Şimdi Ara

F/P 140mm kasa fanı tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Coolermaster MB511 kasa aldım, önünde 3 ledli, arkasında 1 egzost fanıyla geliyor. Üstte iki adet 140mm veya 120mmlik fan takılabilecek yer var. Buraya takmak için cebimi yakmayacak iki adet fan almak istiyorum. Dark marka iki adet 140mm fan almıştım, ama bunların nasıl bir performans göstereceğini bilemiyorum. Tanesi 25 TL filandı, varın siz düşünün. Fan yuvalarının boş kalmasından iyidir, ama bir işe yaramayacaksa da uygun bir şey almam lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    Akasa viper 140 fanı geçen sene 40 liraya satmıştım fan soğutma konusunda çok iyidi aynı şekilde bende 700 RPM üstü kullanmıyor idim zaten fazlası ile yetiyordu bu fanın bende bir tanede akasa venom üzerinde gelen 120 cm olanı var 140 olanın tam aksine aşırı derecede sessiz çalışıyor gerçeği o ürünü de satışa koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 2 Ekim 2019; 22:29:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be quiet BL040. 4 pinli olduğu için PWM kontrolü de yapabiliyorsunuz. Ben de 3 tane var gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kan Turalı K kullanıcısına yanıt
    akakce.com
    Be Quiet PURE WINGS 2 PWM BL040 14 cm Kasa Fan� Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-be-quiet-pure-wings-2-pwm-bl040-14-cm-fiyati,458769544.html

Tanesi 72 lira.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.