPSlık bir modemi önerebilirim isterseniz hemen başlarsınız yarın araştırmaya.

Ama yarın için diyorsanız hemen ilk başta TPLİNK serisini araştırın baktın olmadı ozaman Vatandaki önerdiğim seriye bakarsınız ama bütçeniz önemli bu konudada..

Saygılar.
  • zyxel p661-hnu f1 modemi öneririm size. aslında p660hn f1z önerecektim ama siz onu istememişsiniz, nedenini anlamadıysam da. ayrıca Linksys e3000, x4000 modellerine de bakın. ama ben modem değil modemcik almak istiyorum diyorsanız, ilgi alanımın dışında olduğundan bu tür cihazlar için yardımcı olamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 7 Mart 2012; 1:13:47 >
  • Kesinlikle ya zyxel P-660HN yada P-661HNU almanı öneririm, neden P-660HN istemediğini anlamadım ama yıllardır kullandım hiçbir yamuğunu görmedim şimdide vdsl geçtiğim için bana ZyXEL P2812HNUF1 verdiler ondan da çok memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

Kesinlikle ya zyxel P-660HN yada P-661HNU almanı öneririm, neden P-660HN istemediğini anlamadım ama yıllardır kullandım hiçbir yamuğunu görmedim şimdide vdsl geçtiğim için bana ZyXEL P2812HNUF1 verdiler ondan da çok memnunum.

p serisi.. bence o kadar çok para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. o kadar verene kadar 4 farklı modem kullanılabilir. bu arada a101'e ne zaman düşer acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

quote:

Kesinlikle ya zyxel P-660HN yada P-661HNU almanı öneririm, neden P-660HN istemediğini anlamadım ama yıllardır kullandım hiçbir yamuğunu görmedim şimdide vdsl geçtiğim için bana ZyXEL P2812HNUF1 verdiler ondan da çok memnunum.

p serisi.. bence o kadar çok para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. o kadar verene kadar 4 farklı modem kullanılabilir. bu arada a101'e ne zaman düşer acaba

siz dört değil beş modem bile alırsınız. zaten yukarıda bahsedilen modemleri siz verimli kullanamazsınız. dolayısıyla o kadar para vermenize gerek yok. size airties veya tplink yeter. tvnizi , bilgisyarınızı, home theaterınızı kablosuz olarak ev ağınıza bağlayıp 1080p filmi bilgisayarınızdan tvye realtime aktarıp seyretmek, aynı anda tek hat üzerinden birden fazla internet bağlantısı kurmak, birden fazla kablosuz ağ kurmak, vb. gibi ihtiyaçlarınız yoksa zaten bu modemler size fazla gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

quote:

siz dört değil beş modem bile alırsınız. zaten yukarıda bahsedilen modemleri siz verimli kullanamazsınız. dolayısıyla o kadar para vermenize gerek yok. size airties veya tplink yeter. tvnizi , bilgisyarınızı, home theaterınızı kablosuz olarak ev ağınıza bağlayıp 1080p filmi bilgisayarınızdan tvye realtime aktarıp seyretmek, aynı anda tek hat üzerinden birden fazla internet bağlantısı kurmak, birden fazla kablosuz ağ kurmak, vb. gibi ihtiyaçlarınız yoksa zaten bu modemler size fazla gelir.

sanki hiçbirşey bilmiyormuşuz gibi bir açıklama var yukarıda. ev içerisinde bilgisayar ile film için uğraşılmaz. film sinemada izlenir. sinema tercih edilmezse de evde sinema sistemi tercih edilir. bilgsiayara kablosuz olarak tv' yi bağlamak, filmi pc' ye ya da tv' ye aktarmak, birden fazla internet bağlantısı, birden fazla kablosuz bağlantı.. ayağını yorganına göre uzat denebilir. ayrıca neyi nerede, ne zaman, ne için, kiminle, hangi şartlarda ne kadar gibi birçok soru sorularak tercih yapılabilir. zaten başlığa bakıldığında (f/p) bu zyxel' in hiç şansı kalmıyor. 5+1 sinema sistemi ile doğrudan temas varken, pc' nin gürültüsünü yan oda da kimin için dinletmeyi düşünüyorsun acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

quote:

sanki hiçbirşey bilmiyormuşuz gibi bir açıklama var yukarıda. ev içerisinde bilgisayar ile film için uğraşılmaz. film sinemada izlenir. sinema tercih edilmezse de evde sinema sistemi tercih edilir. bilgsiayara kablosuz olarak tv' yi bağlamak, filmi pc' ye ya da tv' ye aktarmak, birden fazla internet bağlantısı, birden fazla kablosuz bağlantı.. ayağını yorganına göre uzat denebilir. ayrıca neyi nerede, ne zaman, ne için, kiminle, hangi şartlarda ne kadar gibi birçok soru sorularak tercih yapılabilir. zaten başlığa bakıldığında (f/p) bu zyxel' in hiç şansı kalmıyor. 5+1 sinema sistemi ile doğrudan temas varken, pc' nin gürültüsünü yan oda da kimin için dinletmeyi düşünüyorsun acaba?

zaten size uygun olmadığını söylemiştim. neyin ne olduğunu anlatmaya gerek burada. siz kendinize uyanı seçmişsiniz zaten. akıllı ev teknolojilerinden haberiniz olmadığından bu tür modemlere ihtiyacınız yok. pc deyince hala traktör sesi gibi ses çıkaran bilgisayarlar aklınıza geldiğine göre gerisini tartışmaya gerek yok. siz hala orada kalmışsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.