Şimdi Ara

|#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
10.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yekepe

7' tabletin ekran değişim ücreti ne kadar acaba ?

Değerli Ezcool Kullanıcısı,

Özelden de sormuş olduğunuz bu soruya, ayrıntısı hakkında sormuş olduğumuz soruya göre size fiyat konusunda bilgi vermiş olacağız.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • merhaba

benim ezcool smart hd8 ilgili olarak bir sorum olacaktı. Daha önce tablet almadım. Tablet alma amacım facebook, youtube, ve internette dolaşmak olacak. ara sırada film izlemek tabi. yani oyunlarla çok haşır neşir olan biri değilim. bahsetmiş olduğum tablet bu konularda bana sıkıntı vermeden çalışır mı ? ikinci olarak bahsetmiş olduğum uygulamalar için batarya ömrü ne kadardır. son olarak tabletin dokunma hassasiyeti olarak ne söylüyebilirsiniz.

şunu da söylemek isterim aslında başka bir marka almayı düşünüyordum fakat forumdaki ilgili mesajlarınızdan dolayı tercih ettim. Şimdiden teşekkürler.

@ezcool smart hd8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endimiyon -- 27 Eylül 2013; 13:54:35 >
  • rk 3188 işlemcili 8 inç model çıkacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

rk 3188 işlemcili 8 inç model çıkacak mı?

Merhabalar,

Ezcool olarak, her geçen gün var olan modellerimize yenilerini eklemenin gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde yepyeni ve iddialı bir modelimizle Türkiye tablet piyasasına girişi olacaktır...

Çok kısa zaman içerisinde çıkacak olan bu modelin ardından 3 yeni modelin daha çalışmalarını sürdürmekteyiz. Bu yeni model çalışmalarında Rk3188 işlemcisine sahip bir model yok, ancak bu olmayacağı anlamına gelmemelidir. Bir sonra ki yeni model çalışmalarımızda bunu dikkate alacağız.

Yepyeni ve iddialı bu yeni modelimizide ayrıca incelemenizi tavsiye ederiz. Ekran boyutu : 7.9"

Ezcool olarak, satış sonrası destek konusunda hiçbir şüpheniz olmasın, der. İyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

merhaba

benim ezcool smart hd8 ilgili olarak bir sorum olacaktı. Daha önce tablet almadım. Tablet alma amacım facebook, youtube, ve internette dolaşmak olacak. ara sırada film izlemek tabi. yani oyunlarla çok haşır neşir olan biri değilim. bahsetmiş olduğum tablet bu konularda bana sıkıntı vermeden çalışır mı ? ikinci olarak bahsetmiş olduğum uygulamalar için batarya ömrü ne kadardır. son olarak tabletin dokunma hassasiyeti olarak ne söylüyebilirsiniz.

şunu da söylemek isterim aslında başka bir marka almayı düşünüyordum fakat forumdaki ilgili mesajlarınızdan dolayı tercih ettim. Şimdiden teşekkürler.

@ezcool smart hd8

Merhabalar,

Ezcool olarak, modellerimizi satışa sunmadan yani üretim öncesi, defalarca çeşitli, birçok testlerden geçirildikten sonra satışına karar vermekteyiz. Özellikle Smart HD8 modelimiz için şunu söylemekte fayda var diye düşünüyoruz, Smart HD8 modelimiz başta alüminyum kasa olmasına rağmen interneti yani wi-fi çekim gücü oldukça iyidir.
    Diğer donanımlarıyla da genel performansı konusunda başarılı bir modelimizdir. Batarya süresi için yapılan test sonuçları ortalama 4 saattir. Bu süre tamamen kullanıcıya göre değişmektedir. Bu sonuç, tabletin ekran parlaklığının en üst düzeyde olduğu, wi-fi çekimi en düşük olduğu yerde( batarya gücünü daha çok harcaması için modem-tablet arası mesafe, en uzak mesafe olarak tercih edilir ) ve de ses düzeyinin en üst düzeyde olduğu şartlar altında video izleyerek bu değerler elde edilmiştir. Test şartlarını değiştirdiğimizde ise bu zaman süresi 5 saati aştığı da gözlemlenmiştir. Diğer bir sorunuz olan dokunmatik konusuna gelecek olursak, dokunmatik hassasiyeti de oldukça iyidir.

