Şimdi Ara

EZCOOL HD BOX (YENİ GİRİŞ SEVİYESİ MEDIA PLAYER) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
5
Favori
51.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: destroyer333

quote:

Orijinalden alıntı: Kronus

Arkadaşım inan siyah çerçeve çok fazlası ile önemli bugün dark cinamenia aldım, bu aldıgım yerde ez cool, Wd daha bir çok cihaz vardı, ezcoll denedim ama bazı filmlerde sarı renkde seçsen okunmuyor, illa siyah çerçeve şart, ben yeni yazılımı attım dark a süper oldu.

bende bu hali ile almadım yani ezcoll u

yeni yazılımı atsam ezcool'da aynı olucaktı.bir farkı yok

Bilemem eğer siz uygun görürseniz atınız vede uyuyorsa.

• gerek görmedim.şuana kadar rahatsız eden bir durum olmadı.gayet rahat okuyorum yazıları.gerekirse yaparım update.zaten update yapan bir arkadaş önce ve sonra diye resimleri çekmiş.tabii ki bunun kullandığınız tv ile de alakası var ben led tv kullanıyorum.tüplü tv kullanan biri için update yapması daha iyi olabilir.
  • quote:

gerek görmedim.şuana kadar rahatsız eden bir durum olmadı.gayet rahat okuyorum yazıları.gerekirse yaparım update.zaten update yapan bir arkadaş önce ve sonra diye resimleri çekmiş.tabii ki bunun kullandığınız tv ile de alakası var ben led tv kullanıyorum.tüplü tv kullanan biri için update yapması daha iyi olabilir.

Yukardada yazdığım gibi sizin bileceginiz bir durum bu, ben o şekilde okuyamadım samsung LED kullandığım halde, belgesellerde, aşırı renkli sahnelerde durdurup renk değiştirmem gerekiyordu.
  • quote:

Bu arada kırmızı beyaz sarı girişten bende ses alamadım.benim kullandığım optik girişli,hiç sorun olmadan gayet güzel ses alıyorum.dün babam izlemek istedi salona getirdim aleti ama salondaki ses sistemi optik girişli olmadığı için kırmızı beyaz sarı kabloyla bağladım ama ses gelmedi.önemli bir sorun değil.tv'den verdik sesi ama merak ettim.Bu şekilde ses sistemine bağlayıp ses alan var mı?

bende lg ev sinema sistemi var. kompozit kırmızı-beyaz ses kablolarını bağlayarak ve aux özelliğine geçerek ses alabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronus

Arkadaşım inan siyah çerçeve çok fazlası ile önemli bugün dark cinamenia aldım, bu aldıgım yerde ez cool, Wd daha bir çok cihaz vardı, ezcoll denedim ama bazı filmlerde sarı renkde seçsen okunmuyor, illa siyah çerçeve şart, ben yeni yazılımı attım dark a süper oldu.

bende bu hali ile almadım yani ezcoll u

ezcool hd box ile dark cinemaniaxs aynı özellikte hatta güncelleme dosyalarının adları bile aynı. o yüzden altyazı kalitesinde ikisi arasında bir fark yoktur.
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-cinemaniaxs-1080p-truehd-71-mkvdtsdolby-media-playerhdmi-kablo-hediyeli-dkmpcinxs/ProductDetails.aspx?productId=bd85406&categoryId=112123
    bu linkteki ürünle ezcool aynı değil mi yaw?markası üstünde yazan şeyler birazda şekli dışında herşey aynı resmen.cihazın arkası menü ayarı vs. aynı gözüküyor.
    kim kimi kopyalamış acaba?

• Ben de üç gündür ezcool kullanıcısıyım. Öncelikle şunu söyleyeyim. Tüplü tv kullanıcılarına bu ürünü tavsiye etmiyorum. Görüntü vasat. Ben PC'yi TV'ye bağladığımda bile bundan daha canlı görüntü alıyorum. Tüplü tv(Analog) ve 2+1 ses sistemini bağladım. Görüntü puslu gibi, ses de kötü, boğuk bir ses var. PC'deki ses ile bunun sesi arasında gözle görülür fark var. Güç bağlantısı nokianın ince uçlu şarj aletleri gibi. Bana hiç güven vermedi. O yüzden yer değiştirirken fişten çekip takacam. Oynatamadığı dosya türü yok gibi. Takılmada yapmıyor. Hatta VLC'nin bile zorlandığı baykuş krallığı blurayı hiç takılmadan açtı. kumandada dil ve altyazı değiştirme butonları var. Altyazı zamanlaması da yapılabiliyor fakat menü ekranın neredeyse yarısını kapladığı için ayarlamak biraz zor oluyor. Birde altyazı ile filmin adının aynı olması gerekiyo. Yakında Lcd Tv alacağım. Bakalım onda nasıl bir performans verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: mbrk

Ben de üç gündür ezcool kullanıcısıyım. Öncelikle şunu söyleyeyim. Tüplü tv kullanıcılarına bu ürünü tavsiye etmiyorum. Görüntü vasat. Ben PC'yi TV'ye bağladığımda bile bundan daha canlı görüntü alıyorum. Tüplü tv(Analog) ve 2+1 ses sistemini bağladım. Görüntü puslu gibi, ses de kötü, boğuk bir ses var. PC'deki ses ile bunun sesi arasında gözle görülür fark var. Güç bağlantısı nokianın ince uçlu şarj aletleri gibi. Bana hiç güven vermedi. O yüzden yer değiştirirken fişten çekip takacam. Oynatamadığı dosya türü yok gibi. Takılmada yapmıyor. Hatta VLC'nin bile zorlandığı baykuş krallığı blurayı hiç takılmadan açtı. kumandada dil ve altyazı değiştirme butonları var. Altyazı zamanlaması da yapılabiliyor fakat menü ekranın neredeyse yarısını kapladığı için ayarlamak biraz zor oluyor. Birde altyazı ile filmin adının aynı olması gerekiyo. Yakında Lcd Tv alacağım. Bakalım onda nasıl bir performans verecek

Hayırlı olsun.Görüntüyü hangisine ayarladın?480p yapmayı denedin mi?
    ezcool ile alakası olduğunu sanmıyorum.başa bir alet alsan da görüntünün fark ediceğini sanmıyorum tüplü tv'de pek iyi görüntü alamazsın zaten.

