< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F8ABCE8 -- 13 Temmuz 2020; 11:3:11 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F8ABCE8 -- 13 Temmuz 2020; 11:3:11 > |
|
Arkadaşlar videoları düzenleyip parça parça atacağım. Çoğu öğrenci ne kadar zamanda bitireyim planlamam nasıl olmalı diye soruyordu. Bunun altından kalkmak zor. Diğer taraftan garip de bir algı var. Sanki her sene aynı konuyu bi daha bi daha yeniden anlatmak zorunadymışız gibi. Bu yüzden parça parça yükleme kararı aldım.
|
|
Youtube'a videoları tekrar yüklemek bence büyük bir hata. Şahsi fikrim en azından 1500 TL gibi bir ücretle, yeni bir platforma geçmesi.
Çünkü; 1.Bu şekilde yapan tüm hocaları öğrenciler daha çok seviyor, bu bir gerçek. 2.Kul hakkı var, emek var. Bunun bir karşılığı olması lazım. 3.Eğer herkes ulaşabilirse kıymeti bilinmez. Herkese ücretsiz Ferrari dağıtırsanız, Ferrari sahibi olmanın anlamı kalmaz. Bunun gibi birçok sebepten ötürü bence Eyüp Hoca en yakın zamanda ücretli bir platformda derslerini sunmalı. Ne kadar pahalı olursa, o kadar ilgi çeker, alasımız gelir. |
|
Umarım yeni bir platforma geçiyordur. Hayalkurun, EthemTefek Yayınları gibi yepyeni bir platforma geçerse süper olur.
Benim şahsi fikrim, önce ders videoları ücretli ama pdfleri ücretsiz olmalı. 1 sene sonra pdfleri de ücretli hale getirmeli. Bu şekilde yaparsa muhteşem olacağını düşünüyorum. Tabii ki derslerin ücretleri de önemli, tyt paketi mesela 500 TL olmalı. Sonuçta emek var, kul hakkı var. |
|
Bugün kafamı toplayıp bir bakmam lazım video süreleri konu sayısı vs. Gece veya yarın belli olur.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyture -- 13 Temmuz 2020; 11:36:44 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |