Şimdi Ara

EZİKLİK - ASOSYALLİK - DEĞERSİZLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bundan 2 yıl önce ikk konumun adı Korkaklık Eziklik ve Asosyallik idi. Bugünde böyle bi başlık açtım. Ben 17 yaşındayım hayatta sürekli ezildim alay edildim dalga geçildim. Kimse beni adam yerine koymadı. Hep saf yerine koyup ona göre davrandılar bana. İlk okul orta okul ve lise hepsi bok gibi geçti. Özellikle lise de geçen 3 yılım hayatımın en boktan yıllarıydı. Öyle olacagını bilsem liseye hiç başlamazdım. Okulu bırakmayı düşündüm ama ailem izin vermedi şuan lise sona geçtim staj yeri bulmam lazım herkes buldu ama bem hala boşum. 6 ay sonra ygsye giricem ama hiçbişey çalışmıyorum. Hayatta bi bok başaramadım bu konuda da öyle. Hayatta beni motive edecek hiçbişey yok. Kendimi çok değersiz hissediyorym. Ailem bile bana senden bi bok olmaz diyor. Ben her konuda şanssızım. Hiçbi işim iyi gitmez. Artık bıktım dayamacak gücü kalmadı. Bana bunlar icinmi üzülüyosun diyebilirsiniz. Ama içimde ne fırtınalar kopuyo bilmiyosunuz.

YERİN DİBİNE BATSIN BÖYLE HAYAT. KEİKR HİÇ DOĞUMASAYDIM. LANET OLSUN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jajajajajajaj

Merhaba bundan 2 yıl önce ikk konumun adı Korkaklık Eziklik ve Asosyallik idi. Bugünde böyle bi başlık açtım. Ben 17 yaşındayım hayatta sürekli ezildim alay edildim dalga geçildim. Kimse beni adam yerine koymadı. Hep saf yerine koyup ona göre davrandılar bana. İlk okul orta okul ve lise hepsi bok gibi geçti. Özellikle lise de geçen 3 yılım hayatımın en boktan yıllarıydı. Öyle olacagını bilsem liseye hiç başlamazdım. Okulu bırakmayı düşündüm ama ailem izin vermedi şuan lise sona geçtim staj yeri bulmam lazım herkes buldu ama bem hala boşum. 6 ay sonra ygsye giricem ama hiçbişey çalışmıyorum. Hayatta bi bok başaramadım bu konuda da öyle. Hayatta beni motive edecek hiçbişey yok. Kendimi çok değersiz hissediyorym. Ailem bile bana senden bi bok olmaz diyor. Ben her konuda şanssızım. Hiçbi işim iyi gitmez. Artık bıktım dayamacak gücü kalmadı. Bana bunlar icinmi üzülüyosun diyebilirsiniz. Ama içimde ne fırtınalar kopuyo bilmiyosunuz.

YERİN DİBİNE BATSIN BÖYLE HAYAT. KEİKR HİÇ DOĞUMASAYDIM. LANET OLSUN.

https://www.youtube.com/watch?v=TKn2kY3X5Sk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dibe vurduğunu sanıp, bir dip daha olduğunu keşfedebiliyordu insan.
  • Hayattan beklentin, sana heyecan veren bir sey yok mu? Bir gun biriyle evlenip mutlu bi yuvam olsa ya da universitede arkadas cevrem olsa sunlari sunlari yapsam tarzinda istediğin bir seyler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechR diye girenler artıya abanın.

• çoğu kişinin hayatının birazı böyle geçiyor. normal bir şey olmasa da başka bir gün bu şeyin verdiği/kazandırdığı şeylerin olduğunu düşünebilirsiniz belki..
  • yazdıklarını okudum . acilen psikiloga görünmende fayda var. kendine güvenini kazanman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazdıkların hiçte önemsiz değil bu saydıklarını bende yaşadım birçoğunu hâla yaşıyorum.bir arkadaşım olmadığı için atlatmam da zor oluyor.intihar etmeyi bile düşünüyorum ama inancım buna engel oluyor.ama gerçekten bıktım bu durumdan ne yapsam olmuyor.

• Sen kendini degersiz gordugun surece basarisiz olursun. Bir hayat felsefi bul kendine gelistir kendini empati yapma

• Asker olmanı tavsiye ediyorum.Senin gibi insanlar başarılı askerler olurlar bence.Askeri okula girersen hayat amacı da kazanırsin hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan_sm89 -- 30 Temmuz 2016; 0:18:04 >
  • Bis vaktin varsa kurtulabilirsin

• Ohhh forum yavas yavas eski haline donmeye basliyor

• abi onlara haksız olduklarını kanıtlamak için uğraşacaksın. insanların dediklerine bakarsan ohooo. bir de herkesle aranı iyi tut ama kimseye güvenme özel hayatınla ilgili bilgi verme altın tavsiyeler sana.
  • Bir nebze bendede ayni seyler var

• Çünkü askeriyede yaşamak sivilden daha kolay.İc içe olunca arkadaşlarınla mecbur kayanasacaksin ve arkadaş kazanacaksın,her gün spor yaparak ve askeri disiplin içinde özgüven kazanacaksin ve gelecek kaygısı taşımadığın için rahat olacak kafan.Sosyal değilsen sivili de az özlersin.Askeri myo veya harp okullarına(özellikle hava-deniz) başvur mutlaka.

• troll olduğunu bilmiyom ama o asosyallik değersizlik mevzuları kendinizde bitiyo beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.