Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Dün akşam Ezel, binmiş traktöre Ramiz'le geziyordu NTV'de. Ramiz'in sohbete doyum olmadı.

İzledim ben de

İnsan haber verir.

bende izledim,kenan ''benim ilk tuttuğum direksyon bu'' diyodu,küçükken babasıyla tarlaya gidiyolarmış

bi de Tuncel kurtiz günde 10 kilometre yürüyomuş

Balada tarladan bol ne var. Tutmayacakta ben mi tutacam.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Dün akşam Ezel, binmiş traktöre Ramiz'le geziyordu NTV'de. Ramiz'in sohbete doyum olmadı.

İzledim ben de

İnsan haber verir.

bende izledim,kenan ''benim ilk tuttuğum direksyon bu'' diyodu,küçükken babasıyla tarlaya gidiyolarmış

bi de Tuncel kurtiz günde 10 kilometre yürüyomuş

İNSAFSIZLAR!!
  • kenan bence ciguli olsun

dizinin sonu berbat bitti bence... saçmalıdlar iyice...
    ikinci sezıonda izlemeyebilirim.
  • Cem Yılmaz diziye katılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Cem Yılmaz diziye katılabilir.

Saçma olur. Hangi role alacaklar ki? Cem Yılmaz'ın tipi ve şimdiye kadarki oynadığı rolleri de katarak, hiçbir karaktere oturmayacağı görüşündeyim, Ezel dizisinde.
  • Çok saçma bitti.
  •  Ezel (2009-2011)

Oktay Kaynarca oynasa güzel olur
  • Hep halkın sevgilisi insanları sayıyorsunuz Kenan Birkan rolü için. Kenan birkan halkın sevmeyeceği bir tip olmalı. Ramiz'e ve Ezel'e (esas oğlanlara) düşman olan birisi çok sevilecek bir tip olamaz. Eyşan'a bakın, Cengiz'e bakın, Babacık'a bakın. Hepsi rollerinin icap ettiği kötü karakterlerle tam uyumlu. Kenan Birkan da öyle olacaktır. Konuda teklif edilen isimlerden bir tek Recep Aktuğ (Hilmi Önal), Ramiz'in çocuklarını öldürüp kızının da peşine düşecek tipe sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 13 Temmuz 2010; 22:37:33 >
  • Evet Aşk-ı Memnu dizisindeki Hilmi Önal rölünü oynayan Recep Aktuğ Kenan Birkan rolüne çok iyi gider, çünkü kötü rol oynamaya tipi ve mimikleri müsait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Temmuz 2010; 15:08:27 >
  • lan diziyi ozledım be kerpeten aliyi o converseli psikopatı cengizi ramizin diyaloglarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Hep halkın sevgilisi insanları sayıyorsunuz Kenan Birkan rolü için. Kenan birkan halkın sevmeyeceği bir tip olmalı. Ramiz'e ve Ezel'e (esas oğlanlara) düşman olan birisi çok sevilecek bir tip olamaz. Eyşan'a bakın, Cengiz'e bakın, Babacık'a bakın. Hepsi rollerinin icap ettiği kötü karakterlerle tam uyumlu. Kenan Birkan da öyle olacaktır. Konuda teklif edilen isimlerden bir tek Hilmi Önal, Ramiz'in çocuklarını öldürüp kızının da peşine düşecek tipe sahip.

Evet. Hilmi Önal, Kenan Birkan rolü için, biçilmiş kaftan.
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=300712118229

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 14 Temmuz 2010; 2:12:16 >
  • quote:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=300712118229

• Kenan Kenan Kenan
  • Kenan rolüne bence Hilmi Önal çok saçma olur. Selçuk Yöntem süper olur ama Oktar Kaynarca da süper giderdi ancak onun olmayacağını hepimiz biliyoruz. Sezon süperdi de ben sadece Ezel'in Cengiz'e ''Ben Ömer'im'' demesini biraz daha çarpıcı bir şekilde yapılmasını beklerdim. O sahnede iyiydi tabi ki ama daha heyecanlı
    ''Aha öğrendi oğlum, mal gibi kaldı ya lan adam'' dedirtecek bir sahne olmasını beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volpenotte -- 21 Temmuz 2010; 8:25:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

Kenan rolüne bence Hilmi Önal çok saçma olur. Selçuk Yöntem süper olur ama Oktar Kaynarca da süper giderdi ancak onun olmayacağını hepimiz biliyoruz. Sezon süperdi de ben sadece Ezel'in Cengiz'e ''Ben Ömer'im'' demesini biraz daha çarpıcı bir şekilde yapılmasını beklerdim. O sahnede iyiydi tabi ki ama daha heyecanlı
    ''Aha öğrendi oğlum, mal gibi kaldı ya lan adam'' dedirtecek bir sahne olmasını beklerdim.

Bence, cuk oturur, Kenan rolüne, Hilmi Önal. "Oha lan, mal gibi kaldı adam" dedirtecek bir sahneydi, Cengiz'in, Ömer'in, Ezel, olduğunu öğrendiği, sahne.
  • quote:

quote:

Kenan rolüne bence Hilmi Önal çok saçma olur. Selçuk Yöntem süper olur ama Oktar Kaynarca da süper giderdi ancak onun olmayacağını hepimiz biliyoruz. Sezon süperdi de ben sadece Ezel'in Cengiz'e ''Ben Ömer'im'' demesini biraz daha çarpıcı bir şekilde yapılmasını beklerdim. O sahnede iyiydi tabi ki ama daha heyecanlı

Bence, cuk oturur, Kenan rolüne, Hilmi Önal. "Oha lan, mal gibi kaldı adam" dedirtecek bir sahneydi, Cengiz'in, Ömer'in, Ezel, olduğunu öğrendiği, sahne.

''Beklerdim'' diyorum iyi oku. Kesin birşey söylüyormuşum gibi cevap verme.
  • Kenan için ne dersiniz?

Ezel (2009-2011)
  • quote:

quote:

quote:

''Beklerdim'' diyorum iyi oku. Kesin birşey söylüyormuşum gibi cevap verme.

Kesin bir şey söylüyormuşsun gibi cevap vermiyorum. Beklerdim diyerek, sahnenin, senin beklediğin gibi olmadığını, vurgulamış oluyorsun. Ben de, sahnenin, beklediğin gibi olduğunu söylüyorum. Tabii, beklediğin sahneyi doğru ifade edebildiysen(Yanlış anlama. Sen nerden biliyorsun benim ne beklediğimi demeni önlemek için yazdım bunu). Sen, yazılanı iyi okumalısın bence.

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Kenan için ne dersiniz?

Ezel (2009-2011)

Cık derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 21 Temmuz 2010; 11:42:15 >
  • Kenan rolü için bıyıklı, kabadayı tarzı bir adam bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.