Fenerbahçemizde Gençlerbirliği ile oynanan maçın ardından geçtiğimiz perşembe günü yapılan antrenmanda sağ arka alt adalesinde ağrı hissedince çalışmayı yarıda bırakan Kaptan Alex'in sakatlığı beklenenden ciddi çıktı. 10 gündür takımla antrenmana çıkmayan ve tesislerde tedavi olan Brezilyalı yıldız, Gaziantep deplasmanına götürülmedi. Bu, beklenen bir durumdu. Nitekim Alex de, “Sanıyorum hocamız beni Gaziantep'te riske etmeyecek ama derbiye kadar hazır olurum” diyerek buna vurgu yapmıştı.
Son 2 derbide de yoktu Beklenmeyense, Fenerbahçe Kaptanı'nın, önümüzdeki hafta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Galatasaray derbisinde de forma giyemeyecek olmasıydı. Geçen sezon Sarı-Kırmızılı ekiple her iki yarıda oynanan maçlarda da yer alamayan Alex, bir kez daha aynı akıbete uğradı. Bu arada İspanya Milli Takımı antrenmanında sakatlanan Güiza'yı derbiye yetiştirme çabalarının da sonuç vermediği belirlendi. Yoğun bir şekilde tedavisi sürdürülen İspanyol yıldızın, Kaptan Alex gibi Galatasaray maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.
guizayı yetiştirin ya bizim doktorlarıda gönderelim
alex siz oyandığımız gs derbileri 3 galibiyet 1 beraberlik 7 atmışız 2 yemişiz mac da kadıköyde olduğuna göre farketmez
Selçuk'u filan oynatmasında.Alex oynamazsa çift forvet oynayabiliriz.Kazım ve Semih ileri ikilide yer alabilir.Artık Özer'in oynamasını istiyoruz.Bu Daum biraz şans vermeli ona artık.
Umarım derbide oynar , Alex'i Gsye karşı gol atarken görmek istiyorum
Alex oynamazsa derbide, Özer oynar , Alexin görevini yapar kendini ortaya koyar, yeni alex olur
Alex oynar siz hiç canınızı sıkmayın.. yoksa bazılarını kim bakkala gönderecek...
özer takıntısı olan arkadaşlara da kesinlikle katılmıyorum alexin yerine özerin oynamasına kesinlikle karşıyım o bölge de bitirici öldürücü birinin oynaması lazım o bölge bizim için çok çok önemli zaten forvetimiz yok birde orada gol yüzdesi yüksek bir oyuncu olmazsa gol atmakta çok çok zorlanırız
alexin oynamadığı maçlarda alexin alternatifleri sırası ile mehmet t.. santos kazım emre olmalı özer ise önlibero sağaçık solaçık gibi bölgelerde değerlendirirmeli.....
hadi yaaa.
yetişirsin inşallah Alex..
Farketmez gerekirse Selçuğu koyarız oyun kurucu bölgesine.
Mehmet Topuz oynar, Özer oynar hiç farketmez.
Posbitim katılıyorum.
Selçuk bizim maçta agüero kesiliyor
Maç kadiköyde çikacak kadro farketmez, adam eksikse bizim bakkal Abidin abiyide koyabiliriz.
Alexin oynamaması daha iyi olur fenerbahçe açısından son 2 yıldırda öyle gördük.Galatasaray karşısında koşan takım lazım alex gibi oyuncular zekasıyla anadolu takımlarına iş yapıyor geçen sene 4-1 kazandı fenerbahçe alexsiz nasıl mücadele ederek.Galatasarayında son 15 dakikada çok yoruldugunu söyleyebiliriz gerçi biraz önce gördükki fenerbahçede öyle neyse sonuçta haftaya güzel bir kapışma olucak hakeden kazanır inşallah kavga falanda çıkmaz.Son olarak alexe laf atmıyorum Türkiyedeki en iyi yabancı oyuncudur evet herzamanda korkarım yapıcaklarından.
quote:
Orijinalden alıntı: postbit_legacy
Farketmez gerekirse Selçuğu koyarız oyun kurucu bölgesine.
Valla 17- bir adam koysanız yine Pirlo gibi oynar orda bizim maçta
no way out
quote:
Orijinalden alıntı: LeFransız
Maç kadiköyde çikacak kadro farketmez, adam eksikse bizim bakkal Abidin abiyide koyabiliriz.
Koyda maçta koyanlar belli olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Penryn
Fenerbahçemizde Gençlerbirliği ile oynanan maçın ardından geçtiğimiz perşembe günü yapılan antrenmanda sağ arka alt adalesinde ağrı hissedince çalışmayı yarıda bırakan Kaptan Alex'in sakatlığı beklenenden ciddi çıktı. 10 gündür takımla antrenmana çıkmayan ve tesislerde tedavi olan Brezilyalı yıldız, Gaziantep deplasmanına götürülmedi. Bu, beklenen bir durumdu. Nitekim Alex de, “Sanıyorum hocamız beni Gaziantep'te riske etmeyecek ama derbiye kadar hazır olurum” diyerek buna vurgu yapmıştı.
Son 2 derbide de yoktu Beklenmeyense, Fenerbahçe Kaptanı'nın, önümüzdeki hafta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Galatasaray derbisinde de forma giyemeyecek olmasıydı. Geçen sezon Sarı-Kırmızılı ekiple her iki yarıda oynanan maçlarda da yer alamayan Alex, bir kez daha aynı akıbete uğradı. Bu arada İspanya Milli Takımı antrenmanında sakatlanan Güiza'yı derbiye yetiştirme çabalarının da sonuç vermediği belirlendi. Yoğun bir şekilde tedavisi sürdürülen İspanyol yıldızın, Kaptan Alex gibi Galatasaray maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.