Şimdi Ara

F.E.A.R. Extraction Point (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
12.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli gelişme:Oyun yanlız windows Vista da çalışacak.
  • cogu oyun icin ayni sey deniyor sadece vista diye eger oyleyse oyunlar vista dan sonra piyasaya surulmeli yani vista cikdikdan 1 ay sonra felan.Gelelim FEAR a eger 2007 den once cikacaksa ki oyle deniyor demekki XP dede calisacak bu oyun.Ayrica XP cikdikdan 4 yil sonra anca sadece XP de calisan oyunlar piyasaya cikdi bence butun oyunlar XP dede calisacak oyle yada boyle vista cikar cikmaz hersey vista zorunlu olamaz cunku en az 2 yil gecer aradan yani 2009 dan once vista zorunlulugu olmaz bence bu zorunluluk XP cikdikdan 4 yil sonra olmusdu vistada daha erken yani 2 yil sonra olabilir sahsi gorusum boyle.
  • grafik motoru aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

grafik motoru aynı
    Bi ek paket de grafik motorunun değişmesini beklemiyorsun herhalde
  • beklemiyoruz tabikide ama HDR desteginin mutlaka eklenecegini saniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

beklemiyoruz tabikide ama HDR desteginin mutlaka eklenecegini saniyorum.
    Bu oyun hep karanlık ve kapalı alanlarda geçiyor HDR olacağını zannetmiyorum.
  • pinky demon bu sistem gereksinimleri normal fear içinde geçerli mi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Önemli gelişme:Oyun yanlız windows Vista da çalışacak.

nedeni ne olabilir acaba? güncellemelerle falan dx10 desteği mi olacak yoksa?
  • Hdr kapalı mekanlarda da oldukça hoş etkiler bırakıyor. Farcry denemelerimde çok guzel görüntüler almıstım kapalı mekanlarda. ozellikle zemindeki parlamalar ve lambaların yaydıgı ışık gerçekten çok hoşdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

pinky demon bu sistem gereksinimleri normal fear içinde geçerli mi.
    Ewt.
  • çıktığında grafikler biraz geride kalacak gibi...bu arada kusura bakmayın...ek paket olduğunu bilmiyodum...
  • ya arkadaşlar ben sistemimi daha dün değiştirdim fear oyununu yükleyeceğim ama sağlam konfigirasyon istiyomuş. Benim sistem kaldırır mı acaba yada grafikleri fln kıssam oynayabilirmiyim????

amd3000+ venice , 256 mb radeon 9550, 1 gb ram ....
  • ok yukarıda yazıyomuş görmedim sağolun..
  • Ek paketin çıkış tarihi açıklandı. 27 Ekim 2006 da çıkıyor.
  • arkadaşlar benim oyunda crack yoktu internetten indirdim ve oyuna girdim ama ikinci bölüme geçince açılmıyor başlama çubuğunun dolması gerekiyor ama bir türlü dolmuyor ne yapmalıyım cracta mı bir sorun var?
  • Crack hakkında konuşmalar yapmak yasaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 21 Mayıs 2006; 11:56:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Mekanlar daha güzel olur umarım. Böyle gelişmiş bir oyunu 90ların ortasında çıkan fps'lere benzeyen ortamlarda oynamak sıkıyordu insanı.

Fazla karanlık ve sıkıcı mekanlar beni de oyun esnasında sıkıyor
  • aynı firmanın, Condemned adındaki oyununu oynuyorum şu sıralar. harika grafikler ve harika bir kurgusu var, F.E.A.R dan beklentilerimi arttıracak düzeyde iyiydi.. Umarım Extraction Point beklentilere değer..
  • Yanlız bu ek paketi monolith değil TimeGate Studios yapıyor.
  • Arkadaşlar bu ek paket oyunun kurulumu için fear oyunu gerekli mi?Yani fear'ın üstüne mi kuruluyor, yoksa kendi başına mı kurulumu gerçekleşiyor?Eğer fear gerekli ise oyunu arşivde tutalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.