Şimdi Ara

((F| 'N95' ve 'N95 8 GB' |Z)) _MULTIMEDIA-COMPUTER_((|| (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.199
Cevap
3
Favori
221.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EFT: 1453.64 YTL
    www.ereyon.com.tr

1000YTL olursa düşünülebilir :P
  • Artik Nickim moztuzcu degil ozzturkgem, ilk haberim bu, ikinci haberim ise sahtecilikte azitan cinlilerin son numarasi NOKLA N95 (daha once bu haberi veren olduysa kusura bakmasin)

Kaynagim:
    http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=62607&page=41

http://darlamack.blogs.com/darlamack/2007/05/mobile_clones_i.html

http://spluch.blogspot.com/2007/05/do-these-brands-sound-familiar-nokla.html

"Check this out, they are cloning the Nokia N95 mobile with the name NOKLA, so just be careful, check the “L” and “I”. But of course this china mobile won’t have better specs as the N95. I’m sure you can see the different between NOKIA and NOKLA. Last week, I saw a Sony Ericsson K800i but discover that it’s a bit smaller, I take a closer look and found out that it is “Cybershow” not “Cybershot” and it’s 1.3-megapixel with no 3G camera. Check out another image of NOKLA N95 after the jump."

http://www.2dayblog.com/blog/2007/05/04/the-nokla-n95/#more-3469

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 7 Mayıs 2007; 10:50:46 >

• adamlar güsel yapmışlar ama
  • yeni firmware çıkmış diyolar ama ben bağladığımda no new firmwares tarzı bişeyler diyo software updater. neden ola ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavemanturk

yeni firmware çıkmış diyolar ama ben bağladığımda no new firmwares tarzı bişeyler diyo software updater. neden ola ki?

Telefonun Product Code unu TURKIYE ıcın 0536066 olarak degıstır sonra Update sana yenı frımware war dıyecektır, Asya ulkelerı ıcınde ( oradan gelen N95 lerde tabı ) guncelleme mevcut degıl, ve son firmware 11.0.026 dır.
  • Arkadaslar N95 almak isteyenlere beklemelerini tavsiye ediyorum cunku stoktaki diger telefonlari eritme olayi dogru olabilir. Ben yaklasik bir ay once N73me aldim cok begenerek ve fakat gecen gun N95 ile ust uste ve yan yan koyup da agirliklarini karsilastirinca kafami duvarlara vuruyorum. Kalinligi 2mm daha fazla ve eni hemen hemen ayni. Agirligi da 3-5 gram fazla. Aldiginiz ekstra ozellikler de cabasi...calismasi ve menuleri de anladigim kadariyle cok daha hizli. Interneti bilmem ama menuleri ve fotograf makinasi calisma hizlari arasinda daglar kadar fark var!!! Ayrica fotograf makinasi ile birkac fotograf cektim ve calisma hizi cok iyi...yani su anda gorunen fiyatla bile diger N serisi telefonlarin satislarini sip diye kesip birsuru telefonu ellerinde patlatir!!!
    Bekleyin bekleyiiiiiiin soylemedi demeyiiiin....
    Pisman olmazsiniz...

• arkadaşlar bence siz fazla beklemeyin benim gibi yurtdışından getirtme imkanınız varsa yurtdışından getirtin, cihaz bana 500euro ya geldi, 2ytl kayıt ücreti 15ytl türkçe menü ücreti.. nokia hazirandan önce çıkartmıcak anlaşılan telefonu.. vede şunuda üstüne basa basa ssöyliyim ki, suan nokianın en iyi telefonu bence gps olsun kamerası olsun ekranı 2 farklı yönde kullanılması olsun her yönüyle dörtdörtlük.. bence n93i daha iyi olsaydı onuu alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1982 -- 7 Mayıs 2007; 19:45:51 >
  • arkadaşım yukleyemiyorum güncelleştirme hatası diyip yuklemiyo
  • Arkadaslar;

Bugun Anadolu Yakasin'daki bir Nokia Shop'a ugradim, "N95 ne zaman cikacak?" diye bir soru sordum; gayet ilgisizce, azicik da olsa basindan atar gibi "belli degil" dediler, bende hafiften bozulup "o zaman hic cikmayacak herhalde, hic bir sey bilinmiyor" denince de bu sefer "hayir hayir, Mayis ortasi en gec Haziran basi cikacak" dediler. Ne bileyim inansakmi?

Ayni sekilde Teknosa'ya sordum, Mayis ortasindan itibaren bizi arayin dediler.

Eger bu is oyle Temmuz'a falan sarkacaksa daha 2 ay var ki o zaman da ne olacagi belli degil. N92'yi de Nokia TR internet sayfasinda "Yakinda" diye aylarca bekletti.

Acaba beklemeyip baska yollardanmi temin etsek? Yurtdisi da olabilir, Turkiye'de de bir suru yer satiyor. (Utan Nokia TR bizim gibi bir cok musteriyi kaciriyorsun, halbuki N95 ucuz bir seyde degil, ne guzel sana kazandiracaktik)

Sonunca alacagimiz urun orjinal Nokia. Hani araba gibi dusunun; mesela BMW. BMW'nin Turkiye yetkili saticisi Borusan Otomotiv. Ancak bir cok insan baska galerilerden de sifir BMW aliyor, onlarin BMW si uydurukmu? Hayir sonucta oda Almanya'dan yapilmis gelmis, ayni fakrikadan. Sadece baska bir kanaldan satin aliyorsunuz.

