Şimdi Ara

Eylül Ayında Kick Boksa Gitmek İstiyorum..Sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yaşım 16.O kadar dövüş bilgim yok.Dışarıda kendimi o kadarda savunamıyorum.Hakeden çok savunmasız birini bile döverken o kadar zorlanıyorum.Kickboksu araştırdım.Tamda istediğim gibi.Lakin sorularım var.

- Sakatlanma oluyormu ? oluyorsa çok ciddi sakatlanmalarmı?
    - 6 Ay kadar gitmeyi düşünüyorum.6 Ayda iyi bir performans yaparmıyım ?
    - Haftada kaç gün gidilip kaç saat yapılıyor? ve istediğin vakit mi gidiliyor yoksa onların belirlediği saate göre mi? mesela dicekler ki " Cumartesi saat 12 de burda ol " gibi mi? ve çok yorucu oluyor mu?
    - Savunma yönünden iyi bir spormu ?
    - Vurdummu ottururum diyorlar ya öyle oluyormu ?
    - Yaş 16.Gideceğim vakit vücud zayıflacak ve birazda kas olacak.Boy 172 sizce uygunmu?

Cevaplarsanız sevinirim..

• git tabi iyi olur en azından rakıplerıne karsı teknık bılmenın avantajını kullanırsın, gece sokakda yururken rahat rahat takılırsın
  • 6 ay da düzenli gidersn elbet gelişme olur . sakatlanma her spor için gecerli ona birşey diyemem. belli saatleri vardır tabi programa göre gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

git tabi iyi olur en azından rakıplerıne karsı teknık bılmenın avantajını kullanırsın, gece sokakda yururken rahat rahat takılırsın

Çok iyi dövüşürmüyüm yani savunma açısından iyi olurmuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alenderonn

6 ay da düzenli gidersn elbet gelişme olur . sakatlanma her spor için gecerli ona birşey diyemem. belli saatleri vardır tabi programa göre gidersin.

Eee benim okul olacak seneye o nasıl olacak? birde kaç gün gidiliyor?
  • kesinlikle git. 6 ayda baya bi gelişme fark ediceksin. o yaş için boy normal dert etme . Haftada kaç kez gideceğin gitdğin salona bağlı , mesela bizim salonda hafta da 5 kez gidiyoruz , hafta içi 3 gün + cumartesi , pazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: azbor

kesinlikle git. 6 ayda baya bi gelişme fark ediceksin. o yaş için boy normal dert etme . Haftada kaç kez gideceğin gitdğin salona bağlı , mesela bizim salonda hafta da 5 kez gidiyoruz , hafta içi 3 gün + cumartesi , pazar

peki napıyorsunuz salonda ? mesela gittin salona kaç saat geçiriyorsun? ve geçirdin o saat içinde naptırıyorlar? çuvalı mı yumrukluyorsun teknik mi öğretiyorlar yoksa ordakilerle mi dövüşüyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0LD-CiTy

quote:

kesinlikle git. 6 ayda baya bi gelişme fark ediceksin. o yaş için boy normal dert etme . Haftada kaç kez gideceğin gitdğin salona bağlı , mesela bizim salonda hafta da 5 kez gidiyoruz , hafta içi 3 gün + cumartesi , pazar

peki napıyorsunuz salonda ? mesela gittin salona kaç saat geçiriyorsun? ve geçirdin o saat içinde naptırıyorlar? çuvalı mı yumrukluyorsun teknik mi öğretiyorlar yoksa ordakilerle mi dövüşüyorsun?

genelde 2 buçuk saatimizi alıyor . 1 saat ısınma haraketler , koşma fln . Sonra her kes kendi eşiyle lapayla falan çalışıyor , yanı yeni öğrendiğimz hareketleri uyguluyoruz.En sonda maç yapıyoruz bu kadar

• quote:

quote:

quote:

genelde 2 buçuk saatimizi alıyor . 1 saat ısınma haraketler , koşma fln . Sonra her kes kendi eşiyle lapayla falan çalışıyor , yanı yeni öğrendiğimz hareketleri uyguluyoruz.En sonda maç yapıyoruz bu kadar

6 ay kadar süre gittinmi peki ? gittiysen dövüş konusunda iyi oldunmu ?

• ve geçirdin o saat içinde naptırıyorlar? çuvalı mı yumrukluyorsun teknik mi öğretiyorlar yoksa ordakilerle mi dövüşüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morefieldxi

ve geçirdin o saat içinde naptırıyorlar? çuvalı mı yumrukluyorsun teknik mi öğretiyorlar yoksa ordakilerle mi dövüşüyorsun?
    quote:

Orijinalden alntı: morefieldxi

ve geçirdin o saat içinde naptırıyorlar? çuvalı mı yumrukluyorsun teknik mi öğretiyorlar yoksa ordakilerle mi dövüşüyorsun?
    />

ilk teknik öğretiyorlar tabiki gelişi güzel vurucaksan ne anlamı var. saten boksun tek amacı düzgün ve sert yumruk atmak
    senn gidiceğin Kickboks onda tekme de var adından anlaşıldığı gibi . tekniğini öğrendikten sonra bireysel olarak çalışıyorsun yani kum torbası falan yumrukluyorsun böyle çook çalısıorsun
    en son müsabaka , maç falan orda sakatlanabilirisn ama 6ay sonunda sakatlayacak olan sensin :D
    sakatlansan da değer
    6 ay değilde 3 yıl falan giderim deseydin sana kung fu wing tsun u önerirdim tam koruma ve %0 sakatlanma
    sen 6 ayda en çok verim almak istiyorsan KİCK BOKS en doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

/>

ilk teknik öğretiyorlar tabiki gelişi güzel vurucaksan ne anlamı var. saten boksun tek amacı düzgün ve sert yumruk atmak
    senn gidiceğin Kickboks onda tekme de var adından anlaşıldığı gibi . tekniğini öğrendikten sonra bireysel olarak çalışıyorsun yani kum torbası falan yumrukluyorsun böyle çook çalısıorsun
    en son müsabaka , maç falan orda sakatlanabilirisn ama 6ay sonunda sakatlayacak olan sensin :D
    sakatlansan da değer
    6 ay değilde 3 yıl falan giderim deseydin sana kung fu wing tsun u önerirdim tam koruma ve %0 sakatlanma

Savunma açısından iyimi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

6 ay kadar süre gittinmi peki ? gittiysen dövüş konusunda iyi oldunmu ?

çok oldu yaa :D . Lisede gidiyodum devamlı sonra üniversite sınavları için 3-4 sene bıraktım , Şimdi yine devam ediyorum .. valla şöyle söyleyim kavgada kendime çok güveniyorum , dövüş konusunda kötü değiliz .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

/>

sakatlansan da değer

Savunma açısından iyimi ?

tabiki de iyi

• 6 ayda saten büssürü teknik örenirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.