Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fragmanlardaki repliği çözemedim;kahramanlık yetmez .....man lazım.

orada tam olarak ne diyor?parlaman mı lazım,harlaman mı lazım,havlaman mı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

fragmanlardaki repliği çözemedim;kahramanlık yetmez .....man lazım.

orada tam olarak ne diyor?parlaman mı lazım,harlaman mı lazım,havlaman mı lazım

Parlaman lazım diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Ezeli torrentten indiriyorum.Bugün Ezel i izlemedim ama izlemediğimede değdi bence..Bugün tarihe tanıklık ettik ve belkide ömrümüzün bundan sonrasında bugünki gibi süper bir oyun sergilenen bir maç bi daha izliyemiceğiz.Forever Barcelona...

Bu arada iddaada yüzümüzü güldürdü.Bugünkü net karım 140 lira..

Ben de izlemedim,bugün internetten izlerim. Tarihe tanıklık etmek paha biçilemezdi.
  • Başını ve sonunu izleyemedim. Bir daha TV'den izlemeyeceğim. Reklamlar çileden çıkarıyor. TV'den izlediğim tek dizi oysaki.

- 1970 faslını çok uzattılar. Sözde 4-5 bölüm önce Hayratlıyı öldürmüşlerdi.
  • bölüm iyiydi hazırlk bölümleri gibi şimdilik ama yine de heyecanlı

tefo'nun olaylara daha çok dahil olması iyi oluyor bar sahnesinde oynayın lan!! diye bagırıp olay çıkarması falan komikti

bölüm sonunda duvara EZEL yazan barmen eleman rapçi Ramiz degil miydi nasıl farketmediniz ya da bana mı öyle geldi? rapçi ramiz dedigim şu Var mısın yok musun'da takılıyodu bi ara 50cent geldigidne programa konuk olarak geldi o adam degil miydi dizideki[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 30 Kasım 2010; 13:55:43 >
  • işte ben buna benzettim oydu galiba

• Güzeldi.
  • Cengiz'in replikleri bölümün en güzel sahneleriydi. Her bölüm aynı performansı sergilemeleride zaten mümkün değil, önemli olan bunu bir sezona yaymaları vasatın üstünde güzel sayılabilecek bir bölümdü.
  • Bölümü yeni izledim.

Kenan-Dayı arasında çok bi şey yoktu ama Ezel ve Cengiz'in yeni dünyalara adım atışını izledik. Güzel bölümdü, beğendim.
    Kenan ile Ramiz'in arasını bozan Selma'ymış meğer. Kenan'a yanaşıp Ramiz'e varıyor galiba.
  • Ben de bölümü yeni izledim.

1973'teki sahneler beni benden alıyor. Keşke hiç bitmese.
    Selma'nın Ramiz'e nasıl vardığını anlamış olduk. Şunu merak ettim; Kenan odadan çıktığında birine "abi" dedi. O kişi Hayratlı mıydı acaba

Ezel dipten başladı. Yavaş yavaş yükselecek. Geçmişten bugüne... Ezel ve Ramiz.

"Tony Soprano'nun karısı" tanımlaması iyi bir gönderme idi.

Güzel bölümdü, beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Ben de bölümü yeni izledim.

1973'teki sahneler beni benden alıyor. Keşke hiç bitmese.
    Selma'nın Ramiz'e nasıl vardığını anlamış olduk. Şunu merak ettim; Kenan odadan çıktığında birine "abi" dedi. O kişi Hayratlı mıydı acaba

Ezel dipten başladı. Yavaş yavaş yükselecek. Geçmişten bugüne... Ezel ve Ramiz.

"Tony Soprano'nun karısı" tanımlaması iyi bir gönderme idi.

Güzel bölümdü, beğendim.

