Şimdi Ara

F.Bahçelilerin Emniyet Şakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G.Saray-F.Bahçe maçından sonra polisin başlattığı operasyonlar her iki takım taraftarı arasında yapılan bir şakaya ilham kaynağı oldu.

İddialara göre bazı kişiler, G.Saraylı arkadaşlarını telefonla arayıp, "Ben polis memuruyum. Asayiş Şube Müdürlüğü’nden arıyorum. Kamera kayıtlarında sizin de görüntülerinize rastladık. İfade vermeniz gerekiyor. İşimizi zora sokmayın. Kendiliğinizden gelmezseniz biz sizi yakalamayı biliriz" dedi. Bir çoğu maça dahi gitmediği öğrenilen Galatasaraylılar yanlışlığı düzeltmek için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gitti. Şaka yapıldığını anlayan kişiler, "Bunu F.Bahçeliler yapmıştır" dedi. Son bir hafta içinde 12 G.Saraylı’nın aynı kandırıldığı belirtildi.

• Bende açacaktım konuyu baktım varmış

Adamlar yaptıklarını biliyorki tıpış tıpış gidiyorlar :)

• etme bulma dünyası
  • 5 yaşındaki yeğenim daha kaliteli espriler yapıyor, bu tür şeylerde yaratıcılık konusunda beşiktaş taraftarının üstüne yoktur. fenerbahçe taraftarlarının çok çalışması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

5 yaşındaki yeğenim daha kaliteli espriler yapıyor, bu tür şeylerde yaratıcılık konusunda beşiktaş taraftarının üstüne yoktur. fenerbahçe taraftarlarının çok çalışması lazım.

hayırdır telefon alıp karakola gittin galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

5 yaşındaki yeğenim daha kaliteli espriler yapıyor, bu tür şeylerde yaratıcılık konusunda beşiktaş taraftarının üstüne yoktur. fenerbahçe taraftarlarının çok çalışması lazım.

bu şakanın senın yeğenınkılerden daha kalitesiz olması için sızın elemanların emnıyete gıtmemesi gerek
    ahh taner ah, sırf muhalefet olacam dıye yapmaycagın şey yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Paus3Break

quote:

bu şakanın senın yeğenınkılerden daha kalitesiz olması için sızın elemanların emnıyete gıtmemesi gerek

Hayır kendi takımı adına söyleyeceği şey yok.Gidip BJK taraftarını da araya katıyo ki ( BJK'dan öğrenmeniz lazım) BJK'lılarda konuya dalsın.Tam provakatör adam yaw hehe

• Hocam baktıki baş edemeyecek muhalefet arıyor yanına,yardım dilenen ayaklar bunlar
  • şimdi bişey diyecem ama bu adam yüzünden ceza almak istemiyorum:)5 yaşındaki yeğeni bundan daha mantıklı konuşuyodur orası kesin
    quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

quote:

Hayır kendi takımı adına söyleyeceği şey yok.Gidip BJK taraftarını da araya katıyo ki ( BJK'dan öğrenmeniz lazım) BJK'lılarda konuya dalsın.Tam provakatör adam yaw hehe

• Orjinalden alıntı: darkingfb

şimdi bişey diyecem ama bu adam yüzünden ceza almak istemiyorum:)5 yaşındaki yeğeni bundan daha mantıklı konuşuyodur orası kesin
    Orjinalden alıntı: OzgurOz

Helal
  • bu resmen kanuni bir suç.beni polis diye arasalar karakoldan bende giderim. şakaya bak zeka yaşı kaç acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreetSoldier

bu resmen kanuni bir suç.beni polis diye arasalar karakoldan bende giderim. şakaya bak zeka yaşı kaç acaba

işe bak, polis artık cepten arıyor he o elemanlar bıraz uyanık olsa boyle bir olay için polisten davetiye almayacaklarını bilmeleri gerekirdi

• ne alakası var ki adam arıyor şaka yapıyor bu kadar aşağılamya gerke yok bence
    quote:

bu resmen kanuni bir suç.beni polis diye arasalar karakoldan bende giderim. şakaya bak zeka yaşı kaç acaba
  • polis cepten arayı şubeye çağırıyor demek..soğuk sıcak ikramlarıda varmıymış.insan önce düşünür yahu
    quote:

quote:

işe bak, polis artık cepten arıyor he o elemanlar bıraz uyanık olsa boyle bir olay için polisten davetiye almayacaklarını bilmeleri gerekirdi

• BENCE BU ŞAKA HAFİF OLMUŞ BANA GÖRE GS LİLER ARANIP MÜJDE SİZE PARA ÇIKTI DİYİP SONRADA ŞAKA ŞAKA DENİLMELİYDİ MALUM GS LİLER PARA KONUSUNDA KESİNLİKLE ŞAKA KALDIRACAK DURUMDA DEĞİLLER BU ONLAR İÇİN FB MAÇLARINDAN SONRA 2.BÜYÜK YIKIM OLURDU
  • Doğru bu bir suçtur hatta cuma günleri arkadaşlarımızın ensesine vurmamızda mühebbetliktir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.