Şimdi Ara

Ezel izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç izledim bitirdim ama Ezel'i izleyemiyorum çok sıkıyor 14 bölüm dayandım ezelin annesinin anlamsız acıtasyonları eyşanın kezo gibi siz hiç şöyle oldunuz mu ben oldum bilmemne demesi bide can diye çocuk var sürekli gösteriyorlar berbat oyunculuğu felan sıkıyor.Bu dizi nasıl efsane olmuş diyorum içimden.

• 2017 yılında oturup ezel izlemek.. bilmiyorum komil biraz. Yüzlerce yabancı izleyebilecegin diziler var, zaman kaybetme bence. Zamanında izledim hoştu ama şuan oturup kesinlikle izlenebiilecek bir şey degil. Cok agır ilerliyor zaten.
  • Geçiştire geçiştire izle. Türkiye'nin en iyi dizilerinden biri de olsa dizi süreleri çok uzun olduğu için senaristler tonla boş diyalog yazmak zorunda kalıyor. Emin ol hiçbir şey kaybetmezsin
  • Sarmıyosa atla oraları veya izleme. Yerli diziden ziyade bende GOT ve Westworld u izleyemiyorum. Herkez izliyo diye zorla izlemeye gerek yok.
  • Bir insan beğenmediği şeyi 14 bölüm niye izler anlayamıyorum. Beğenmediysen izleme hocam, ben de 1 bölümüne baktım beğenmeyip kapattım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezel'i beğenmeyen bloklasın

Ezel izleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 11 Şubat 2017; 18:48:35 >
  • Ezel herkesin harcı değildir zaten. Çok severek izledim ve defalarcada bitirdim. Ezel bana göre felsefik bir dizi. Felsefe kısmından kastım Tuncel Kurtizin canlandırdığı dayı rolünde kullandığı laflar ve hayatada dair sözlerini benimsemiş olmam... Eğer dikkatli bir şekilde izlerseniz yani sıkılmadan içinizden gelerek finalini bitirdiğinizde bu hayatta para gibi basit bir şeye hiç ihtiyacımız olmadığını tabiki günümüzde ihtiyacımız var yanlış anlaşılmayım, paradan daha değerli şeylerin olduğunu benimsetmeye çalışmıştır. Tabi bu küçücük bir parçası. İnsanların hem çıkar uğruna neler yapabileceği hemde insanların ayaklarına neler neler sunsanızda vefalı kişileri anlatan bir dizi... Kısacası Ezel bana göre Türk dizi tarihinin en başarılı dizisidir. Saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dizi izler gibi film izlemek
    4 ay önce açıldı
    Ezel tadında bir dizi arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

ezel'i beğenmeyen bloklasın

Ezel izleyemiyorum

+1 ben bu denli yoğun duygu selini başka bir hiç şeyde yaşamadım.Tamam aksiyonlar o kadar iyi değildi,silah efektleri o kadar iyi değildi ama o oyunculuklar,o ağlamalı sahneler,o edebiyat kitabından fırlamış dayının sözleri,ramiz karaeskinin istanbulun başına geçişinin hikayesi,ezel'e yeğen diyişi bir başkaydı be.Bu dizide çok iyi hatırlıyorum 3-4 sahne beni cidden ağlatıcak duruma getirmişti.Harbi gözlerim dolmuştu.Başka hiç bir dizi veya filmde bunu yaşamadım la ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Şubat 2017; 2:33:6 >

• her dakika bir aksiyon olsun istiyorsan başka dizilere bak bence
  • abartılan bir dizi gereksiz
  • suskunları aç izle, ezel şişirilmiş bir balondur.
  • Ezel gibi bir dizi şuan olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

suskunları aç izle, ezel şişirilmiş bir balondur.

suskunlar 2.sezon? really?
  • Yalnız değilsiniz ben de başlayıp bırakanlardanım. Hak ettiğinden fazla değer verilen bir yapım olduğunu düşünüyorum. Niye efsane oldu? Tuncel Kurtiz etkisi diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

suskunları aç izle, ezel şişirilmiş bir balondur.

Suskunlar ilk sezon neysede 2.sezon agir çöptür.

Ezelinde ilk sezonu > 2.sezon. 2.sezonda zaten ilk 10 bolum falan bide finalini izlemistim gecen sene bitirdim tamamini. Ilk sezon efsanedir butun ovguleri hakeder ama 2.sezon o kadar iyi degil maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezonda ramiz dayinin gencligi iyiydi,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bitmis türk dizileri internete izlenmez. Bi bölüm 2 saat sürüyo. Insan sıkılır tabi. Benim en sevdigim dizilerden biridir ama internete izlemezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

2017 yılında oturup ezel izlemek.. bilmiyorum komil biraz. Yüzlerce yabancı izleyebilecegin diziler var, zaman kaybetme bence. Zamanında izledim hoştu ama şuan oturup kesinlikle izlenebiilecek bir şey degil. Cok agır ilerliyor zaten.

+1 zaman kaybı
    Diziye yüzlerce saat vereceğine esinlendiği kitap olan monte kristo kontunu oku
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Monte Kristo Kontu spoiler.

Yalniz hocam : kitapta ramiz dayi gibi disarda da olan bilge bi karakter yok. Rahip Faria 'ydi esinlenen karakter. O da zaten hapisten kacamadan ölüyor ama dantese baya bisey ogretiyor adam , kendi imkanlariyla murekkep falan yapiyor cok saglam karakterdi ama keske ölmeseydi if'te. Yani ramiz dayinin hapisten cikamayan hali gibi dusunelim.

Sadece ramiz dayinin aforizmalari ters koseleri raconlari icin bile izlenebilir dizi.

Yeni baslayanlar;eysanin oldugu butun sahneleri gecerse 1 saate falan iniyor dizinin bolumu, rahatlikla izlenebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Monte Kristo Kontu spoiler.

Yalniz hocam : kitapta ramiz dayi gibi disarda da olan bilge bi karakter yok. Rahip Faria 'ydi esinlenen karakter. O da zaten hapisten kacamadan ölüyor ama dantese baya bisey ogretiyor adam , kendi imkanlariyla murekkep falan yapiyor cok saglam karakterdi ama keske ölmeseydi if'te. Yani ramiz dayinin hapisten cikamayan hali gibi dusunelim.

Sadece ramiz dayinin aforizmalari ters koseleri raconlari icin bile izlenebilir dizi.

Yeni baslayanlar;eysanin oldugu butun sahneleri gecerse 1 saate falan iniyor dizinin bolumu, rahatlikla izlenebilir.

Kitabın yarısını bile okumadım hocam spoilerı açamayacağım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.