Şimdi Ara

ezik admin ve server'lar cemiyeti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adminler BAZILARI çok kibirli çok ukala oLuyolar.Bide adama hs atıyosun ban lıyo
  • COTANAKLAR serverini de buraya eklemek istiyorum admine ve birkaç kişiye hsler attım sonra banlandım. bir süre sonra servere girdim nicin banladınız eflan dedım hıcbırınden cevap yok. AYIPP beee!!!!!!!!!
  • Çoluk çocuk aşırı fazla. Mesela NumberOne / Turkgamehost diye bi server var deathmatch, ne zaman girsem ezik wall/speed hack dolu ve bugüne kadr bi kere admin görmedim serverda. Madem açıyosun bi server sahip çıkcan
  • Sadece bunlar olsa yine iyidir , kaç bin tane böyle seviyesiz admin var
  • Öyle diyorsunuzda bende ayın 12 sinde 16 yaşıma gircem yani bende şuan 15 yaşındayım ..

Ama 15 yaşındakiler bu oyunu bilmez gereksiz banlar cart curt

Tüm oyuncuları katmayalım.Ben neden öyle banlamıyorum ?
    Kicklemiyorum?

Bunuda bir düşünelim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Öyle diyorsunuzda bende ayın 12 sinde 16 yaşıma gircem yani bende şuan 15 yaşındayım ..

Ama 15 yaşındakiler bu oyunu bilmez gereksiz banlar cart curt

Tüm oyuncuları katmayalım.Ben neden öyle banlamıyorum ?
    Kicklemiyorum?

Bunuda bir düşünelim ..

Her 15 yaşındaki admine mi diyoruz ? Ben de 16 yaşındayım ve adminim . Sadece normal olmayan adminlere kızıyoruz ...
  • Piyasada bir sürü ezik admin var uyuz oluyorum..
  • Bu konu da yapılabilcek bişey yok parayı bastıran admin oluyor Tabi her 15 yaşındakileri bu genellemenin içine katmamak lazım ama ufak yaşlarda admin olan arkadaşların biraz çocuksu yönü ağır basıyor herhalde Oyuncu iyi oynuyorsa gereksiz yere banlamalar,artistlikler falan.. olan şeyler hep..Yaşın kaç diyorum 14 diyor, bana "La" diye hitap ediyor,admin ya.. Serverımızın reklamını yapmak gibi olmasın ama Seviyeli ve Saygılı adminlerle oynamak isterseniz cs3.cs-oyuncu.net gelebilirsiniz.En ufak bi yanlış olursa tarafıma bildirirseniz sevinirim..Serverımızda en ufak admin 19 yaşında.Bazı şeyleri bildiğimiz için ufak yaşlarda ki oyuncuları admin yapmıyoruz..Amacımız bu işten para kazanmak değil,bu işten zevk almak !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostpath -- 8 Haziran 2008; 20:37:18 >

• Contaklar server cs.cotanaklarserver.com 77.75.39.222

Tam bir fiyasko zaman kaybetmeye degmez!
  • Madem böyle bi konu var başka bi başlıkta yazdığım mesajı aktarıyorum buraya ;

cs21.senoyna.com

Adminlik 15 ytl olduğu için önüne gelen admin oluyor orda

hele "qeq" diye bir admin var 21 yaşındayım diyor ilkokul çocuğundan farkı yok.

Görev yap ban geliyo slay geliyo diye milleti tehdit eder. Ama kendisi görev in g sini yapmaz.

Millete ana bacı kayar server da ama adam gibi konuş diyince hemen banlar.

Biyerde pusmuşsan hele bide pusarken onu vurmuşsan hemen slay i çeker.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.