Şimdi Ara

ezik admin ve server'lar cemiyeti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu forumda gördüğümü hatırlıyorum ama belki de yanıldım, varsa silebilirsiniz konuyu

konu adından da anlaşılabileceği gibi ezik adminler...
    nasıl oluyor bu ezik adminler?

örnek:
    az önce [D!@mONd$] Clan ServeR da oynuyodum,
    türk serveri kendisi, iki admin dust2de terorler, middle dan geliyolar, param anca snipe yetti aldım
    ikisini de ardarda kaşının ortasından vurdum ve ban yedim...
    tekrar girebilsem iki çift kelime yazacaktım ama olmadı...

10ytl ye adminlik alan tahmini 15 yaşındaki tipler...
    gelmişler bu çöplüğün horozu benim diyorlar...

keşke ben de onları arama listesinden banlayabilsem...

yabancı serverlarda hiç karşılaşmıyorum böyle durumlara, özellikle alman serverları gayet kaliteli,
    hatta tr menü destekli çoğu. ama bizim serverlarda hile, küfür ve bu ezik adminler kaynıyo malesef.
    seviyeli çok az server rasladım...
    (bi ara avşa adası vardı o çok seviyeliydi, sonra mecidiyeköydeki sinemcafe)

burda bu ezik adminlerle bu yönden kalitesiz serverlardaki deneyimlerimizi paylaşalım...

sanırım başka bir forumda denk gelmiştim, baya uzun bi paylaşım olmuştu...

02.05.2008 saat 19.30 haksız ban yediğim server: [D!@mONd$] Clan ServeR 88.255.78:27015
    hilenin h'sini denememişimdir ct'de elimde steam altında çalışan orjinal hl1, hl2, cs1.6, cs_source var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 2 Mayıs 2008; 19:58:15 >

• ilgililer konuyu silebilir, nasıl olduysa gözümden kaçmış...

http://forum.donanimhaber.com/m_20889521/mpage_2/key_//tm.htm#22972494

aradığım topic buydu, tekrar açtığım için özür diliyorum...
  • bunların sonu gelmez valla.bende bugün haksız yere slay yedim.sonu gelmez bunların
  • +18 Adminlik satılması şart oldu Çoğu yerde aynı sorun
  • KNY serverinde aynı şe benim de başıma geldi. Birde gülverenteam diye bi server vardı Türk servei burda da yaşı küçük bi admın beni slayladı durduk yere ardından da bann.
  • tanıdıgım 11 yaşında admin var
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

tanıdıgım 11 yaşında admin var

ee nolmuş yani her 11 yaşında olan kişi ezik admin mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    DH'YE ADMİN OLMAK..????
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 62.68.204.212
    62.68.204.214
    77.75.36.55

Burdaki adminler gereksiz yere banlıyorlar.. Üstelik küfür falan ne ararsan da var..

Hiç önermem..

• çoğu serverdan adminlerle (kendilerine admin diyenlerle) kavga edip sınırsız ban yedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömer ortaköy

+18 Adminlik satılması şart oldu Çoğu yerde aynı sorun
    saçmalama.. 18+ ymiş... zaten butun cs oynayan 18+ lar aklı başında, saygılı, adaletli ve anlayışlı dimi? ben 15 yasındayım ve cskeyfi serverlarına beklerim nickim CharizMa > Darkness* ( clan geçici o yuzden clan uyelerinin yaptıkları beni ilgilendirmiyo... ayrıca 1.5...) gelin oynayın benle bakıyım 18- yim ama daha bi tersliğim, kötülüğüm olmuşmu millete sorun... hep şu açıdan bakmayın ' ne haksız yeremi banladı!!!?? yuh be!! kesin 15 yaşındadır o... hemen foruma solıyım...' ya lutfen yapmayın bole şeyler hep susıyım diyodum, tutamadım kendimi... bu ilk ve son sitemim olcak... ama ben butun 'lamerlar 18+ demiyorum tabiki... bende neler gordum... hepinize hak veriyorum ama olaylara bu kadar yuzeysel bakmayalım... lutfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcesHigH* -- 3 Mayıs 2008; 20:21:15 >

• doğru 18- olanlardanda birçok tanıdığım admin war ve hepside ii adminler.ama kötü olanlarda var.tabi bunun yaş sınırı ile alakası yok.
  • Belki 15 yasında adminler sizi banlar slay atabilir ama o sizin +18 ler 23 yasındakı adamlarda anne baba sövüyor.Bu oyunu asıldan kücükler degil büyükler batırıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper srt 10

quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

tanıdıgım 11 yaşında admin var

ee nolmuş yani her 11 yaşında olan kişi ezik admin mi

hayır ama tanıdıgım öle ok?
  • Yurtdışı server larında oynamak nasıl oluyor acaba Mesela ben sadece bikere çinli server a girebilmiştim 2 el oynadıktan sonra atıldım. Başkada rast gelmedi hiç tıklıyorum değişik değişik uyarılar alıyorum.
    Bana yabancı server adresi verebilirmisiniz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihanfb

doğru 18- olanlardanda birçok tanıdığım admin war ve hepside ii adminler.ama kötü olanlarda var.tabi bunun yaş sınırı ile alakası yok.