Ezcool olarak, satış sonrası müşteri memnuniyetine ve de teknik destek konusuna çok önem vermekteyiz. Bizlere telefon açarak veya teknik servis ana merkezimize ( İstanbul / Şişli / Mecidiyeköy ) gelerek veya forum sitemizden bizi takip ederek ( forum.ezcool.com.tr) veya info@ezcool.com.tr destek e-posta adresimize mail atarak veya buradan yani donanımhaber platformu üzerinden ( Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor ) bizlere ulaşabilirsiniz. Çoğu zaman, donanımhaber üzerinden bize ulaşanların cihazlarını sadece 1 günde çözüme kavuşturup, tekrardan kargoya vermekteyiz. Bu da oldukça iddialı bir süredir diye düşünüyoruz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• tekrardan merhaba,

cevabınız için teşekkürler şüphesiz ki markanızı seçme nedenim. forumda sağlamış olduğunuz teknik destek hizmetiniz. İnşallah bundan sonraki süreçte de böyle iyi hizmet olur. benim aslında konunun dışında iki sorum daha olacaktı.

birincisi forum sitenizdeki Ezcool Smart HD8 8" bölümündeki sayfa kısmı 3 sayfadan sonra göstermiyor yanihttp://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?7-Ezcool-Smart-HD8/page3 adresinden 4. sayfaya tıkladığınızda 3. sayfaya yönlendiriyor. bunu haber vermek istedim.

ikincisi bu ürünü teknik servisinizde bakma imkanım var mı veya bakıp görebileceğim teknoloji mağası.

tekrardan teşekkürler iyi çalışmalar dileğimle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

tekrardan merhaba,

cevabınız için teşekkürler şüphesiz ki markanızı seçme nedenim. forumda sağlamış olduğunuz teknik destek hizmetiniz. İnşallah bundan sonraki süreçte de böyle iyi hizmet olur. benim aslında konunun dışında iki sorum daha olacaktı.

birincisi forum sitenizdeki Ezcool Smart HD8 8" bölümündeki sayfa kısmı 3 sayfadan sonra göstermiyor yanihttp://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?7-Ezcool-Smart-HD8/page3 adresinden 4. sayfaya tıkladığınızda 3. sayfaya yönlendiriyor. bunu haber vermek istedim.

ikincisi bu ürünü teknik servisinizde bakma imkanım var mı veya bakıp görebileceğim teknoloji mağası.

tekrardan teşekkürler iyi çalışmalar dileğimle...

Merhabalar,

Birinci sorunuzun cevabı şu şekildedir. Forum sitemiz açılışından kısa bir süre sonra spam'ler yüzünden onlarca sahte üyelikler ve de yüzlerce gereksiz mesajların etkisi altında kalmıştı. Bunun üzerine admin panelinde bu gereksiz mesajlar ve üyelikler silinmiştir. Göndermiş olduğunuz linki firefoxtan açınca 3 sayfa konu bulunmaktadır. Ancak bu linki kopyalayıp Google Chrome'dan açarsanız 5 sayfa konu varmış gibi gösteriyor, 4 veya 5. sayfalara tıklayınca yine 3. sayfaya yönleniyorsunuz, işte bunun nedeni daha önce açılmış gereksiz mesajların yaratmış olduğu bir durumdur. Zaten, şuanlık 3 sayfalık bir konu bulunmaktadır.
    Umarım açıklayabilmişisizdir.

İkincisi, eğer İstanbuldaysanız, elbette ki gelip yerinde inceleme şansını bulabilirsiniz. İletişim Bilgilerimiz :http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?84-Ezcool-Teknik-Destek-%DDleti%FEim-Bilgileri

