Şimdi Ara

F/p+ kalite aranana laptop önerisi arıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar laptop arayışındayız ve marka olarak asus,lenovo,dell veya pek tercih etmesekte belki toshiba olabilir , kesinlikle hp,acer,casper,exper düşünmüyoruz.

ekran kartı en az 128 bit yani gt525m ve üstü
    işlemci i7 tercih fakat fiyat çok artırdığı için i5 olabilir
    ram zaten genelde 4gb birkaç modelde 6 ve 8gb lik model versiyonları mevcut
    hdd boyutu çok önemli değil ama zaten genel bu dönemde satılan laptoplarda 320-500 ve 750gb mevcut fazlası tabiki iyidir

malzeme kalitesi ve f/p göz önünde bulundurunca en mantıklı marka/model hangisidir ve nerede bulunur tavsiyelerinizi bekliyorum(tercihen online alışveriş yapılmayacaktır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 10 Aralık 2011; 18:13:56 >

• Butce nedir?
    Bir de konuyu birden fazla acmanin nedeni ne ki? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Butce nedir?
    Bir de konuyu birden fazla acmanin nedeni ne ki? :D

dostum bütçe blirtmedim max 2000 belki 2100 çıkabilir ama genelde f/p ürün aralığı 1300-1700 aralığı falan oluyor ona göre işte donanım farkları olur diye kesin bir bütçe söylemedim. daha fazlasına gerek yok ve oyun falan pek oynanmayacak genel işler , biraz arşiv(film dizi dğeil belge arşivi) birkaç günlük işler falan... Alınıncada uzun süre kullanım planlı

konuyu fazla açma amacımda:
    mesela sadece asus bölümüne açsaydım asustan memnun olan ve ürünlerini kullananlar sadece asus tavsiye edecekti , keza lenovoda öyle yani genel olarak her markadan fikir edinmek amaçlı bu çamura yatış :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/p İSS Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.