evet grey marketten alındı.şu an şarz ediyorum.şarz bitsin foto çekecem.Bu arada imei numarasını türk telekomünikasyon kurumundan kontrol ettim kayıtlı.
quote:
Orjinalden alıntı: erken51
evet grey marketten alındı.şu an şarz ediyorum.şarz bitsin foto çekecem.Bu arada imei numarasını türk telekomünikasyon kurumundan kontrol ettim kayıtlı.
neyse hayırlı olsun güle güle kullan 15gün daa bekleseydin keşke
quote:
Hayirli olsun. N95 icin yeni yazilim cikinca Turkce yapmak cok kolay olacaktir, NSS diye bir program var onu kullaniyorsun, detaylar icin bir link var forum da ama ben bulamadim. Ugrasmak istemezsen telefoncularda yapabiliyor turkcelestirmeyi, tabii guvenebilirsen.
N95 ile fotograf cekmek sonraki is. Direkt N95 in fotosunu cek gunluk bir gazetenin uzerinde. N95 le baska seylerin resimi cekince, o resmin hakikaten N95 le cekildigini kanitlayamiyorsun cunku EXIF datasiyla oynanabiliyor. Onun icin kotu yorumlar almamanin en iyi yolu, N95 in bir gazetenin uzerinde dururken baska bir telle veya digital kamerayla fotografini cekmek ve foruma yollamak.
Arkadaşlar dedeğim gibi şarzı dolsun.Hem gazete üzerinde hemde N95 in çektiği resimleri göndercem.Bu akşam yada yarın sabah göndermiş olurum.
you tube dan video izleyebilio musun, tel de you tube video görüntüsü acıkken resmini cekip koyar mısın
quote:
Arkadaşlar dedeğim gibi şarzı dolsun.Hem gazete üzerinde hemde N95 in çektiği resimleri göndercem.Bu akşam yada yarın sabah göndermiş olurum.
hayirli olsun kardes in´sallah bu sefer gercek bir inceleme goruruz kaca aldin bu arada
onca alan arkadaş var adam gibi inceleme yapan yok
ama ben erken51 den umutluyum
Yeni bişey farkettim
N95 içinde flash player yüklü olduğunu biliyordum ancak web sayfasında flashları açamıyor diye biliyodum ki yanılmışım.Az önce youtube da n95 incelemesine rastladım amcam n95 ile içinde flash bulunan bi sayfaya giriyor ve sayfayı açıyor.Süper bişe ya.Aynı şekilde java bulunan sayfayı açabiliyor.Aklıma takıldı youtube daki videoların oynatılması içinde flash player a gereksinim duyuluyor e bu aletde flash lı sayfaları açabildiğine göre youtube daki videolarıda oynatabilmesi gerekmezmi?
N95 içinde flash player yüklü olduğunu biliyordum ancak web sayfasında flashları açamıyor diye biliyodum ki yanılmışım.Az önce youtube da n95 incelemesine rastladım amcam n95 ile içinde flash bulunan bi sayfaya giriyor ve sayfayı açıyor.Süper bişe ya.Aynı şekilde java bulunan sayfayı açabiliyor.Aklıma takıldı youtube daki videoların oynatılması içinde flash player a gereksinim duyuluyor e bu aletde flash lı sayfaları açabildiğine göre youtube daki videolarıda oynatabilmesi gerekmezmi?
zaten kendi içinde youtube yüklü gelio böle program gibi bişey direk sayfa gelmio ama galeriden bakar gibi video inceleyebiliosun
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
Orjinalden alıntı: crux2005
Yeni bişey farkettim
zaten kendi içinde youtube yüklü gelio böle program gibi bişey direk sayfa gelmio ama galeriden bakar gibi video inceleyebiliosun
Arkadaşlar YouTube Reis-i Eagles arkaasımızın dedıgı gıbı içinde yuklu ( ilk aldıgımızda yuklu degıl sadece kucuk bır program ındırırerek kullanıma hazır hale gelıyor ) fakat tek fark su anda beta asamasında olan bır servıs o yuzden su anda sadece top rated ve top search gıbı ınsanların en cok ızledıgı yada yorum yaptıgı gıbı kategorıler var. Ilerıkı zamanlarda arama da yapılacakmıs ama hala bu konuda calısmalar devam edıyormus. ( Internette yayınlanan forumlardan aldıgım bılgıler dogrultusunda ) ve web sıtesıne gırıp youtube uzerınden flash fılmlerı ızleyemıyoruz. sadece bu servısı telefona harıcen yukleyıp youtube u kullanıcaz.