Tek problem su: Ariza yaparsa. Ariza yapmazsa bir sorun yok, guzel guzel kullaniriz. Ancak ariza yaparsa basimiza is alirmiyiz? Ben bugune kadar 9-10 tane Nokia kullandim sadece 6110'da sarj sorunu yasamistim, pili degismisti. Onun disinda hic birini servise goturmeye gerek kalmamisti.

Bilmiyorum, sadece beyin firtinasi yapayim dedim... Ne yapsak? Temmuz'a falan sarkarsa da cok uzun yahu o zamana kadar E90 cikacak, hatta N97 nin bile lansmani yapilir Avrupa'da, o zaman onu mu beklecegiz? Sonbaharda SAMSUNG'un 10 mega pixellik optik zoom lu cikacak.

Yani beklersekte bu sefer yepyeni telefonlar cikacak, iPhone geliyor. Hele hele birde fiyatini dusmesini beklersek oooo 6 ay beklemen lazim. 6 ay sonra cikacak urunleri bir dusunun!

Bence bu telefonu almanin tam sirasi... Ah be Nokia TR bir surpriz yapip Mayis 20 gibi falan bir piyasaya sursen ne guzel olurdu!!!

Gercekten guzel olurdu...

• N95 Balıkesirede gelmiş 2000ytl diyo telefoncu actım kurcaladım gercekten cok hızlı menü geçişleri kamera hızı

ıntel core 2 duo gibi valla gerci biraz abarttım cunku n73un kitlenemerinden praya buraya yavaş girmesinden bi fotoyu bi saatte zoom yzapmsından bıktım artık bugun bole alıp telefonu duvara vurasım geliyoo

az kaldı harclıklar paranın birikmesine hem ozaman kadar kvk.ya yada genpa.ya gelmiş olur içim rahat bi şekilde alırım

cunku bşka bi firmanın garanyisinde olan cihazlarda kucuk mekanik sorunlar cıkıyo i(tuş takımı gıcırtısı, batarya kapagının oynamsı ... gib....)

fakat kvk. veya genpaya gelen cihazlar bildgim kadarıyla tekrar kontrolden geciyomuşş
  • nokla ne ya? kim yer noklayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

nokla ne ya? kim yer noklayı

Kapagini N95 orijinal kapagi ile degistirirlerse belki bir iki saf yer buda onlara yeter , esas su adrese bir bak neler var neler N95 de birsey mi sahte vertu var :

http://spluch.blogspot.com/2007/05/do-these-brands-sound-familiar-nokla.html

• Koysepete.com dan niyetlendim de almaya..Sizce alınır mı fiyat ve yanında verdikleri hediyeler güzel bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostNdumb -- 8 Mayıs 2007; 22:04:16 >
  • ben daha beklemeye karar verdim... almışken düzgün alalım bari..
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerworm

ben daha beklemeye karar verdim... almışken düzgün alalım bari..

bende vazgeçtim gibi bişey
    abi 1500 ya düşünüomda bi cihaza bu kadar verilirmi diye çelişiom kendimle
  • 2007 TIPA Ödülü’nün Sahibi: Nokia N95

Nokia N95, “Avrupa’da 2007 Yılının En İyi Mobil Görüntüleme Cihazı” (Best Mobile Imaging Device in Europe 2007) seçildi.

30 Nisan 2007 Pazartesi
    "Küçük bir mobil mucize ve aynı zamanda bir kamera” olarak tanımlanan Nokia N95 multimedya bilgisayarı, fotoğraf makineleriyle karşılaştırıldığında çarpıcı görüntüleme özelliği ile dikkat çekiyor. TIPA jürisi, Nokia N95’in, geniş ebatlı ve net baskı olanağı sunan otofokuslu mercek, merceği koruyan mekanik objektif kapağı, yakın mesafe çekimlere özel Tessar mercekli Carl Zeiss optik desteği ve uzak mesafedeki objeleri görüntülemek için 20x dijital zoom gibi özelliklerini ödüle layık buldu. Cihazın çarpıcı ses, görüntü ve web yetenekleri ile GPS gibi işlevleri de jüri heyetini etkileyen diğer unsurlar oldu.

Nokia yetkilileri, TIPA ödülü hakkında şunları ifade ettiler: "Bu ödül, Nokia’nın mobil sektörde yakınsamayı daha da ileri seviyelere taşıma konusundaki liderliğinin ve kararlılığının bir kanıtıdır. Nokia N95’in çarpıcı bir görüntüleme cihazı olarak kabul edilmesinden dolayı çok mutluyuz. Nokia Nseries gibi gerçek anlamda multimedya bilgisayarları sunmakla, kullanıcıları, yanlarında birden fazla cihaz taşımalarına gerek duymadıkları bir noktaya taşıdığımıza inanıyoruz.”

• haberi daha önce vermişlerdi hatta çoook önceden başka bi çdül vermişlerdi daha cihaz çıkmadan
    doğmamış cocuğa don biçmişlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfex

bu telefonu alacagıma gider dogan gorunumlu sahin alırım 92 model

wallahi billahi yaaa ''' ozzturkgem ''' arkadasımız fiyatları vermiş olaya bakın yaaww
  • fiyatlar yuksek tabi ama napcan
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.