Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Bence cengize de ramiz dayının düşmanı olan kişi sahip çıkacak ve ortalık kızışacak

Cengiz müebbet yedi, tarih bir kez daha tekerrür etti.
    Bahar, Ezeli bastı
    İşler karıştı. Önümüzdeki bölümler daha heyecanlı olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

Bence cengize de ramiz dayının düşmanı olan kişi sahip çıkacak ve ortalık kızışacak

Aynı fikirdeyim.. Çok büyük olaylar bizi bekliyor.. İstanbul böyle kapışma görmeyecek

Serdar bence EZEL'in dediklerini yapıyor.. Serdar'da Ezel'e kafa tutacak "BİP" olmadığını düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 28 Nisan 2010; 1:39:23 >

Orijinalden alıntı: alperen_69

Bence cengize de ramiz dayının düşmanı olan kişi sahip çıkacak ve ortalık kızışacak

Ben de böyle bir şey düşünüyorum bir de bakıyon bu kollayacak ve dayının düşmanı olan adam Cengizin babası, Dayı da Ezelin babası, olur mu böyle acaba sonra bak sen cümbüşe.

• olay tamamen Eyşanın planıydı bence,baharı kendine rakip olarak görüyordu istediği kadar kardeşi olsun yine şeytanına uydu,Ezel in planlamış olması çok düşük ihtimal bence Baharı bu kadar korur kollarken kendini böyle rezil ederek baharı incitmez.Eyşan'nın oraya gelmesinde ki amaç ezel i bu sevişme noktasına getirmekti bahar 12 de gelicek biliyorum lafıyla sinyali çaktı zaten

Oyunsuz, en azından oyun içinde oyunsuz bir bölümdü.

Bahar'ın durumu çok fena. Bunu öğreneceğini biliyorduk belki ama bu şekilde tam iş üstündelerken öğrenmesi çok fena.
    Ezel'in Serdar'a verdiği ayar şahaneydi.
    Bu bölüm Ali'nin küfürleri iyi okkalıydı. Gelene gidene ...
    Serdar ortalığı karıştıracak, Ezel'den fazla tırsmamış başka planları var.

Yalnız;

Cengiz'in oyunculuğunu yine yeni yeniden ağzım açık izledim. O bıçaklandığı sahne nasıl bir sahne yahu.
    Herifin burun deliklerinin oynadığını gördüm.
    Büyüksün Yiğit Özşener. Telefonda Eyşan'la konuşurken de fenaydı. Süper oynuyor herif.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

sonra zamanında reklam filminin devamı için,Turkcell'den kontör alanlara ŞİFRE adlı kısa filmin cd'sini veriyorlardı..izlemiştim bayağı güzeldi..Nuri Alço falan vardı..

Orijinalden alıntı: dodgé

Ezel'in reytingler düşmüş.Biraz daha heyecan lazım

Heralde düşecek Türk Malı oynuyor o gün eş zamanlı olarak ki ezeli 2 hafta öncesine kadar günü gününe izleyen biri olarak o saatlerde artık Türk malını tercih ediyorum çok daha basit ancak güldürmeye yetiyor...

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Ezel'in reytingler düşmüş.Biraz daha heyecan lazım

Heralde düşecek Türk Malı oynuyor o gün eş zamanlı olarak ki ezeli 2 hafta öncesine kadar günü gününe izleyen biri olarak o saatlerde artık Türk malını tercih ediyorum çok daha basit ancak güldürmeye yetiyor...

Bu reyting işleri hiç belli olmuyor 1-2 hafta sonra Türk Malı'da Ezel durumuna düşerse şaşırmamak lazım.

• İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, rating rekoru kıran Ezel adlı dizinin ATV'ye geçmesinden sonra Show TV'nin, zarara uğradığını ileri sürerek açtığı davada, dizinin final bölümleri olan 3 bölümünün ücretine tedbir koydu.