quote:
Orjinalden alıntı: bagamyanaleks
quote:
quote:
Yeni bişey farkettim
Arkadaşlar YouTube Reis-i Eagles arkaasımızın dedıgı gıbı içinde yuklu ( ilk aldıgımızda yuklu degıl sadece kucuk bır program ındırırerek kullanıma hazır hale gelıyor ) fakat tek fark su anda beta asamasında olan bır servıs o yuzden su anda sadece top rated ve top search gıbı ınsanların en cok ızledıgı yada yorum yaptıgı gıbı kategorıler var. Ilerıkı zamanlarda arama da yapılacakmıs ama hala bu konuda calısmalar devam edıyormus. ( Internette yayınlanan forumlardan aldıgım bılgıler dogrultusunda ) ve web sıtesıne gırıp youtube uzerınden flash fılmlerı ızleyemıyoruz. sadece bu servısı telefona harıcen yukleyıp youtube u kullanıcaz.
ii doğru biliomuşum bi resimde görmütüm video vardı bide galiba adam resmen youtubedan izliodu
en kötü 2 haftaya piyasada olur ürün ama fiyat en az 1600 olur bence. bende o kadar parayı bi telefona vermeyeceğim için almayacağım zaten benim umudum da bu piyasaya çıkınca n80 biraz daha ucuzlar ve bende rahatça onu alırım.
Reis-i Eagles dostum galiba bu video dan bahsediyorsun.Bunu bende biliyorum.Youtube flash player üzerinden yayın yapıyor.Flash player ıda n95 destekliyor.Neden acaba direk youtube.com dan videolar izlenemiyor.Onu diyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bagamyanaleks
quote:
quote:
Yeni bişey farkettim
ii doğru biliomuşum bi resimde görmütüm video vardı bide galiba adam resmen youtubedan izliodu
Arkadaslar forumlardan birinden ( bulunca buraya post edıcem ) bir kişi youtube dan video izlemek için su anda cok verimsiz oldugunu servısın bıraz daha gelısmesı gerektıgını yazmıs beta asamasından kurtulunca emınım daha ıyı olacaktır. Neden web sitesi uzerınden calısmıyor dıye soracaksanız o da telefonda yuklu olan flash player normal bılgısayarlarımızıda bulunanın light versiyonu yapabıleceklerı sınırlı zaten 160MB lık telefon hafızasının kullanıcıya kalan kısmı 22 - 25 MB arası flash player normal versıyonu olsa onun ustesınden pek gelınmez o yuzden harıcı servısler ıle hızmet verebılıyor. Bu kullanıcı elındekı N95 ıle routers ve baska ( acıklama yapmamıs ) video servıslerıne rahat rahat baglanabılmıs sadece youtube da bıraz sorunlar varmıs onlarda cozulecektır. Emınım sonucta youtube google'a baglı bır servıs ve en ıyısını bıze sunacaktır google da
Saygılar
Arkadaşlar sımdı ınternette gezerken gordum ve benım cok hosuma gıttı sızınlede paylasmak ısterım N95 ın ne kadar cok ozellıgı oldugunun baska bır kanıtı olarak gorebılırız bunu
lınkde gorecegınız uzere adam N95 ın GPS ı acık gereklı ayarlamaları yapıyor ve londrada trene bınıyor ve tum yolculuk boyunca GPS gectıgı guzergahların koorınatlarını kayıt edıyor sonra arkadas Google EARTH programına bu bilgileri N95 üzerinden aktarıp gercek haritalar uzerıde nereden nereye gıttıgını kac Km hız ıle yol kat ettıgını gorebılıyor.
Ve GPS ile ilgili sadece 1 kere baglantı hatası olmus o da uzun bır tunelden gecerken, ve bu bılgıler kayıt ederken aynı zamanda muzık dınleyebılmıs.
Bence gercekten cok guzel bır ozellık tabı bu konulara ılgısı olanlara
arkadaşlar şarzdan çıkarmadan çektim.Yarında ilk izlenimler ve kendi çektiği fotolar...
resim
arkadaşlar ben de n95 bugün kavuştum birazdan fotoları gönderecem.Telefon türkiyeden alınmadı tek kötü tarafı garanti oldu benim için ama cidden telefon çok hoş özel olarak bakmamı istediğiniz birşey var mı?
elninom1 arkadaşım benim telefon türkçe desteklemiyor.seninki destekliyormu?
öncelikle hayırlı olsun. benim de türkçe desteklemiyor ama çok yakında türkçe yüklenebilir hale gelir