Şimdi Ara

Eylül'deki KPSS isimli sınav hakkında sıfırım. Bilgilendirir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar ön lisans halkla ilişkiler ve öncesinde de sinema tv mezunuyum. Şimdi de aöf sosyoloji lisans programı 1.sınıfı bitirdim.

    Eylül'deki kpss'ye girmeyi düşünüyorum. Başvurular p.tesi başlayacak tamam da, nelere çalışayım, hangi yayınları alayım, kaç sorudur neyin nesidir... kafamı toparlayacak bir yazı içeren bir link varsa paylaşır mısınız?

    haftaya Cuma günü başlasam çalışmaya konuları yetiştirir miyim?

    farkındayım saçma bir soru ama bir yerden başlamak istiyorum..hırslı bi insanım yani çaba gösteririm yeter ki yol gösterin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HNY -- 16 Haziran 2012; 20:57:04 >



  • lisans mezunları giremiyor bu sınava sinema tv lisans oluyor bnm bildiğim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: martin_eden

    lisans mezunları giremiyor bu sınava sinema tv lisans oluyor bnm bildiğim...

    hayır 1 senelik akademi...

    toplamda 3 senelik eğitimim var..lisans olsa belirtirdim :) şu an 1 sene akademi (sinema tv) + halkla ilişkiler 2 senelik önlisans olmak üzere 2 diplomam var ve ancak eylüldeki kpssye girebilirim... ve o sınav hakkında bilgi isityorum..umarım yanlış forumda değilim ? :)
  • kpss formatı türkçe-matematik (genel yetenek) tarih-coğrafya-anayasa (genel kültür ) olmak üzere iki bölümden oluşuyor toplam 120 soru 120 dakika lık bir sınav en çok kullanılan yayınevleri ihtiyaç-yediiklim-yargı dır.Bunların herhangi birinden bir kitap seti alabilirsin.(soru sayısı ve dakika 2010 da böyleydi daha önceki yıllarda 150 sorulmuş yine de ösym sitesinden kılavuza bakarsın)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: martin_eden

    kpss formatı türkçe-matematik (genel yetenek) tarih-coğrafya-anayasa (genel kültür ) olmak üzere iki bölümden oluşuyor toplam 120 soru 120 dakika lık bir sınav en çok kullanılan yayınevleri ihtiyaç-yediiklim-yargı dır.Bunların herhangi birinden bir kitap seti alabilirsin.(soru sayısı ve dakika 2010 da böyleydi daha önceki yıllarda 150 sorulmuş yine de ösym sitesinden kılavuza bakarsın)

    güzel bi özet olmuş elinize sağlık çok teşekkür ederim :)

    şimdi şunları

    http://www.hepsiburada.com/liste/ihtiyac-2012-kpss-ortaogretim-on-lisans-konu-anlatimli-moduler-set/productDetails.aspx?productId=kihtiyac00269&categoryId=234456

    http://www.hepsiburada.com/liste/ihtiyac-2012-kpss-lise-onlisans-muhtesem-3-lu-set/productDetails.aspx?productId=kihtiyacset25&categoryId=234456

    http://www.hepsiburada.com/liste/ihtiyac-2012-kpss-24-saatte-tarih-kitabi/productDetails.aspx?productId=kihtiyac00139&categoryId=234456

    sipariş etsem, yanına 5-6 kitap daha serpiştirebilirim yani..şu seçtiklerim iyi mi sizce? iyiden ziyade, ön lisans sınavı için doğru kitaplar mıdır? son olarak bunu da sorup kaçayım:))))




  • hocam tavsiyem konu anlatımlı modüler set + bir tane soru bankası tüm dersleri içeren (ayrı ayrı soru bankası alınmaz vakit dar) + deneme setleri. (cep kitapları pek işine yaramaz)

    yukarıdakilerden ilk seçenek iyi fiyat gayet uygun yanına bir soru bankası bir deneme seti alırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: martin_eden

    hocam tavsiyem konu anlatımlı modüler set + bir tane soru bankası tüm dersleri içeren (ayrı ayrı soru bankası alınmaz vakit dar) + deneme setleri. (cep kitapları pek işine yaramaz)

    yukarıdakilerden ilk seçenek iyi fiyat gayet uygun yanına bir soru bankası bir deneme seti alırsın.

    anladım dostum o zaman ilk link dışındakileri eleyip adam akıllı TÜM dersleri içeren çözümlü soru bankası ya da deneme seti aliyim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.