Şimdi Ara

eyüp b geometri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olum sen aptal mısın? Hakaret yok bir şey yok bu hoca sürekli böyle şeyler ima ediyor izlenmiyor diye başkalarının çok izlenmesine laf etmek ne? O meslektașlarına saygısızlık yapıyor. Yok çok kolay çözüyormuș fazla izleniyormuș vay be işe bak eğer bu kadar izlenme(para) meraklisiysa gitsin oda çeksin oda izlensin yada boş laf atmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyüpb E kullanıcısına yanıt

Hocam geçen sene olasılıkla tanıma fırsatı buldum sınavda 1 yanlışım çıkmıştı sayenizde yakalamışken teşekkür etmek istedim.İnşallah kardeşimde faydalanacak bu sene sizden her şey için teşekkürler.

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

Öncelikle karşında babanın oğlu yok laflarına dikkat et klavyeden dayılanma bana. Eyüp Hoca benim eşim dostum değil ters bir laf etse zaten "düzgün" şekilde cevap verirdim. Senin "yav he he" modun canımı sıktı açık konuşuyorum. Ha Eyüp çok izlenmiş Kenan çok izlenmiş bana ne kardeşim? Bazı konuyu Eyüp'ten sevmem gider başkasından dinlerim ama adama gidip "Sen ne biçim anlatmışsın." da demem. Adam yaptığı işe rağmen karşılığını bulamadığını düşünüyorsa aslında benim derslerim faydalı bir göz atın gibisinden bir söylemi böbürlenmek olarak almamak gerekir. Daha da boş konuyu uzatıp durmak istemiyorum. Benimle bir sıkıntın varsa gir profilime bak gizlim saklım yok orada yaşım yazıyor, adresim yazıyor çık gel. Konu da böylelikle kapansın isteyen istediğinden izler bu kadar basit. Bunu kavrayamayan birinin de gidip başkalarının zekasına hakaret etmesi ayrı bir muhabbet.

• Hayırdır birader Türkiye 1.si ile mi konuşuyorum ne bu tavırlar?

• Ben ne biçim anlatmıșsın tarzı bir şey mi demişim? Ben izliyorum zaten Eyüpbyi ama bu triplere girmesine ayar olmuştum. Seni şu purple aptalı sandım o yüzden yazmıştım kusura bakma bu arada

• Arkadaşlar bence platformlarda yazdıklarımızda ses tonu, tepki,durma ,mimik vs olmadığından sadece okuduklarınıza odaklanın. Basit düzey anlatmak suç mu ki benim basit isteyen başka hocadan dinleyin demem anormal olsun. Ben arada sırada buraya geliyorum ve benden dinlemeseniz de pdfleri indirin diyorum. Çünkü anlatmımı sevmeyeblrsiniz tarzım hoşunuza gitmezsesimi sevmezsiniz vs ama o testleri önemseyerek ve üvretsiz koyduğum için çok faydasını görürsünüz diyorum. Ben az izlenmekle ilgli dertli olsam her videoda abone olun beğenin vs derim ama benim tarzım değşl alışamadım o mecraya. Benim beğendiğim kanallar olduğunda bizzat videoların altına yorum yapıyorum niye adamları kötüleyeyim. Ben şimdi iyi soru seçmiyorum estağfrullah falan mı dşyeyim. İuyi olmadığım şeyler var ama not hazırlama ve sınav için başarı getirecek kurguyu yapma konusunda iyiyim. Reklam yapınca,beğenin diyince normal biz bunda iyiuiz diynce mi diğerlerini kötülemiş oluyorum anlamadım.ikinvi olarak Ben bişeyden tamamen nefret etmeyi ya da onu tamamen savunmayı da anlayamıyorum. Birbirnizin canını sıkmayın böyle şeyler için. Bana da eleştiriniz olunca yazın ama eleştirinin teşvik edici olmasını ve bir müşteri olmadığınızı hatırlayarak olsun. Birbirrinize tanımadığınız biri için girmeyin. Sırf anlatımım yüzünden aşırı sevmek de gıcık olmak da dengeli bir durum değil. İlla tek hoca da gitmeyin hangisinden anlarsanı ondan gidin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• :D neden R yapayım boş adam?Sanal alem nasıl olsa senin gibi istediğimi yazabilirdim buradan bende sana mı adres vereyim mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbabel8 -- 8 Ekim 2020; 16:42:17 >
  • @ryanbabel8

@purple.haze

Konuyu sakız gibi uzatıp durmaya gerek yok tamam daha kimse kimseye cevap vermesin. Mesajları silerseniz ben de silerim çingeneliğin lüzumu yok.

• harrow33 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar. Ayt Matematikte’de konu anlatım olarak sadece Eyüp hocadan gitsek yeterli olur mu sizce ? Üstüne soru çözeceğim tabi başka kaynaktan. Çok uzun anlatanlardan gitmek istemiyorum . Konuda eksik bir yer kalır mı ?
    Mikail hoca 20 saat fonksiyon anlatmış , sınav için bu kadarına gerek var mı bilmiyorum

• ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Bence yeterli diyorum.

• ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Bence fonksiyon çok önemli ve hocalar herkese hitap ettiği için her şeyi ayrıntılı anlatıyorlar.normali bence bu. Siz isterseniz youtubeda hızlı modda izleyeblrsiniz benden

• eyüpb E kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, geometrinin toplu pdflerinde eksikler mi var mesela Parelelkenarda sorular var ama konu anlatım olanı göremedim eğer müsait olursanız ekler misiniz toplu şekilde çıkarıp sizden ilerlemeyi düşünüyorum da.
    Edit:Tamam hocam simge halinden küçültünce gözüktü hepsi kusura bakmayın tammış hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Hayranı -- 9 Ekim 2020; 16:58:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.