Şimdi Ara

Eyüp B şoku - (açıklama geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
4.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 10 dakika önce eyüp hoca youtubedaki tyt videolarının hepsini ve ayt videolarının çoğunu gizliye almış. yeni bir platforma mı geçiyor. bilgisi olan var mı?

"Arkadaşlar videoları düzenleyip parça parça atacağım. Çoğu öğrenci ne kadar zamanda bitireyim planlamam nasıl olmalı diye soruyordu. Bunun altından kalkmak zor. Diğer taraftan garip de bir algı var. Sanki her sene aynı konuyu bi daha bi daha yeniden anlatmak zorunadymışız gibi. Bu yüzden parça parça yükleme kararı aldım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F8ABCE8 -- 13 Temmuz 2020; 11:3:11 >

• Arkadaşlar videoları düzenleyip parça parça atacağım. Çoğu öğrenci ne kadar zamanda bitireyim planlamam nasıl olmalı diye soruyordu. Bunun altından kalkmak zor. Diğer taraftan garip de bir algı var. Sanki her sene aynı konuyu bi daha bi daha yeniden anlatmak zorunadymışız gibi. Bu yüzden parça parça yükleme kararı aldım.
    Youtube'a videoları tekrar yüklemek bence büyük bir hata. Şahsi fikrim en azından 1500 TL gibi bir ücretle, yeni bir platforma geçmesi.

Çünkü;
    1.Bu şekilde yapan tüm hocaları öğrenciler daha çok seviyor, bu bir gerçek.
    2.Kul hakkı var, emek var. Bunun bir karşılığı olması lazım.
    3.Eğer herkes ulaşabilirse kıymeti bilinmez. Herkese ücretsiz Ferrari dağıtırsanız, Ferrari sahibi olmanın anlamı kalmaz.

Bunun gibi birçok sebepten ötürü bence Eyüp Hoca en yakın zamanda ücretli bir platformda derslerini sunmalı. Ne kadar pahalı olursa, o kadar ilgi çeker, alasımız gelir.
    Umarım yeni bir platforma geçiyordur. Hayalkurun, EthemTefek Yayınları gibi yepyeni bir platforma geçerse süper olur.

Benim şahsi fikrim, önce ders videoları ücretli ama pdfleri ücretsiz olmalı. 1 sene sonra pdfleri de ücretli hale getirmeli.

Bu şekilde yaparsa muhteşem olacağını düşünüyorum. Tabii ki derslerin ücretleri de önemli, tyt paketi mesela 500 TL olmalı. Sonuçta emek var, kul hakkı var.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda illaki yedekleyen vardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınava son gün kala “çözmeden geçme” listesini kaldırdığında yaşadım ben o şoku hiç şaşırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Forumda illaki yedekleyen vardır
    varsa birisi ulaşsın sadece kümeler yeter bana bugün ağır program yapmıştım ilk videoyu izledikten sonra hepsini gizlemiş hoca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocamıza soralım belki başka bir sebebi vardır ?

• Umarım yeni bir platforma geçiyordur. Hayalkurun, EthemTefek Yayınları gibi yepyeni bir platforma geçerse süper olur.

Benim şahsi fikrim, önce ders videoları ücretli ama pdfleri ücretsiz olmalı. 1 sene sonra pdfleri de ücretli hale getirmeli.

Bu şekilde yaparsa muhteşem olacağını düşünüyorum. Tabii ki derslerin ücretleri de önemli, tyt paketi mesela 500 TL olmalı. Sonuçta emek var, kul hakkı var.

• Bir kere de şaşırtın aw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyture -- 13 Temmuz 2020; 11:36:44 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.