Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (644. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: merhaba_slm

yaşın 18 den büyükse kendimi tokatlıycam

Hahaha

Ç I L D I R

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane bir dizi hayatın gerçeklerini anlatıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ilk 3 sezon insanı bunaltan. yabancı dizi izlemeye yeni başlayanları hemen bıraktıracak "başyapıt".

Arkadaşlar sakin olalım. Hocam öncelikle ben de yabancı dizi izlemeye Breaking Bad ile başladım. Bırakmak değil dizi bitmesin diye günde 1 bölüm izliyordum. Bu diziden sonra tüm yabancı dizilerin böyle sağlam olduğunu sandım ama hiçbiri bir Breaking Bad değildi.

The purpose of life is to end.
  • Ben de 37. bölüme geldim..Hergün 1-2 bölüm izliyorum.

• _____________________________
  • Zamanında ben bu diziyi neden izlememişim ki diyorum. Şuan 6. Bölümdeyim ilk bölümden itibaren saran tek dizi.

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Zamanında ben bu diziyi neden izlememişim ki diyorum. Şuan 6. Bölümdeyim ilk bölümden itibaren saran tek dizi.

ohoo daha dur hele yeni başlıyor oyunlar çok şanslısın hocam.Benimde gözlerimi dolduran,gerçekten diziyi yaşamamı sağlayan ilk ve tek dizidir.Hiç bir yabancı dizi,film falan beni böyle etkilememiştir.

Orijinalden alıntı: funky-nd

"Sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin , ben ölmeyi kardeş."

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

"Sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin , ben ölmeyi kardeş."

seninle benim aramdaki fark kardes, sen kendin icin yalvarirsin, ben sevdiklerim icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Gördüğünüz gibi çocuklarının istilası altındayız arkadaşlar. Gerçekten Allah bizi bunlardan muzaffer eylesin.

Hocam siz bunları takmayın adamlar bb nin ilk 3 sezonu çöp diyor şaka gibi diziden anlamayan insanlar doluşmuş buraya boşverin sinirlenmeyin

• quote:

Breaking Bad ilk 3 sezonu çöp.

diziden anlamadığını teyit ettiğin için teşekkürler sen şimdi bi konu açarım tavsiye verirsin felan en iyisi bloklamak

• Diziye başlayalı 4-5 gün oluyor. Şuan 10. bölümdeyim. Sabahtan akşama kadar izliyorum bağımlılık yaptı. Gerçekten varya mükemmel bir dizi. Özellikle Ramiz Dayı efsaneee

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • quote:

Diziye başlayalı 4-5 gün oluyor. Şuan 10. bölümdeyim. Sabahtan akşama kadar izliyorum bağımlılık yaptı. Gerçekten varya mükemmel bir dizi. Özellikle Ramiz Dayı efsaneee

Efsaneyi keşfedenlerden olduğunuz için adınıza sevindim hocam. Ben de aylar önce bitirdim diziyi. Millete tavsiye ediyorum ama yok bu kadar önyargı olamaz mafya dizisi vs. diye izlemiyorlar ama tv de yayınlanan her türlü diziyi izliyorlar. Neyse sağlık olsun kendileri kaybediyor.

The purpose of life is to end.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

quote:

Diziye başlayalı 4-5 gün oluyor. Şuan 10. bölümdeyim. Sabahtan akşama kadar izliyorum bağımlılık yaptı. Gerçekten varya mükemmel bir dizi. Özellikle Ramiz Dayı efsaneee

Efsaneyi keşfedenlerden olduğunuz için adınıza sevindim hocam. Ben de aylar önce bitirdim diziyi. Millete tavsiye ediyorum ama yok bu kadar önyargı olamaz mafya dizisi vs. diye izlemiyorlar ama tv de yayınlanan her türlü diziyi izliyorlar. Neyse sağlık olsun kendileri kaybediyor.

Hocam evet mafyalık var gibi sanki. Ama ezel daha öne çıkıyor. Bence bu diziyi dizi yapak Ramiz dayı

• İkinci kez izleyeceğim efsaneyi.İngilizce geliştirmek açısından İngilizce alt yazılı izleyeceğim bu kez.Haydi bakalım.

Orijinalden alıntı: Emre'^

İkinci kez izleyeceğim efsaneyi.İngilizce geliştirmek açısından İngilizce alt yazılı izleyeceğim bu kez.Haydi bakalım.

merhaba, altyazılı halini nereden bulabilirim?

Orijinalden alıntı: Kagan1ane

quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

İkinci kez izleyeceğim efsaneyi.İngilizce geliştirmek açısından İngilizce alt yazılı izleyeceğim bu kez.Haydi bakalım.

merhaba, altyazılı halini nereden bulabilirim?

Ezel'in Youtube kanalında var, oradan izleyebilirsiniz.(Ezel episode 1, episode 2...)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.