İlk 14 bölümünü yayınladığı reyting rekoru kıran dizisi Ezel'in ATV'ye geçmesiyle büyük zarara uğradığını ileri sürerek fikri ve sınai haklar mahkemesine tedbir başvurusunda bulunan Show TV'ye mahkemeden iyi haber geldi. Mahkeme 13. ve 14. bölüm fiyatları 600 bin TL'yi bulan Ezel'in, final bölümleri olan son üç bölümüne tedbir koydu. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk mahkemesi gerekçesinde, yapımcı şirketin birden fazla şirketi bulunması nedeniyle Show TV'nin alacaklarını tahsil edememe riskine karşın bu kararı verdiğini de dile getirdi. 13. ve 14. bölümlerinin 600 bin lira değerinde olan Ezel dizisinin final bölümlerinin toplam fiyatının ise 3 milyon lirayı geçmesi bekleniyor.

65.7 MİLYON TL TALEBİ

Show TV, 39 bölüm için anlaştığı Ay Yapım'dan yayınlanmayan 25 bölüm için 2'şer milyon liradan 50 milyon lira ile mahrum kaldığı 15 milyon 700 bin lira karın da kendilerine ödenmesini talep ettiği dilekçede fazlaya dair haklarının saklı kalması kaydıyla şimdilik 4 milyon 100 bin liralık miktarın taraflarına ödenmesini talep etmişti.

Show TV verdiği dilekçede Ezel adlı dizi için Ay Yapım adlı yapımcı firma ile anlaşmanın 20 Haziran 2008 tarihinde yapıldığı ve firmaya 670 bin lira avans da verildiğini belirterek, "Dizinin tutması için o günlerde askerde olan Kenan İmirzalıoğlu'nun gelmesi beklenmiş ve proje bu nedenle 1.5 yıl beklemiştir" denildi.

DAVANIN SÜRECİ

1 Temmuz 2009 tarihinde imzalanan 39 bölümlük sözleşmeyle çekimine başlanan dizinin ilk bölümü 28 Eylül 2009 tarihinde yayınlandı. 13'er bölümler halinde yayınlanacak olan dizinin 14. bölümünün yayınlanmasının ardından paralarını geç almakla suçladıkları Show TV'ye ihtar gönderen Ay Yapım sözleşmeyi tek taraflı olarak feshettiğini açıklayarak Ezel dizisi için iki gün sonra ATV ile anlaştı. 14. bölümün ardından 12 bölüm daha yayınlayacağını düşünen Show TV, 39 bölüm ve daha ilerisi için anlaştığı yapımcı şirketi mahkemeye verdi. Dizinin Show TV'de tanındığını ve haksız rekabet yapılarak yayıncılık teamüllerine aykırı davranan Ay Yapım'ın diziyi ATV'de yayınlamaya başlaması nedeniyle toplamda 65 milyon 700 bin lira tazminat talebinde bulunan Show TV, fazlaya dair haklarının saklı kalması koşuluyla şimdilik 4 milyon 100 bin lira tazminatın tahsiline karar verilmesini de istedi.

www.superpoligon.com
    Sayfa Bulunamadı! - Süper Poligon
    http://www.superpoligon.com/haber/16890

• 26.Bölüm Fragmanı

• Ezel bence bilerek pişti oldu gibi sırada Eyşan var demişti. Kaldı ki zaten Ali'ye sus payı vermek adına böyle bir plan oldu. Şimdi ne olur bilemem. Bir de Serdar planın ne kadarını biliyor ve Cengize neler anlatacak? Güzel bölümler bizi bekliyor...

Orijinalden alıntı: serseri

Ezel bence bilerek pişti oldu gibi sırada Eyşan var demişti. Kaldı ki zaten Ali'ye sus payı vermek adına böyle bir plan oldu. Şimdi ne olur bilemem. Bir de Serdar planın ne kadarını biliyor ve Cengize neler anlatacak? Güzel bölümler bizi bekliyor...

Bence bilerek pişti olmadı, oyun olmuş olsaydı yakalandıktan sonra bu kadar kahrolmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca 3 mayısta yayınlanacak olan bölümün fragmanında Ezel ağlıyor, demek hala şokun etkisinde

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bahar onları birlikte bastığına mı yansın yoksa masa üstünde bastığına mı ?

Diz üstü basmasın'dan iyidir

Galata Saray
  • EZEL 26.BÖLÜM FRAGMANI

Yurtdışından izleniyor mu bu dizi ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.