Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam trabzon maçını izleyecekmiş, tivibuya talibiz yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Bu geçen ki bölümde duruşma salonunda mavi gözlü herifte vardı dikkat ettiyseniz, onun orda ne işi olabilir?

O psiko bu aralar her yerden çıkmaya başladı ya hayırlısı zaten.
    Herif tam psikopat. Converse'li psikopat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Bu geçen ki bölümde duruşma salonunda mavi gözlü herifte vardı dikkat ettiyseniz, onun orda ne işi olabilir?

O psiko bu aralar her yerden çıkmaya başladı ya hayırlısı zaten.
    Herif tam psikopat. Converse'li psikopat.

konversli ve kaprili

özet başlamış püfff
  • Kaç dk oldu başlayalı ben daha atvyi yeni açtım pek bir şey kaçırmamışımdır umarım.
  • kandıralıya üzüldüm ya..çokda güzel bi rolde idi
  • ben bu diziden birşey anlamıyorum ya.. daldan dala atlıyor 10 sene 20 sene geri gidiyor, kim kimden intikam alıyor? nedir anlayamıyorum... yani benim için fazla karışık..
  • Abi, Alinin sonu böyle olmamalı..şimdi dayı gelir..saat:22:21

O ne la tam lost oldu bu..ömer mi bu
  • insan susturucu falan kullanır, kandıralıyı vurdukran sonraki kaçış çok gerçekçi olmuş

• cengizi sorgulayan adamın
    oyunculuğu çok iyiydi...
  • Güzel bölüm oluyor

insan harbi susturucu kullanır yastık değil

Tefonun hareketler süper özellikle Ezelin evindeyken öbür taraf kanıyor mu bi baksana

Cengizin olayını arka sokaklara versinler çözerler bir bölümde
  • Ezel de Michael Scofield misali girdi hastaneye, Cengizi de kaçırsın tam olsun.
  • Cengiz tam bir çakal nasıl yemedi ama mapusagirince havası ..g...........t yusuf yusuf edince bebe gibi ağlarsın -bölüm süper beyler
  • Çok fena yerde bitti bölüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Ezel de Michael Scofield misali girdi hastaneye, Cengizi de kaçırsın tam olsun.

bu yufka yüreklilikle onu da yapar
  • ekşiden alıntı

-insan cengiz'e, ali'ye hatta zaman zaman eyşan'a bile üzülüyor. ama bu bölümün son sahnesi beter olsunlar dedirtti. nasıl yaptınız lan şerefsizler. yürü oğlum ezel kim tutar seni.

yoruma katılıyorum
  • intikam falan alamaz bence bu adam, az kalsın itiraf edecekti
  • şu dizinin bir bölümünü bile tam izleyemedim gitti reklamlara alışık değilim ondandır galiba.
    Bölüm eh işte dedirtecek kalitede idi.
  • ekşi

quote:

cengiz hadi yatmaya gidelim dedikten sonraki sahnede, ezel cengiz'in koğuşuna girdiğinde, aha bu sefer zi... elleeem diye düşündürtmüştür.

buda dizi ye kötüleşti diyenlere cevap niteliğinde olmuş sanki
    quote:

ezel kandırılmış,mağdur,intikam ateşiyle yanıp tutuşurken o ateşle seyirci de asılıyordu diziye..ama iş intikamı almaya gelince seyirci de buz kesildi..mağdur bir anda intikamı alan güçlü taraf olunca mağdurun yanındaki halkımız kimlik bunalımına girdi..sonra kötü bölüm,eskisi gibi değiller,v.s..
  • tam yerinde tivibunun bağlantı kesildi 10 15 dk izleyemedim, yine yarın mecbur indireceğim
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.