Veya bulunduğunuz şehri/ilçeyi/semti belirtirseniz eğer, size en yakın bayimizi veya herhangi bir satış noktamızı size bildirmiş oluruz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• tabletim kapalıyken sarjı bitiriyordu.önce bataryasını değiştirip gönderdiler sorunum çözülemeyince tekrar gönderdim.Birebir yenisi ile değiştirdiler.Özellikle burada donanımhaber yetkilis arkadaşımın ilgisine teşekkür ediyorum.3 içerisinde ürünü değişimini yapıp elime ulaşmasını sağladı.Ezcool'un beyaz eşyası bile çıkarsa bu teknik servis anlayışı ile ilk tercihim olacaktır.tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKLEO55

tabletim kapalıyken sarjı bitiriyordu.önce bataryasını değiştirip gönderdiler sorunum çözülemeyince tekrar gönderdim.Birebir yenisi ile değiştirdiler.Özellikle burada donanımhaber yetkilis arkadaşımın ilgisine teşekkür ediyorum.3 içerisinde ürünü değişimini yapıp elime ulaşmasını sağladı.Ezcool'un beyaz eşyası bile çıkarsa bu teknik servis anlayışı ile ilk tercihim olacaktır.tekrar teşekkürler.

Merhabalar,

Temel sıkıntı bataryadan olmayıp anakartın yaratmış olduğu bir durumdan dolayı, takılan tüm bataryaları çok kısa zamanda tüketmekteydi. Ancak bu konuda emin olmak için zamana ihtiyacımız vardı. Bu nedenden dolayı 3 gün sürmüştür. Test konusuna göre ve yapılması gereken işlemlere göre 1 günde bile cihazı çözüme kavuşturup, değerli müşterilerimize tekrardan kargo ile göndermekteyiz.

Elbette ki, memnuniyetiniz bizi mutlu etmiştir. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezcool Tablet Destek

quote:

Orijinalden alıntı: BLACKLEO55

tabletim kapalıyken sarjı bitiriyordu.önce bataryasını değiştirip gönderdiler sorunum çözülemeyince tekrar gönderdim.Birebir yenisi ile değiştirdiler.Özellikle burada donanımhaber yetkilis arkadaşımın ilgisine teşekkür ediyorum.3 içerisinde ürünü değişimini yapıp elime ulaşmasını sağladı.Ezcool'un beyaz eşyası bile çıkarsa bu teknik servis anlayışı ile ilk tercihim olacaktır.tekrar teşekkürler.

Merhabalar,

Temel sıkıntı bataryadan olmayıp anakartın yaratmış olduğu bir durumdan dolayı, takılan tüm bataryaları çok kısa zamanda tüketmekteydi. Ancak bu konuda emin olmak için zamana ihtiyacımız vardı. Bu nedenden dolayı 3 gün sürmüştür. Test konusuna göre ve yapılması gereken işlemlere göre 1 günde bile cihazı çözüme kavuşturup, değerli müşterilerimize tekrardan kargo ile göndermekteyiz.

Elbette ki, memnuniyetiniz bizi mutlu etmiştir. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

gerçekten içtenlikle tekrar tekrar teşekkürlerimi belirtiyorum.yolunuz açık olsun.

• Merhabalar,

Piyasaya yeni çıkmış olan yepyeni modelimiz Ezcool miniPAD ,tüm detayları ve açıklamaları ve yazılımı ile, forum sitemizde siz değerli kullanıcılarımızın bilgisine sunulmuştur.

Saygılarımızla...
    Ezcool Türkiye

|#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#|

• Arkadaşlar bir hafta önce ben de Ezcool Smart HD8 aldım wifi çekiminde sorun vardı odamdan çekmiyordu wifi Ezcool çalışanı arkadaşlar servise gönderene kdr adım adım yardımcı oldu bugün de beni numaramı yollar yollamaz aradılar wifi sorununun ne boyutta oldugu hakkında bilgi alamadım ama yenisiyle değiştireceklerini söylediler yenisinde umarım problem yaşamam hiçbir konuda ama tekrar wifi sorunu yaşayıp istanbul'a tekrar yollamak istemıyorum...
    şimdilik bu ilgiden cok memnunum ilerleyen aylarda Smart TEN i de almayı düşünüyorum bakalım bir bu gelsin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelajasbjk -- 8 Kasım 2013; 20:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelajasbjk

Arkadaşlar bir hafta önce ben de Ezcool Smart HD8 aldım wifi çekiminde sorun vardı odamdan çekmiyordu wifi Ezcool çalışanı arkadaşlar servise gönderene kdr adım adım yardımcı oldu bugün de beni numaramı yollar yollamaz aradılar wifi sorununun ne boyutta oldugu hakkında bilgi alamadım ama yenisiyle değiştireceklerini söylediler yenisinde umarım problem yaşamam hiçbir konuda ama tekrar wifi sorunu yaşayıp istanbul'a tekrar yollamak istemıyorum...
    şimdilik bu ilgiden cok memnunum ilerleyen aylarda Smart TEN i de almayı düşünüyorum bakalım bir bu gelsin de

