Şimdi Ara

Eyüp'te Kahve Tarandı (tepemizde bir saattir polis helikopteri uçuyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Yaralılardan biri ben tanimasamda benim akrabam sayılırdı başta ağır yaralı başından vurulmuş dediler ama yarım saat sonra ölüm haberi geldi. Giresunluydu.

Başınız sağolsun allah ailesine sevenlerine yakınlarına sizlere sabır versin dayanma gücü versin, yardım etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 3 Şubat 2016; 0:48:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumak16

Bende yakınım Gop a. Buralar hep doğulu doldu, onceden Trakyalı,Bursalı, göçmen,Karadenizli doluyken, yeniden yapılaşmayla birlikte doğulu kaynamaya başladı. Ayrımcalıği sevmem ama genel olarak çok görgüsüz, kavgacı tipler, kendi adlarını kendileri çıkarıyorlar, adam gibi dursalar kimse bir şey demiyor zaten.

Aynen kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syme

quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Yaralılardan biri ben tanimasamda benim akrabam sayılırdı başta ağır yaralı başından vurulmuş dediler ama yarım saat sonra ölüm haberi geldi. Giresunluydu.

Başınız sağolsun allah ailesine sevenlerine yakınlarına sizlere sabır versin dayanma gücü versin, yardım etsin.

Sağolun hocam amin yeni evliymis daha eşi nasıl dayanacak

• Aslında helikopter buradan kalktığında konu açıcaktım buraya üstümden polis helikopteri geçti diye ama sonradan vazgeçtim.
    Böyle elim olaylar yaşanması kötü ülkenin iyice çivisi çıktı.
  • Sultangazideyim.

Ekip otoları turluyor ne oluyoya?

3 gecedir silah sesi de eksik olmuyor

• Fikirtepe de olay var bir suru polis özel harekat geldi

• GOP'ta DHKP-C ve PKK etkin DHKP-C'nin etkinliği fazla %70 DHKP-C %30 PKK yapmıştır üstlenen olmadı mı daha ilginç bu durum böyle olaylarda direk üstlenirler show için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mareşal -- 3 Şubat 2016; 1:09:49 >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Sultangazi PKK üst bölgesi resmen normal yani doğudaki olaylarla entegreli İstanbul'dada olacak. Büyük Operasyonlar yakın ve oluyorda
  • Millet ırkçı diyip duruyor da,bunlar nereye gitse pislik eksik olmuyor. Nefret etmeye başladım iyice.

• Gop Giresun semti

• Sanki kıyamet kopacak gibi konuşmuşsunuz, yok operasyonlar yapılıyor geçmiş olsun falan sakin olun ve artık palavra atmayı kesin lütfen. Abartmayın olayları.

• Maaşallah ülkenizde de terör seçeneği bol giren çıkan belli değil

• Bu kez Sultangazi'de kahve tarandı. 3 günde taranan 3 kıraathane. Sizce neden, amaç ne?
  • 3 gecede 3 saldırı. Bu gece Sultangazi'de bulunan bir kahvehane tarandı. Saldırıda 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.Aynı yöntemle, 3 günde, 3 semtte aynı eylem. Kanarya, Eyüp ve şimdi de Sultangazi. Eylem saatine varana dek aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 4 Şubat 2016; 1:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syme

Bu kez Sultangazi'de kahve tarandı. 3 günde taranan 3 kıraathane. Sizce neden, amaç ne?

Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş. Ortalığı ayaklandırmaya çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.