Merhaba. 100 TL altına bir mouse bakıyorum. Maks bütçem 150. Gamer değilim. Işıklı, janjanli, salisenin 100'de birinde tıklayan bir mouse arayışında değilim. Bugüne kadar hep dükkandan 30 TL civarına sıradan mouselar alıp yoluma bakardim ama geçen akdigim mouse o kadar dandik ki kaydirirken ufak ufak takılmalar yapıyordu, sinirimi bozdu. Bugüne kadar aldığım hiçbir mouse kaydirirken takılma yapmıyordu. 3 kriterim var sadece. 1-2 sene götürsün, kaydirirken takılma-yavaslama yapmasın (minik kaydirmakari bile algilasin) ve ceviz kadar olan minicik mouselardan olmasın. Oynadığım tek oyun CS ve bunda işimi görsün yeterlidir. Ne önerirsiniz? Not: konuyu donanım bölümüne de açtım ama cevap gelmedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 14 Nisan 2021; 18:48:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
F/P Ucuz Mouse Önerisi

-
-
A4 tech marka çok satan siyah mous
-
quote:
Orijinalden alıntı: limbeshA4 tech marka çok satan siyah mous
Ne bileyim hocam A4 tech çok satan siyah mouse?
Model lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
op620
-
mouse güzelse bir şey diyemem ama fiyatı ve görünüşü aynı şu an kullandığım gibi bilgisayarcılarda satılan 30 liralık mouselara benziyor. bugün gittim aynı yere ve mousemi değiştirdim para ödemeden ama bu da aynı şekilde düzgün okumuyor.
100 tl civarı bütçem var. tek kriterim hassas bir mouse olması. İlk defa kaliteli mouse alacağım için hiç tecrübem de yok.
şu mouse'i çok tavsiye ediyorlar fp olarak. Türkiye'de en çok satılan oyuncu mouselarından da biriymiş. nasıl?
https://www.hepsiburada.com/everest-sgm-x7-kablolu-oyuncu-mouse-mouse-pad-p-bd802157
-
gaming ise g102 beyazı daha iyi
normalse kablosuz a101 deki 10 tl lik
kablolu olarak bulabilirsen a4 tech turuncu x2 clickli mouse 10 tl
bulamazsan en ucuz mouse yi al geç
-
Al hocam niye o kadar sıkıntı yaptın, onu bilmiyorum ki, bende op620 var
10 sene op50 kullandım aynısından yoktu bunu aldım, oyun da oynuyorum.
bence yapısı, ergonomisi ve el rahatlığı elektroniğinden çok çok daha önemli
O sitede 4.5 yıldız olup da çok satılan bir şey varsa alınır.
İnternet kafelere veya satış yerlerine gidip deneyebilirsin.
-
60 tl microsft mause sıkıntısız calisir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
150tl den biraz fazla 179tl ama logitech g102'yi önerebilirim. Cs go da sizi üzmeyecektir. Ayrıca teknik servisi gayet güzel çalışan bi firma, bugüne kadar ben ve arkadaşlarım hep memnun kaldık
-
Rival 300s önerecektim ama 440 tl olmuş 2020'ye girerken 150'ye almıştım.
Bence ya para biriktirin veya çoook ucuz bir mouse alın çünkü ucuz mouselarda drift sorunu oluyor en azından bozulunca yenisini alırsınız
Eliniz çok büyük değilse logitech g300s öneririm birde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mr. solucanmouse güzelse bir şey diyemem ama fiyatı ve görünüşü aynı şu an kullandığım gibi bilgisayarcılarda satılan 30 liralık mouselara benziyor. bugün gittim aynı yere ve mousemi değiştirdim para ödemeden ama bu da aynı şekilde düzgün okumuyor.
100 tl civarı bütçem var. tek kriterim hassas bir mouse olması. İlk defa kaliteli mouse alacağım için hiç tecrübem de yok.
şu mouse'i çok tavsiye ediyorlar fp olarak. Türkiye'de en çok satılan oyuncu mouselarından da biriymiş. nasıl?
https://www.hepsiburada.com/everest-sgm-x7-kablolu-oyuncu-mouse-mouse-pad-p-bd802157
Al bunu geç dandik everestler bin basar
-
a4 tech v7ma kullanıyorum, rust oynamak için almıştım, harici macrolu bir mouse. Bulabiliyorsan bütçene uygun, öneririm.
