Babam trabzon maçını izleyecekmiş, tivibuya talibiz yine
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
Bu geçen ki bölümde duruşma salonunda mavi gözlü herifte vardı dikkat ettiyseniz, onun orda ne işi olabilir?
O psiko bu aralar her yerden çıkmaya başladı ya hayırlısı zaten. Herif tam psikopat. Converse'li psikopat.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
Bu geçen ki bölümde duruşma salonunda mavi gözlü herifte vardı dikkat ettiyseniz, onun orda ne işi olabilir?
O psiko bu aralar her yerden çıkmaya başladı ya hayırlısı zaten. Herif tam psikopat. Converse'li psikopat.
konversli ve kaprili
özet başlamış püfff
Kaç dk oldu başlayalı ben daha atvyi yeni açtım pek bir şey kaçırmamışımdır umarım.
kandıralıya üzüldüm ya..çokda güzel bi rolde idi
ben bu diziden birşey anlamıyorum ya.. daldan dala atlıyor 10 sene 20 sene geri gidiyor, kim kimden intikam alıyor? nedir anlayamıyorum... yani benim için fazla karışık..
Abi, Alinin sonu böyle olmamalı..şimdi dayı gelir..saat:22:21
O ne la tam lost oldu bu..ömer mi bu
insan susturucu falan kullanır, kandıralıyı vurdukran sonraki kaçış çok gerçekçi olmuş
cengizi sorgulayan adamın
oyunculuğu çok iyiydi...
Güzel bölüm oluyor
insan harbi susturucu kullanır yastık değil
Tefonun hareketler süper özellikle Ezelin evindeyken öbür taraf kanıyor mu bi baksana
Cengizin olayını arka sokaklara versinler çözerler bir bölümde
Ezel de Michael Scofield misali girdi hastaneye, Cengizi de kaçırsın tam olsun.
Cengiz tam bir çakal nasıl yemedi ama mapusagirince havası ..g...........t yusuf yusuf edince bebe gibi ağlarsın -bölüm süper beyler
Çok fena yerde bitti bölüm ya
quote:
Orijinalden alıntı: ferrotello
Ezel de Michael Scofield misali girdi hastaneye, Cengizi de kaçırsın tam olsun.
bu yufka yüreklilikle onu da yapar
ekşiden alıntı
-insan cengiz'e, ali'ye hatta zaman zaman eyşan'a bile üzülüyor. ama bu bölümün son sahnesi beter olsunlar dedirtti. nasıl yaptınız lan şerefsizler. yürü oğlum ezel kim tutar seni.
yoruma katılıyorum
intikam falan alamaz bence bu adam, az kalsın itiraf edecekti
şu dizinin bir bölümünü bile tam izleyemedim gitti reklamlara alışık değilim ondandır galiba. Bölüm eh işte dedirtecek kalitede idi.
ekşi
quote:
cengiz hadi yatmaya gidelim dedikten sonraki sahnede, ezel cengiz'in koğuşuna girdiğinde, aha bu sefer zi... elleeem diye düşündürtmüştür.
buda dizi ye kötüleşti diyenlere cevap niteliğinde olmuş sanki
quote:
ezel kandırılmış,mağdur,intikam ateşiyle yanıp tutuşurken o ateşle seyirci de asılıyordu diziye..ama iş intikamı almaya gelince seyirci de buz kesildi..mağdur bir anda intikamı alan güçlü taraf olunca mağdurun yanındaki halkımız kimlik bunalımına girdi..sonra kötü bölüm,eskisi gibi değiller,v.s..
tam yerinde tivibunun bağlantı kesildi 10 15 dk izleyemedim, yine yarın mecbur indireceğim