proof o bölüm gölge ve ışıklandırmanın tavan yaptığı bir yer kasması normal en baba ekran kartı bile oradan full detay 60fps alamaz bence ben sürünmüştüm 1024x768de 15fps falandım orda
Valla fulla ayarlarda takılmadan oynuyordum.Oraya bi geldim sanki ekran kartı işkence görüyor Dedim bu ne düşürdüm ayarları bana mısın demedi.Zaten o odada pek kalmamıştım
Bu oyunun kalitesi zaten ortada. Demosunu indirmeme gerek yok, çıktığı gibi alacağım oyunu.
oyun kaç cd olucak?
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
Bu oyunun kalitesi zaten ortada. Demosunu indirmeme gerek yok, çıktığı gibi alacağım oyunu.
quote:
Demoyu indirmeni öneriyorum çünkü tam sürümünün çıkmasına daha 1.5 ay var
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Demoyla vakit harcamak yerine biraz daha heycanlanıp tam sürümünü beklemek de yerinde bir düşünce. Çünkü demoda en heycanlı yerinde kesiyorlar.Bu sefer sinir edici bir bekleme sarıyor insanı. Bence mussakka en iyisini yapıyor. Tabii bu benim pskolojim
quote:
quote:
Valla şimdi oyunu oynayacağım, daha sonra en baştan aynı yerleri tekrar geçeceğim, heyecanı kalmayacak. Tek solukta bitirmek en mantıklısı.
hmmm oyun baya bi güzel bu oyunu ben severim
demoyu kurdum ama hata msjıyla karşılaşıorum bellek read olamadı dio. bu hatayı alan var mı ?
quote:
quote:
quote:
Valla şimdi oyunu oynayacağım, daha sonra en baştan aynı yerleri tekrar geçeceğim, heyecanı kalmayacak. Tek solukta bitirmek en mantıklısı.
katılıyorum +1
Çıkmasına 1 hafta kaldı konuyu bir hortlatayım dedim
oyun süper ama online da vardır umarım hep birlikte beyin dağıtırız
Offf ne harika bir demoydu. Gene mi bitirsem?
umarım ilk bolumdeki keyfi alırız
quote:
Orjinalden alıntı: solid?
Çıkmasına 1 hafta kaldı konuyu bir hortlatayım dedim
İyi yapmışsın
yuh oyunların çoğuda ya bir hafta sonra ya 10 gün sonra çıkıyor
bütün yaz oyunsuz gçti şimdi hepsinin patır patır dökecekler hangini oynayacağımızı şaşıracağız :)
gerçi bana hala yetmeyeceğini düşünüyorum bu oyunların :)
demo çok kisa geldi ama güzel full versiyonunu bekliyecegim...
hocam 7-24 oyunmu oynuon nabıyon.senin sonunda o çinli dengesiz gibi olmasın sakınaman dikkat deyim yani
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
yuh oyunların çoğuda ya bir hafta sonra ya 10 gün sonra çıkıyor
bütün yaz oyunsuz gçti şimdi hepsinin patır patır dökecekler hangini oynayacağımızı şaşıracağız :)
gerçi bana hala yetmeyeceğini düşünüyorum bu oyunların :)
ooo iyi iyi gelsin bu aralar bir sürü oyun çıkıyor fakat içlerinde fps eksikliği var onu f.e.a.r ile kapatırız.