Yada internete yazdım karşıma ilk çıkan 99 liralık : https://www.hepsiburada.com/msi-gg-gm08-clutch-gm08-optik-oyuncu-mouse-p-HBV00001A8XX9
-
https://www.hepsiburada.com/everest-sgm-x7-pro-siyah-7200dpi-customizable-gaming-oyuncu-mouse-pm-HB00000785HY
80 TL'ye şu mousenin siparişini verdim. İnternette en çok önerilen mouse buydu. Millet sadece yanında mouseoad vermesiyle bile alınır diyor. Mousepadimin de olmaması sebebiyle bu beni etkiledi. Defter arkası kullanıyordum bugüne kadar
Ayriyeten bugüne kadar hiç oyuncu mouse kullanmamıştım. Farkını çok merak ettiğimden bunu aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 15 Nisan 2021; 4:57:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenAl bunu geç dandik everestler bin basar
Alıntıları GösterHocam bunu da çok öneren olmuş niyeyse ama bu bildiğimiz yılların internet kafe mousesi değil mi? Yıllar önce KO oynarken dahi bunlar vardı internet kafelerde.
-
Bugüne kadar hiç oyuncu mousesi gibi bir arayışım olmadı. Halen de bir mouseye bırakın 600-700 TL'leri 80 TL vermek dahi zoruma gitti.
Bugüne kadar hep mahalle bilgisayarcılarından aldığım 30 TL'lik mouseleri kullanırdım. 1 sene civarı götürüp bozulduktan sonra yenisini alırdım ama son olarak 3 gün önce aldığım mouse beni ayar etti. Daha önceden aldığım mouseler de böyle dandik miydi de ben mi fark etmemiştim yoksa bilgisayarcı mi beni kazikladi bilmiyorum ama leş gibi bir mouse. CS'yi falan geçtim sörf yaparken bile ufak ufak takılıp ayar etti. Bugün değiştiririm mouseyi ama bu verdiği de aynı çıktı.
Velhasıl bu durum beni artik biraz daha iyi bir mouse almaya teşvik etti. Gamer değilim, bu alanlardan anlamadığım için de yanlış bir mouse sipariş vermiş olabilirim ama SGM x7 pro biraz gözümü boyadı açıkçası.
Umarım tatmin eder. Geldiğinde kutu açılışını yapıp rehber konu olsun diye konusunu açabilirim forumda. Cevaplarınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 15 Nisan 2021; 5:6:16 >
-
Bende var ondan ya duruyor, 75 liraya kakalamışlardı, ben beğenmedim umarım sen beğenirsin.
-
Şu fareyi eskiden 70 TL'yle almıştım, yaklaşık 3 sene götürdü. Biraz büyük ve gürültülüydü ama ofis için çok kullanılışlıydı.
https://www.amazon.com.tr/dp/B016BISIRQ/ref=asc_df_B016BISIRQ1604885580000/
-
https://www.rocketjumpninja.com/top-mice
Fiyatlarına bak ele bunları bir kenara yaz.Sonra eline göre olanı seç palm grip falan neyse.
Bir tane al.
Ama bunlarla ugrasmaya değmez bence o paraya hiç kurcalamaya bile gerek yok G102 al.
Kötü mouse değil g102 o fiyatlarda en iyi mouse belki de turkiye'de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilegim agriyor hocam ne onerirsiniz fazla takiliyorum pcdequote:
Orijinalden alıntı: BrothaŞu fareyi eskiden 70 TL'yle almıştım, yaklaşık 3 sene götürdü. Biraz büyük ve gürültülüydü ama ofis için çok kullanılışlıydı.
https://www.amazon.com.tr/dp/B016BISIRQ/ref=asc_df_B016BISIRQ1604885580000/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzer içerikler
- lc waikiki online sınav soruları
- yavrusunu kaybeden anne kedi ne yapar
- sigara külü yemek
- basurdan kurtulanlar ekşi sözlük
- kulak pamuğu kulakta kalırsa ne olur
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X