Değerli Ezcool Kullanıcısı,

Telefonda da size bahsettiğimiz gibi göndermiş olduğunuz cihazınızın wi-fi internet çekim gücünün normal olduğunu yani kötü olmadığını size belirtmiştik. Ancak yine de emin olma adına sizden biraz daha zaman istemiştik. Daha sonra teknik ekip arkadaşlarımız, 5 yeni cihazı yan yana koyarak testlere tabi tuttular ve ardından birinin en iyi çekim gücüne sahip olduğu konusunda kanaat getirdikten sonra bu yeni cihaz ile sizin tabletiniz değişimi yapılmıştır. Zaten tüm Ezcool modellerimizde wi-fi çekimi konusunda hiçbir sorun bulunmamaktadır, çok çok nadirde olsa, zaman zaman wi-fi çekimi sıkıntılı olan tablet çıkabilir elbet...

Sadece, içiniz rahat olsun... Ezcool olarak satış sonrası çok iyi bir teknik destek verdiğimize inancımız tamdır.

Yapılan işlemler kısaca şöyledir :

Cihazınız yenisiyle değişimi yapılmıştır.
    Depolama/yükleme birimi 1 GB olan kısım güncel yazılım ile 2 GB olarak yükseltilmiştir. ( forum sitemizde de bu yazılım mevcuttur )
    Fonksiyon tuşları,
    Kamerası,
    wi-fi çekim gücü,
    ses seviyesi ( hoparlörü)
    şarj edilmesi,
    adaptörü,
    12 adet var olan uygulamanın güncelleştirilmesi
    birçok yeni uygulamanın yüklenmesi.
    242.44 mb'lık bir güncellemeyi yaklaşık 4,5 dakikada yapmıştır. Ortalama, saniye de 1 mb lık bir veri aktarımı olmuştur.

Cihazınız bugün tarafınıza kargolanmak üzere, sevkiyat departmanımızdadır.

Tekrardan tabletinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• çok teşekkür ederim emeğinize sağlık ekstra yazılım yüklemesi için her şey için... bir hafta olmadı değişim,bilgilendirme,tabletin bana geri dönüşümü yapılıyor tablet gelsin yine forum ziyaretçilernin detaylı bilgisi olsun dıye yazacagım, Smart TEN siparişini de arkadaşıma düşünüyoruz, süper ötesisiniz dogru seçim yapmışım dedirten de sizsiniz,sağolun hep varolun diyorum
  • Değerli Ezcool Kullanıcıları,

Ezcool miniPAD modelimize ait yazılım yükleme işlemlerini, kendi forum sitemizden bulabilirsiniz. Tıklayınız

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezcool Tablet Destek -- 14 Kasım 2013; 18:26:12 >
  • bu gün aldım mini yi..umarım beni üzmez..
  • naftalin34 N kullanıcısına yanıt
    ben de bugün aldım, umarım üzülmeyiz :) du bakalım ne olacak
  • Güzel bir tablet almışsınız. Tabletiniz Geldiğinde küçük bir inceleme paylaşırsanız almak isteyen arkadaşlara faydası olur. Ezcool Firmasının Satış sonrası desteği oldukça iyidir. Türkiyedeki tablet pazarında sayılı firmalardandır. Forumda destek vermeleri kullanıcılara olan iletişimi gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum
  • Ezcool Tablet Destek kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 gb ram nasıl 2 gb olabiliyor? Merak ettim.

Aynı işlemi Ezcool miniPad'e de uygulama imkanı var mı?

Teşekkürler.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    paylaşmayı çok isterim.
    Bu arada ilk şarj olayını nasıl yapmalıyım acaba, nasol daha uzun ömürlü pile sahip olabilirim.
    Bunun için önce sarj ını iyice bitirip 7-8 saat sarj da tutmayı planlıyorum, 3-4 kere bçyle yapıp sonra normal kullanıma devam .. diye bi düşüncem var ama... Çünkü en handikap yanı pil olacak gibi görünüyor ..?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.