Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 F/P Canavarı Sapphire HD6850 1GB 256b Gddr5 PCI Satın Al 28 Kasım 2013 00:38 1 1 F/P Canavarı Sapphire HD6850 1GB 256b Gddr5 PCI Fiyat/Performans Canavarı Sapphire HD6850 1GB 256b Gddr5 PCI 2xDVI Ekran Kartı. Bilgisayarıma yapmış olduğum upgrade sebebiyle satıyorum herhangi bir arızası yoktur ve hiç"Overclock(Hız aşırtma)" yapmadım stok değerleriyle kullandım. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi kutu içeriği "EKSİKSİZDİR" ayrıca orjinal full sürüm DIRT 3 kuponu kutu içeriğine dahildir. FİYAT: 200 TL'dir fakat fiyat konuşulabilir makûl miktarda yardımcı olabilirim. Daha fazla incelemek isteyen olursa linke tıklayıp bakabilirsiniz. NOT: Almak isteyen Adana'da ise elden alışveriş işlemini gerçekleştirebiliriz. Link Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün WD 1 TB (WD10EZEX) HDD Logitech G502 Proteus Core Mouse Asus GTX650Ti Boost DCUII O.C. 2GB 192Bit Nvidia(Satıldı) Samsung Google Galaxy Nexus 2 i9250 Satılık
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün WD 1 TB (WD10EZEX) HDD Logitech G502 Proteus Core Mouse Asus GTX650Ti Boost DCUII O.C. 2GB 192Bit Nvidia(Satıldı) Samsung Google Galaxy Nexus 2 i9250 Satılık