Şimdi Ara

Ezreal nasıl bir ad carry (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben baskın oynadıgım lanede dorans bile almadan phage kasıyorum karşımdakine slow verme şansım oluyo daha çok haraslıyıp üstüne gidiyorum ikinci olarak shen yapıyorum ezreal e trinty bitirene kadar ölmemeye bakın ondan sonrası geliyor zaten ama dedikleri gibi vayne late game op.

Darth Maul
  • İyi bir ad carry.

Orijinalden alıntı: kingbrq

quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Late de vayne kadar etkili olabiliyor son 10 macimi ezreal ile yaptim 10 u da win nasil oldu bilemiyorum. Skillshot u cozuersen ve ultiyi tutturursan takimi tasirsin.

late de hiçbir ad carry vayne yi geçemez bu 1 . 2. si ezreal vayne nin tırnağı olamaz .

Tam tersini söylemek istedin heralde.Rankedlarda oynanan maçlarda ve riot'un yaptığı turnuvalarda en fazla kim seçiliyor bir bak ondan sonra gel konuş :) Late game i iyi değil ezrealin.Oynarsanız mid de işi bitirmek zorundasınız yoksa işiniz zor.Ayrıca ezreal yetenek isteyen bir champ ve kıyaslama yaparken ''benim babam senini babanı döver'' cinsinden benzetme yapmayın.Dmg farkına göre OP hero olmaz.

• quote:

quote:

Late de vayne kadar etkili olabiliyor son 10 macimi ezreal ile yaptim 10 u da win nasil oldu bilemiyorum. Skillshot u cozuersen ve ultiyi tutturursan takimi tasirsin.

late de hiçbir ad carry vayne yi geçemez bu 1 . 2. si ezreal vayne nin tırnağı olamaz .

Yoo, Tristana daha güçlü latede

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

quote:

Tam tersini söylemek istedin heralde.Rankedlarda oynanan maçlarda ve riot'un yaptığı turnuvalarda en fazla kim seçiliyor bir bak ondan sonra gel konuş :) Late game i iyi değil ezrealin.Oynarsanız mid de işi bitirmek zorundasınız yoksa işiniz zor.Ayrıca ezreal yetenek isteyen bir champ ve kıyaslama yaparken ''benim babam senini babanı döver'' cinsinden benzetme yapmayın.Dmg farkına göre OP hero olmaz.

Tamam,rehberin var

• Ne bu insanlardaki vayne sevgisi ?

Alın en iyi istatistikler :
    http://www.lolking.net/charts?region=all&league=ranked&type=bottom-lane-synergy&range=daily
  • Ezreal'in daha fazla seçilmesinin sebebi pulsefire skiniyle beraber herkesin ezreal oynamaya başlaması 3-4 ay öncesine kadar böyle değildi heronun gücüyle bir alakası yok.Bu arada katılıyorum latede Vayne en güçlü ad carry bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreonCe -- 16 Ağustos 2012; 16:19:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qoLdenRusH

Ne bu insanlardaki vayne sevgisi ?

Alın en iyi istatistikler :
    http://www.lolking.net/charts?region=all&league=ranked&type=bottom-lane-synergy&range=daily

Vayne Early gamede iyi kasamadığı , kolay outfarm bırakıldığı için fazla seçilmez.

"Never lost a fair game... or played one."
  • ap ezreal akar.

quote:

+1 ama belki early'de vayne'den daha iyi olabilir ezre.

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: kesimhane

carry olarak iyiyimdir ama zayıf kalıyorum bende anlamadım karşıma gelse ağlatıyor ama ilk trinity mi ad mı çıksam hala anlyamadım

Cdr veya as botundan sonra sheen çık,sonra phage,sustain lazımsa scepterdan sonra zeal ve triforce. Ben çok agresifim çok skill kullanırım mana yok diyorsan manamune çık. Fakat manamune çıktıktan sonra sürekli skill atıp farmlaman lazım. Sonra bt ve ie çık. Manamune çıkmadığını farzediyorum, son iki item için lw/pd ve ga çıkmalısın. Manamune çıkarsan ga al.

Bence cdr botu daha mantıklı. Merak ettiklerimden biri de bu konu. Cdr botu mu çok kullanılıyor yoksa as botu mu?

Eskiden cdr kasardım fakat mana sıkıntısı zaten vardı bende, manuda çıkmayınca haliyle as bota dönüş yaptım doğru mudur bilmiyorum bende merak ettim.

Ayrıca ilk item olarak phage mi almak lazım sheen mi?

Ben bazen mana sıkıntısı çekiyorum bezen hiç çekmiyorum. Manamune almadım hiç. İlk item olarak(temel bottan sonra) phage çıkıyorum çünkü oyun tarzım agresif ve sürekli ileriye gitmek olduğundan can, ad ve slow şansı bence daha iyi ama başkalarına sorarsan sana sheen diyeceklerdir. As botuyla hızın 400'ü geçiyor mu yoksa cdr botu gibi 398'de mi kalıyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: kesimhane

carry olarak iyiyimdir ama zayıf kalıyorum bende anlamadım karşıma gelse ağlatıyor ama ilk trinity mi ad mı çıksam hala anlyamadım

Cdr veya as botundan sonra sheen çık,sonra phage,sustain lazımsa scepterdan sonra zeal ve triforce. Ben çok agresifim çok skill kullanırım mana yok diyorsan manamune çık. Fakat manamune çıktıktan sonra sürekli skill atıp farmlaman lazım. Sonra bt ve ie çık. Manamune çıkmadığını farzediyorum, son iki item için lw/pd ve ga çıkmalısın. Manamune çıkarsan ga al.

Bence cdr botu daha mantıklı. Merak ettiklerimden biri de bu konu. Cdr botu mu çok kullanılıyor yoksa as botu mu?

Eskiden cdr kasardım fakat mana sıkıntısı zaten vardı bende, manuda çıkmayınca haliyle as bota dönüş yaptım doğru mudur bilmiyorum bende merak ettim.

Ayrıca ilk item olarak phage mi almak lazım sheen mi?

Ben bazen mana sıkıntısı çekiyorum bezen hiç çekmiyorum. Manamune almadım hiç. İlk item olarak(temel bottan sonra) phage çıkıyorum çünkü oyun tarzım agresif ve sürekli ileriye gitmek olduğundan can, ad ve slow şansı bence daha iyi ama başkalarına sorarsan sana sheen diyeceklerdir. As botuyla hızın 400'ü geçiyor mu yoksa cdr botu gibi 398'de mi kalıyor?

As ile cdr botu aynı hızı veriyor diye biliyorum. Bende phage çıkıyorum genellikle bir sorayım dedim, sheen denerim hangisini seversem artk.

• Sarışın
  • kanka bak eger op skini alirssan pahali olani op oluyosun mesela ahri topunu sana attiginda ucarsan miss oluo ve herturlu aliosun bi q bi w bi de ulti al sana kill mesela malph sana ulti attiginda ucarsan islemez gozundende lazer al taslari kirilir kesin win....
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.