• alman serverlarında pingler çok mu yüksek olur?

türk serverlarındaki eziklerle uğraşmaktansa alman serverlarında oynarım daha iyi.

izlenmeden sorgusu sualsiz ban yediğim serverlar

st||gaming
    ultimaoyun
    fixgame
    sinopattack
    hellranker
    mafia...
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

alman serverlarında pingler çok mu yüksek olur?

türk serverlarındaki eziklerle uğraşmaktansa alman serverlarında oynarım daha iyi.

izlenmeden sorgusu sualsiz ban yediğim serverlar

st||gaming
    ultimaoyun
    fixgame
    sinopattack
    hellranker
    mafia...

dostum sen yurtdışındaki serverlara girmek istersen eğer onların serverlarındaki pingler normal ama sen türkiyeden girdiğin için yüksek olur...çünkü kendi serverımda almanyadan türk arkadaşlar geliyor ama pinglerin herzaman 150 nin üzerinde....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Belki 15 yasında adminler sizi banlar slay atabilir ama o sizin +18 ler 23 yasındakı adamlarda anne baba sövüyor.Bu oyunu asıldan kücükler degil büyükler batırıyor.

dostum o yaşlardaki insanlar ana bacı sövme olasılıkları yok neden dersen çoğu askerliğini yapmış ve kendilerine sövdürtmemişler insanlardır...senin söylediğin yaş grubu 15 yaş civarındakilerin ise bu değerler pekte umurlarında değil...çok rahatlıkla o değer verdiğimiz annelerimize sövüp kendilerinede sövdürüyorlar vede hiçbirşey olmamış gibi devam ediyorlar....
  • Yaş'ının verdiği Güç'le,kararla klavye arkasından küfürler yazanların cogu 20-25 yaş arasında benim gözlemim bu..awpyle arka arkaya geçmiş 2 adam vurdugumuz icin cok banlandık..ses kastıgımız icinde banlandık..Ama olmazsa olmaz zaten vurulunca hazmedemiyo insan :) ben bile küfür ediyorum etmiyorum degil..ama kendimizi frenlesek daha iyi.
  • arkadaşlar keşke ana topicten devam etseydik ama, yazmışsınız artık...

yaş olayı için aceshigh arkadaşımız fazla üstüne alınmış.
    kardeşim burda çoğumuz hemfikir olduk senin iyi biri olduğuna.
    tüm -18ler böyle gibi de algılanabilir yazdıklarımız evet haklısın yazan arkadaşın daha düzgün yazması gerekirdi.

ama eğer emsal oluşturacak bir araştırma yapılsa bence 18yaş ve altı kişilerin bu haksızlıkları daha çok yapıldığı görülür.
    ben böyle düşünüyorum. bu değil ki hepiniz öylesiniz.
    zaten online dünyada böyle yapan tipler, normal hayatta da az çok hak hukuk sevgi saygı takamayan tipler ki genelde bu yaşlarda bu daha çok yaygın.

üni öğrencisiyim eğitim ve gelişim psikolojisi üzerine derlsler de alıyorum, bu akademik olarak da sabittir, gençlerin karakterini oturması bu yaşlarda olur,
    bol hatanın yapıldığı, toplumsal çizgilerin yavaş yavaş kanıksandığı dönemdir.

çoğu böyle duruma çok kızıyorum ben de monitörden sövüyorum ama, az çok durumu kabulleniyorum, affediyorum.
    asıl hata admin alımlarını üç kuruş için niteliksizleştiren server sahipleri yada baş adminlerde.

adminliğin bi karizması vardır, ancak bu karizma verilen 10ytlde değil kazanılan itibar hakkaniyetli davranmadadır.
    zaten insanın öncelikle özsaygısı vicdanı oturmalı ki, kimsenin kendisini denetlemesine ihtiyacı olmasın etik ve ahlaki olarak.

size tavsiyem steamden 10dolar verip cs 1.6 alın, eğer lisanssız sxeli serverlarla uğraşan arkadaş varsa, bi dünya server var girebileceğiniz.
    alman serverları kaliteli evet, türkçe dil seçimleri var, pingleri benim 1024 sınırsız bağlantımda 60-70 arası yeterli...
    10dolar verin kurtulun, uğraşanlar varsa, bu ay oyungezer konu yaptı, isteyenler bulsun ordan okusun steam gerçekten iyi bir platform oyun için.
    cs'yi çok stabil hale de getiriyor buna eminim.

diyeceklerim bu kadar.
    kaliteli serverlarınıza sahip çıkın arkadaşlar, az var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.