Aynen bende cok seviyorum o Ramiz'in gencligini izlemeyi. Zaten Ramiz'in gencligini ayri bir dizi yapsalar daha cok tutar.
  • Dizide bi çakma rapçiyi oynatmadıkları kalmıştı oda oldu.Açıkçası ben Ezel den soğumaya başladım.Özelliklede Kenan İmirzalıoğlu nun oyunculuğu son bölümlerde baya bi düştü.Dizinin senaryosu farklı diyordum ama yine tipik türk dizisine döndü.Mesela birisi rezidansın tepesinde kahvaltı yaparken birisi ise deniz kenerında balık ekmek yiyor..Güçsüz ile güçlü yine karşı karşıya..Ezel ide akıllarınca Ramiz in geçmişte yaptığını yaptıracaklar ve sıfırdan yükselecek paşamız..Keşke geçen sezon bitseydi diyorum artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

işte ben buna benzettim oydu galiba

çok benziyor
  • fena bir bölüm değildi.
  • Ezel'in 4 bölümünü seyredemiyorum. Bir bölümünü kaçırmıştım. Daha sonra da izlemek nasip olmadı. Bugün rüyamda da Kenan Birkan'ı gördüm beyler. Aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım. Bazı mantıksızlıklar var ama rüya işte. Kenan Birkan ve yanında Eyşan vardı rüyamda. Kelle paça vardı. Kenan Birkan sanırım yanındaki aşçı olan birine kelle paçayla ilgili bir mesaj veriyordu. 2 tane tencere vardı. Biri Kenan Birkan'ın elindeydi. Biri kelle diğeri paçaydı sanırım ama Kenan Birkan'ın elindeki tencerede beyin vardı. Görmedim tabii ne olduğunu. Rüyada her şeyi bilirsiniz ya. İşte onun gibi bir şeydi bu. Kenan Birkan tenceredeki beyinden bir parça aşçıya gösterdi. Tabii eliyle değil, bir şey yardımıyla. Tenceredeki parçayı diğer tencereye atmasını söylemek istiyordu. Aşçı bunu anlamayınca Kenan Birkan siyah deri bir kol çantasında bulunan yılanı tencereye attı. Aşçıya bir şey olmadı ama görünene göre o beyin aşçının beyniydi ve yılan da onun ölmesi içindi. Eyşan "Neden bunu yaptınız?" dedi. Kenan Birkan da "Çünkü güç bunun içinde." gibi bir şey dedi. Tam hatırlamıyorum. Acayip bir şeydi. Ama bu rüyamdan Kenan Birkan'a karşı bakış açımı görüyorum. Yani onu nasıl biri olarak gördüğümün bir göstergesi bu rüya. Bana öyle geliyor. Çünkü sanki bunları düşünmek istediğim için bu rüyayı görmüşüm gibi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 1 Aralık 2010; 2:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

[imag e]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/651070/7183EF69251443A1A3F08E56FF6664A7.jpg[/simage]

çok benziyor

Benziyor değil, o zaten.
    Jenerikte Konuk Sanatçı olarak Ramiz Bayraktar yazınca afalladım bi an.
    Hem Ramiz, hem bayraktar. Dedim noluyoruz.
    Meğersem buymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

[imag e]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/651070/7183EF69251443A1A3F08E56FF6664A7.jpg[/simage]

çok benziyor

Benziyor değil, o zaten.
    Jenerikte Konuk Sanatçı olarak Ramiz Bayraktar yazınca afalladım bi an.
    Hem Ramiz, hem bayraktar. Dedim noluyoruz.
    Meğersem buymuş.

İsmini Dayı'dan soyadını Ezel'den almış.
  • Senaristler dizi buralara kadar gelir diye düşünmediler sanırım, çünkü konu saçmasapan bir hal aldı, döndü dolandı yine kurtlar vadisi konseptine geldi.
  • @Doppelgangbanger

inanır mısın yatmadan önce senin o mesajını okuduktan sonra rüyamda ramiz dayıyı gördüm

Ramiz dayı bizim komşumuzmuş aramızda tatsızlık çıkmış bizim eve savaş açmış misket bombası atıyomuş ne gerilimli rüyaydı be Sadece ramiz dayıyı değil polatı ve çakırıda gördüm çakır geri dönüyomuş

Hatta sıkı durun behzat ç.'yide gördüm

Nasıl bi bilinçaltı var lan bende

Şaka değil ciddiyim bu rüyaları ayrı ayrı gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 1 Aralık 2010; 18:15:10 >
  • fena değildi.

ayrıca Mister no
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.