Evet Eyüp hocam bile bu sınav karşısında sinir küpü olmuş,80 matematik sorusunu analiz etti ve 80in 65-70ine eleyici olabilecek tarzda dedi(dikkat hatası/yanlış okuma/süre harcatan/zor olan) yani bence bu sınavı hafife almayalım gerçekten çok farklı bir sınava girdik,çok çok sertti,geçen sene 80 matematik sorusunda eleyici olabilecek 5-6 soru varken bu sene farklı tarzda bir şekilde eleyebilecek 60+soru vardı ,bence ve eyüp B hocaya göre |
EYÜP B HOCAMIN DEĞERLENDİRMESİ

-
-
sert sınava girdiğini yeni mi farkettin hocam sınav anında farkettim matematiğin zor olduğunu diğer dersleri çok dikkatli yapmaya çalıştım tyt de
-
yok hocam ben zaten sınavın ortasında farkındaydım olayında birkaç kişi hafife indirgemeye çalışıyordu,bende acaba mı dedim fazla mı abarttık dedim ama yok abartmamışız
-
eyüp b doğru dedi harfi harfine katılıyorum, yapamadığım için değil doğru dediği için
-
70 eleyici soru ciddi olabilir mi kardeşim sence.
Bu aralar sınav çok zordu demenin getirisi çok. En sevilen siz oluyorsunuz. Yok bence öyle değil derseniz küfür kıyamet. Adam da söylenilmesi istenenleri söylemiş.
Ben sınavın zor olduğunu, ama asla forumda abartıldığı kadar zor olmadığını düşünüyorum.
-
evet hocalar da zor olduğunu söylediğine göre artık sıralamalar 2018den iyi gelicek diyebiliriz. trolleri de bloklayın insan israfı hepsi. mesela helixsnaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 29 Haziran 2021; 0:2:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz girdiniz mi nasıl yaptınız
ya bi sg aww yeter sürekli yeni hesap mı açıyonuz siz? 2020de de bu forumu gördük kolay olsa buralar düğün bayramdı. ama bak şimdi cenaze töreni gibi kör müsünüz siz kardeşim görmüyonuz mu?? ayrıca sen ünilisin zaten sınava bile girmemişsindir kesin dötünden uydurmak kolay sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 29 Haziran 2021; 0:3:22 >
Sence Eyüp b istenenleri söyleyen bir hoca mı :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır sorulara baktım sadece. Ben 2017-2018-2019'a girdim
-
Q tv ne diyecek ben onlari merak ediyom
Eyüp B kim bilmiyorum. Bizim zamanımızda yoktu Eyüp B.
-
He troll. Madem eminsin o kadar iyi gelecek, mutlu ol işte. Ne millete laf yetiştirmeye çalışıyorsun daha?
-
quote:
Orijinalden alıntı: helixSNAAHayır sorulara baktım sadece. Ben 2017-2018-2019'a girdim
Aynen birader pcnin karşısında oturduğun yerden göz gezdirmekle o sinir dolu tyt gecesinden sonraki psikolojiyle ayt sorularını çözmeye çalışırkenki verim aynı xD
-
Evde 2018 2019u cozunce bana da cok kolay gelmisti. Evde cozmeyle bir olmuyor
18 de girdin sen kesin senin sınavın daha zordur xd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes sınava girdiği sene aynılarını yaşıyor zaten, değerlendirmede bir kıstas değil bu.
-
nerde okuyordunuz acaba ?
Msü'den sonra trollük yapan ben miydimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-D72C9D06E
evet hocalar da zor olduğunu söylediğine göre artık sıralamalar 2018den iyi gelicek diyebiliriz. trolleri de bloklayın insan israfı hepsi. mesela helixsnaa
18-19 arasında bariz bir zorluk farkı yoktu bence.
2021 konusunda siz heyecanlı ve yeni çıktığınız için, ben de uzun süre önce girmeyi bıraktığım için objektif yorum yapamayabilirim. Yine de sıralamalar 2018 gibi gelmeyecektir. Tek zorlukla alakalı değil o işler.
ya bi sg aww yeter sürekli yeni hesap mı açıyonuz siz? 2020de de bu forumu gördük kolay olsa buralar düğün bayramdı. ama bak şimdi cenaze töreni gibi kör müsünüz siz kardeşim görmüyonuz mu?? ayrıca sen ünilisin zaten sınava bile girmemişsindir kesin dötünden uydurmak kolay sana |
2019 ayt matta 30 yaptıysan bu sınavda 20’yi geçemezdin hala artistlik yapıyorsun boş boş yaygara kopardığınız polinom soruları bu seneki polinomun önünde tövbe ister |
sert sınava girdiğini yeni mi farkettin hocam sınav anında farkettim matematiğin zor olduğunu diğer dersleri çok dikkatli yapmaya çalıştım tyt de |
eyüp b popülizmden en uzak hoca
|
Dediğinin aksine Eyüp Hoca nabza göre şerbet vermeyen nadir hocalardan
|
Türk genci tamlamasının neresi barzoluk, hamaset? Ad hominemlara sığınıp yaptığınız şaklabanlık çok komik saatlerdir, hiç utanmadan burada insanlarla alay etmeye devam ediyorsunuz. Gram militarist, şovenist bir ifade de kullanmadım halbuki. Ulusun ismine düşmansanız o sizin sorununuz, konuyu buraya çekmeniz bile ne kadar bayağı bir karakteriniz olduğunu ispatladı zaten. |
Merhaba,yayında 1.saatte genel analiz yapıyorum en kötü videoya süre de atadım. Yorumlarımı izleyeblrsiniz.kısaca sınav sadece mattan oluşmadığı için ölçme dğeerlendirme kriterleri açısından ciddi sıkıntılar var. Bunu sizi korumak ya da teselli etmek için söylemiyorum. Yayının devamında 2022 için neler yspmanız gerektiğini de anlattım. Sorunlara sadece isyan edersek bir sonuca varamayız. Sınav nasıl gelirse gelsin ortaya iyi bir performans koymalyız. Herkes böyle bir sınavda fullemek zorunda değil bazı yıllardaki 32 net bazı yılların 38ine karşılık gelebilir. Enseyi karartmadan 4 ağustosu açıklanmasnı bekleyin
|
Dallamaya bak 2018 e zor diyo
![]() |
Bir insanın herhangi bir etken-edilgen durumu olmadığı bir mevzuda, o mevzuya hakim de olmadan (2021’i düzgünce çözmeyi kast ediyorum) tespit sıçması çok komik. Gidin başka şeylerle vakit öldürün hocam, Türk genci sizin oyuncağınız değil. |
Benzer içerikler
- paragrafın ritmi zor mu
- cerrah mehmet paşa kyk yurdu
- marmara ybs
- apotemi tyt fen konu özeti pdf
- daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X