Şimdi Ara

Eziğim, berbat bir hayat yaşıyorum, hayatım asla düzelmeyecek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Devlet üniversitesinde hukuk okuyorum. Kurtulmak için tekrar hazırlandım ama kapasitem bu kadarmış yapacak bir şey yok. Dersleri sevemedim ve sevemiyorum. Hakim savcı olamazsam boşa okumuş olacağım zaten bunun da üzüntüsü var.

Liseden sonra fb sevgili flört hiçbiri olmadı. Arkadaş zaten yok. Alışveriş ve sinema dışında dışarı çıkmıyorum. İstanbuldayım. Mesela atıyorum Tepe Natilus'da gördüğüm 5 kızdan 4ünü güzel bulurum. Etrafta o kadar güzel kız var seçici biri değilim hiçbiri bana bakmıyor. Daha doğrusu bakıyorlar ama iğrenerek bakıyorlar ama ben onları suçlayamam haklılar. Çirkinim yada değilim benim elimde olan bir şey değil artık takmıyorum. Ama çekici biri olmadığım kesin. Hiçbir özelliğim yok. Ne boy var (180cm) ne zeka ne tip ne karizma ne para. Az bir şey vücut iyi işte.

Minibüste otobüste ayakta giderken kendimi o kadar ezik hissediyorum ki kendime zarar veresim, ağlayasım geliyor. Benim Moda'da, Suadiye'de oturmam lazım ama oturduğum yer leş. Tabi herkes hak ettiği hayatı yaşıyor benim de hak ettiğim bu. Babamı annemi de suçlamıyorum ellerinden geleni yapıyorlar en azından 7 yaşımdan beri sitede oturuyoruz o da bir şey onu bulamayanlar da var. Oturduğum siteden memnunum tek sorun lokasyonu. Zaten bir evi ev yapan lokasyonudur ama neyse. Bu lokasyonda sitede de oturamayabilirdik buna da şükür. Anne babama isyan etmiyorum. Ama annem her akşam eve gelince her yerim ağrıyor ayakta durmaktan dizlerim ağrıyor falan diyor ama her akşam diyor. Sıkıldım artık.

Herkes benimle dalga geçiyor. Lisede sınıfın şaklabanıydım. Geçen ay pub'da bir kızla bakıştık karşılıklı defalarca gülümsedik gittim konuştum cevap bile vermedi. Arada masasındaki diğer kızlar da bana bakıp hafiften sırıtıyordu. Dalga geçmişler işte.Üniversitede kimse benle arkadaşlık etmedi. Okula gidip geliyorum.

Kendimi ezik olarak nitelendirmezdim. Şanssız, loser derdim ama bugün emin oldum ki eziğim de. Filtre kahve makinası alıcaktım bugün. Önce kahve çekirdeği alayım dedim. Her zaman gittiğim avm'deki Starbucks'a gittim. Oradakiler tanıyor gibi bir şey artık beni. İsmimi sormadan kahve kartonuna ismimi yazıyorlar hatta bir kez bir isim salladım, barista gerçek ismimi yazmış yine de. Neyse filtre kahve paketi alıcam dedim kasada. Hangisini istersiniz dedi. Siz seçin farketmez dedim. Ben bilmem neyi kullanıyorum dedi. Tamam olur dedim. Çektirilcek mi dedi. Evet 100 gramını çekebilir miyiz dedim. Yok bu 250 gram dediler. Ben de neyse şimdi uğraşamam konuşmakla diye düşünüp tamam çekin dedim. Bütün bunları söylerken sesim kısık çıkıyordu ve 100 gram derken kekeledim. Sırada arkamda 175-180 cm arası güzel bir kız vardı ondan utandım bunlar olunca. Geçen yaz durakta beklerken 2 kız metroya giden minibüsü sormuştu onlara anlatırken de kekelemiştim ama her kelimede kekeledim. Normalde kekeleme sorunum yok aslında. Belki de vardır bilmiyorum konuştuğum insan yok. Ama toplulukta konuşma yaparken sesim net ve düzgün çıkıyor. Konuşurken kelimeleri karıştırırdım ama işe girdim tezgahtarlık yaptım 1 ay çok büyük ölçüde azaldı. Özgüvenim yok. Neden olsun ki? Özgüvenim olsaydı barzo gibi görünürdüm bence.

Her sene en az 2 ay intiharı düşünüyorum lise 2den beri. Kasımdan ocağa kadar sabahları her okula gidişimde kantinde tek başıma oturup ekşiden intihar başlığındaki entryleri okudum.

Hakim savcı olamazsam hayatım asla düzelmeyecek. Hakim savcı olursam saygınlığım da olur param da olur güzel bir işim de olur. Olamazsam yaşamak için bir nedenim kalmayacak. Yaşamaya devam etmemin tek nedeni hakim savcı olabilme ihtimalim. Neden yaşayım ki? Zaten bir gün ölmeyecek miyim? Tüm ömrü dram içinde, yaşanmamışlıklarla, eziklikle, başarısızlıkla, sevgisizlikle geçirmemin ne anlamı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 8 Şubat 2018; 19:36:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha 21 yaşında kız-erkek ilişkisi dinamiklerini anlamayıp "şu kadar maaşım olsa kızlar bana bakar mı?" diye konular açıyorsun olm , sence şuanda senle niye sevgili olsunlar veya arkadaş olsunlar.Sen olayı anlamamışsın ki , hayatı deneyerek öğrenmeye çalış.Boş beleş insanların yorumlarından değil.Yanında cillop gibi kızla gezen o zengin adamların özgüveni sende olsa sen de gezersin , o kızı getiren para değil özgüven.Paraya gelen kızlar da var elbet ama o başka konu.

Ayrıca senle maaşın için çıkan kızdan beklentin ne , çocuğuna annelik yapmasını mı umuyorsun o kadının ? Kaç aydır da sürekli aynı tarzda konular açıp Konu Dışı Özel'e kendi anksiyete bozukluğunu interaktif olarak yaşatmaya çalışıyosun.Bir şeyler yapmaya başlayacağına.Git psikolojik destek falan al olm , cidden düşüncelerin normal değil.Boşuna Elliott demiyorum sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kötü yanı kız bulmak zordur, birazcık gözlerini aç ve etrafına bak belki birini görebilirsin

..
  • FullSpeedAhead kullanıcısına yanıt
    Sessiz sakin tipler çok sıkıcı oluyor. Ben aslında sessiz sakin biri değildim. Lisede şaklaban maklabandım ama sessiz biri değildim. Tüm okul tanırdı beni alt dönemler de kendi dönemim de. Benim tanımadığım tipler benim ismimi bilirdi mesela bana ismimle hitap ederlerdi. Lisede hoşlanan da oluyordu benden.

Daha Fazla Göster
  • Kurum avukatı olamazsam bir daha bir şey görebileceğimi zannetmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.