• onurex market zincirlerinde şu an satışta.dün baktım.99 lira.
  • EZcool HD Box'ı içinden çıkan kırmızı beyaz kablolarla ses sisteminize bağlamak için yapmanız gereken şey Televizyonunuzu ses sistemine bağlamanızdır. HDMI kablo takılıyken EZcool'u direk ses sistemine bağlayarak (kırmızı beyaz soketlerden) ses alamıyorsunuz. Direk televizyonunuzu bağlarsanız süper ses var
  • ben ezcool hd box dan hdmi kablosu ile grundig lcd tv ye bağlantı yapsam.sesi müzik setine analog yollardan gönderemiycem sanırım.müzik stimde optik girişde yok.tv yi müzik setine nasıl bağlıycm.tv de ses çıkışları yok sanırım.scarttdan bağlasam hdmi dan film izlerken scarttan ses alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

ben ezcool hd box dan hdmi kablosu ile grundig lcd tv ye bağlantı yapsam.sesi müzik setine analog yollardan gönderemiycem sanırım.müzik stimde optik girişde yok.tv yi müzik setine nasıl bağlıycm.tv de ses çıkışları yok sanırım.scarttdan bağlasam hdmi dan film izlerken scarttan ses alabilirmiyim?

HDMI dan film izlerken diğer analog çıkışlardan ses veya görüntü alamazsın. Cihaz film oynatırken aynı anda dijital ve analog çıkış veremiyor. Ya HDMI+Optik ya da analoglar çalışır.
  • Siparişi hayırlısıyla bugün verdim, sanırım hafta başından önce gelmez, kullanıcı görüşlerimi daha sonra buraya yazarım, HB sitesinde indirimdeydi, kargo dahil 104.75 TL ye aldım.
  • Kolay gelsin.Herkse iyi Çalışmalar...Yeni oldugum için ufak bir soru soracagım...Bu ürün ile elimdeki 700mb lık divx fılmleri 1080p formatına cevirebiliyormu?
    (Samsung 40c650 full hd+usb den mkv.divx oynatan tv var...) Bu ürün bana ne gibi fayda saglar...Saygılar...
  • Öyle bir şey mümkün değil. Bu cihaz elinizdeki divx filmlerinin yanısıra 1080p 720p gibi HD dediğimiz MKV dosyalarını oynatır. Böylece sizde TV'nizin performansından yararlanabilirsiniz. örneğin sizin eliniz 700mg lık divx filmi eğer 1080P olsaydı yaklaşık 10gb olurdu. Aradaki çözünürlük farkını dosya boyutundan tahmin edebilirsiniz
  • Ozaman bana bir faydasi yok...Cünkü Zaten LCD Televizyonum bunları yapıyor...
  • NTFS diskleri görüyor mu acaba?
  • ntfs, fat, linux hepsini görür.
  • bu ürünle ezcool hd dream arasında kaldım.hd dream iki kat daha pahalı.ama hd dreamdaki ek özelliklere ihtiyacım yok.yani torrent,kablosuz bağlantı,harici cd okuyucu vs.ayrıca incelemelerde hd box ın hd dreamdan daha hızlı olduğu belirtiliyor.benim için önemli olan kaliteli film izlemek.bugün hb den sipariş vereceğim ama ufak tefek ayrıntılar çok can sıkıyor.
  • Cihaz geldi 2-3 gündür yaptığım testlerde elimdeki filmlerden açamadığım dosya henüz olmadı, zaten genelde mkv dosyaları açıyorum.
    7-8gb dosya boyutuna sahip 6-7 film denedim bunlarda takılma olmadan film sorunsuz açılıyor.

Cihazın kumanda tuşları bir kere basarak tepki verebiliyor, sorun yaşamadım.

Tek sorun HDMI kablosu takılı iken 5+1 ya da 7+1 sistemlere kompozit (RCA) kabloları ile ses aktarılamıyor.

Ses aktarmak için dijital yani S/PDIF girişe sahip bir ses sistemi ve optik kablo kullanılmak zorunda.
    Yani 5+1 (7+1) ses sisteminizin S/PDIF optik girişi varsa bu şekilde ses sisteminizden ses alabilirsiniz.

Cihazın Ses menüsünde 3 ayar var.

Normal: seçili iken HDMI'dan görüntü ve ses aktarılıyor ve sesi TV'den duyuyorsunuz.

S/PDIF LPCM: Ortam oynatıcısı çok kanallı ses sinyalini çözerek optik yada koaksiyel çıkıştan downmix yaparak ses sistemine/TV'ye gönderir.

S/PDIF RAW: Ortam oynatıcısı çok kanallı ses sinyalini çözmeden optik yada koaksiyel çıkıştan passthrough yaparak ses sistemine/TV'ye gönderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 17 Ekim 2011; 12:30:06 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.