Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Harika bir bölüm daha izledik. Serdar Cengizi vuracak mı ? Kamil ölecek mi ? Ezel tek kişilik dev kadro olmaya çalıştı ancak üstesinden gelemezdi. Sonunda dayı Ezelin malikanede belirdi :)) Haftaya Ezel Eyşana ayar verecek sanırım :))

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin
  • Ulan oha be yeni fragman nedir böyle Kenan imirzalıoğlu Ezel yerine çift motorlu vakum makinasını oynamış resmen

• Ekşi Sözlükten bi yorum

''etrafında mini etek ya da gecelikle ilik gibi hatunlar dolaşan*** fakat camlardan dışarı boş boş bakıp intikam diye kendini yırtan heronun öyküsü. birinin tadına bakmazsan gerçekliğini yitirir o dizi aga.
    en azından ben yemem''

*eyşan*bahar*şebnem

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Ekşi Sözlükten bi yorum

''etrafında mini etek ya da gecelikle ilik gibi hatunlar dolaşan*** fakat camlardan dışarı boş boş bakıp intikam diye kendini yırtan heronun öyküsü. birinin tadına bakmazsan gerçekliğini yitirir o dizi aga.
    en azından ben yemem''

*eyşan*bahar*şebnem

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ - SoTe - W7K2D - █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

quote:

Orijinalden alıntı: iZCi_500

Teorilerim:

Kamil ölmedi. Adam kurşunu sıkmadan önce başka birisi onu sırtından vurdu. (Dizilerdeki klişelerden birisidir bu.)

Dayı ile Eyşan'ın babası arasında çok derin bir husumet var.

Diziyi izlemedin galiba tam. Vurulmasa yüzündeki o ifade ve elindeki şişenin yere düşmesi olayı yaşanmazdı.

Şişeyi zaten tinercinin eline verdi oda sırıttı biraz.Şişe tinercinin elinden düştü.

Bana göre de Kamil vurulmadı.Sadece Kamilin ölmesi de mantıksızlık olur Ezelin yanındaki kızın da gitmesi lazım dı.

Kamilin yüz ifadesi tinerciyi birinin vurduğunu gördüğünde de o hali alabilirdi zaten...

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Cengiz fena daldı ama, yavaş evlat yavaş.

Hayatında ilk defa kadın görmüş gibi.

Orijinalden alıntı: uynus

quote:

quote:

Teorilerim:

Kamil ölmedi. Adam kurşunu sıkmadan önce başka birisi onu sırtından vurdu. (Dizilerdeki klişelerden birisidir bu.)

Dayı ile Eyşan'ın babası arasında çok derin bir husumet var.

Diziyi izlemedin galiba tam. Vurulmasa yüzündeki o ifade ve elindeki şişenin yere düşmesi olayı yaşanmazdı.

Şişeyi zaten tinercinin eline verdi oda sırıttı biraz.Şişe tinercinin elinden düştü.

Bana göre de Kamil vurulmadı.Sadece Kamilin ölmesi de mantıksızlık olur Ezelin yanındaki kızın da gitmesi lazım dı.

Kamilin yüz ifadesi tinerciyi birinin vurduğunu gördüğünde de o hali alabilirdi zaten...

olabilir aslında, şişeyi tinerci aldıysa kamil'e birşey yolmamış demektir çünkü şişe düştü

Doğru. O bölümü gözden kaçırmışım. Tekrarını izleyince adamın silahını ateşlediğini gördüm. Belki de sırtından vurulduğu an silahı ateşlemiş ve isabet ettirememiştir. Hani Kamil ölmesin diye senaryoda kasıntıya gidiyorum. Fanatiklik işte.

quote:

Doğru. O bölümü gözden kaçırmışım. Tekrarını izleyince adamın silahını ateşlediğini gördüm. Belki de sırtından vurulduğu an silahı ateşlemiş ve isabet ettirememiştir. Hani Kamil ölmesin diye senaryoda kasıntıya gidiyorum. Fanatiklik işte.

tinerci şişeyi mi tuttu yoksa kamil'in kolunu mu?
    Trabzonspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

Arkadaşlar abartmayım son sahneyi dikkatli izleyin.Kamil boru gibi vuruldu.
    Şişede kamilin elinden düşüyor.

aynen ya vuruldu işte fantezi üretmeye gerek yok,başkası gelmişte adamı vurmuşta falan

Aslında şarapçı dayıymış başkasını vurmuş

Bu arada o son sahneyi tekrar nereden seyredebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Ekşi Sözlükten bi yorum

en azından ben yemem''

*eyşan*bahar*şebnem

Ekşi yazarlarının her zaman yaptıkları salak yorumlardan biri.

Ekranların en sevilen dizilerinden Ezel'in dün gece yayınlanan bölümünde üst üste küfür skandalları yaşandı.

Bir hafta aradan sonra dün akşam saat 20:30'da ekranlara gelen Ezel dizisinde karakterlerin üst üste ettiği küfürler kulak tırmaladı. Çocukların da televizyon izlediği bu saatlerde, dizinin başlıca karakterlerinden Ezel, Kerpeten Ali, Cengiz ve Eyşan'ın babası Yakışıklı Serdar'ın ağıza alınmayacak küfürler etmesi "Yanlış yaptın Ezel" dedirtti.

Orijinalden alıntı: LsR

Ezel'de küfür skandalı

Ekranların en sevilen dizilerinden Ezel'in dün gece yayınlanan bölümünde üst üste küfür skandalları yaşandı.

Bir hafta aradan sonra dün akşam saat 20:30'da ekranlara gelen Ezel dizisinde karakterlerin üst üste ettiği küfürler kulak tırmaladı. Çocukların da televizyon izlediği bu saatlerde, dizinin başlıca karakterlerinden Ezel, Kerpeten Ali, Cengiz ve Eyşan'ın babası Yakışıklı Serdar'ın ağıza alınmayacak küfürler etmesi "Yanlış yaptın Ezel" dedirtti.

Küfür sanki hayatın içinde yok,reyting için behlül bihterle doktorculuk oynuyo önce onu bitirsinler küfürlere karışıcaklarına

• Beyler ezel in güneş gözlüğü hakkında malümatı olan varmıdır? Marka model?İlk bölümlerde otele giderken falan çok takıyordu.

Orijinalden alıntı: LsR

Ezel'de küfür skandalı

Kerpeten Ali çok söylüyor küfürleri :))

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Beyler ezel in güneş gözlüğü hakkında malümatı olan varmıdır? Marka model?İlk bölümlerde otele giderken falan çok takıyordu.

Bu bölümde de takmıştı, aracındayken. Ama bence güzel bir model değil, robocop gibi duruyordu.
    YAŞA VAROL KAFSİNKAF!
  • Arkadaşlar Kamil'in vurulma sahnesini tekrar seyrettim

hiç kafanızı yormayın vuruldu mu vurulmadı mı diye bu kamil tezeği avuçlamış haberiniz olsun

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.