|
Eylül 2022'de Çıkış Yapacak PC Oyunları
-
-
90lar sonu oyun dergisi ön bakış-tanıtım yazıları aklma geldi. Güzel olmuş bu.
_____________________________ -
Eline saglik kral.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilincin her türlüsü hastalıktır. -
Gloomwood, Moonscars, Metal Hellsinger _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Aga bu oyun camiasına ne oldu ya ... Yaw 5-6 ay sonra çıkacak kartlarda 100 tflops'luk hesaplama güçlerinden bahsediliyor. Hali hazırda 3060 ve üzeri kartlar neredeyse 20 tflops ve üzerine tekabül ediyor. Konsollar 10 tflops barajını aştı. Yav ne oluyor yav ? Niye hepsi cartoon, cell shade, pixel grafik aga bunların ? Delireceğim. Oyun motoru mu yok ? Sanatçı mı yok ? Yazılımcı mı yok ? Lan oğlum grafik yapsanıza lan ! Lan buldunuz kolayı, adına da yapıştır "sanat" etkiketini, çat çut sat 2-3 tane koy parayı cebe. Lan oyun yapın oyun ! Lise de yazılım projesi değil ! Yine kaldık Sony exc.lerine ! La havleeeee ! Steam'in %75'i pixel oyun, Xbox Gamepass oyunları indie kaynıyor, 2-3 kişilik ekipler acıklı hikayeler eşliğinde sayıları 1000'i geçmeyen izlenmelerle dram kasıp oyun projesi satıyor. Aga yeter ! Zaten büyük proje pazarı F2P, Looter Shooter, Survival, Game as a Service modeli ile 1 tane oyun yapıp 3-5 yıl tongayı vurmaya çalışıyor... AAA ter temiz, hikayeli, metrajı, kadrajı kalın olan, görselliği üzerine prodüksiyon mavalinde para harcanmış oyun için 5-6 sene bekler olduk. Allah sizi kahretsin şu indie oyun sevicileri. Mahvettiniz piyasayı. Zamanında uyardık, Trend buraya kayarsa kötü olur dedik, dinlemediniz, boyadınız gözleri pembeye dolandınız tatlı sözlerle sokaklarda. Al sana indie oyun. Pühhhh !
_____________________________ 5700xt Sapphire Pulse - 16 gb DDR4 3000 mhz Corsair ram - Ryzen 5 3600x 4.4 ghz oc - MSI Tomahawk Max B450
-
Son iki yıldır hep içimden geçenler bunlar ya
Sistem aldık ama resmen oynayacak oyun yok. 4-5 numunelik haricinde hep eskileri çeviriyorum. Son steam yaz indiriminde de bir sürü eski oyun topladım._____________________________ Every great victory comes with great sacrifice...
// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
// Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
// Steam acc. -
Alın size Sanatsal tarz oyunlar, Bu oyunları alanlar yüzünden Gerçekçi oyun oynayamaz olduk...Benim PC almamın tek olayı 1000 FPS oyunmu oynamak...60 olsun çok gerçekçi olsun istiyorum yaa..İnşallah Rockstar Games PS4'ü nasıl RDR 2 ile sonuna kadar kullandıysa PS5'ide aynı şekilde GTA 6 ile öyle kullanırda donanımlarımızın hakkı verilir.. RTX 4000 serisi gelecekmiş ulan banane kullanacak oyun olmadıktan sonra... _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
Ellerinize sağlık çok güzel haber olmuş.
-Serial Cleaners
-There Is No Light
-Moonscars
-Airoheart(Türkçe dil desteği ile geliyor)
-Han'yo
-No Place for Bravery
-Wayward Strand
-Stones Keeper(Türkçe dil desteği ile geliyor)
Bu oyunlar baya güzel yapımlara benziyor, ben Steam istek listeme attım bakmanızı tavsiye ederim._____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
İşte ben PS5'i bunun için aldım hocam, Benim derdim en yüksek FPS'yi, En iyi 4K deneyimini yaşamak falan değil..Tek derdim kaliteli oyunlar oynamak..Donanım olupta donanıın gücünü kullanan yapımcı olmayınca böyle oluyor işte.. Konsollara bayılıyormuyum hayır ama en kaliteli oyunlarda bu cihazlardan çıkıyor hocam yaa.. Ondan dolayı her zaman PC'min yanına konsol çekerim..Sen PS5 neslini bırak, Daha PS4 nesli kalitesinde oyun yapmıyorlar..PS4'ün ilk yıllarındaki oyunları hatırlıyorum The Order 1886, İnfamous second Son, Killzone shadow Fall, Driveclub falan.. Konsolun son zamanlarında çıkan oyunları bırakın daha ilk zamanlarında çıkan oyun seviyesinde gözüken oyunlar yok..Çıldıracam.. O zamanki ilerlemeye bakarsak şuan CGI Grafikler görmemiz lazımdı.. Adamlar 1,84 Tflops'luk konsoldan neler çıkardı, God of War'lar, RDR 2'ler, Last of us'lar, Horizon Forbidden Westler.. Ve bu oyunların çoğu PS4'ten çok daha güçlü PC'ye çıktılar ve inanılmaz şekilde PC'de bulunan en grafikli oyunlar arasındalar, PC'de o kadar güç olmasına rağmen..İşte sahipsiz Platform olunca böyle oluyor.. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
-
Emeğine sağlık detaylı ve güzel bir çalışma olmuş
Indie oyunların umut vaat edenleri bile genelde çok çabuk bayan hayal kırıklıkları oluyor. Son 1 seneden merak edip de oynadığım 5-6 indie oyundan sadece bir tanesini cidden beğendim, kalanı hep canımı sıktı. Şu sıralar oynadığım Midnight Fight Express de çok çabuk tüketti kendisini mesela.
Cidden AAA sağlam prodüksiyonlu/hikayeli oyunların gittikçe daha az çıkıyor olması üzüyor beni de. Bir süre indielere ara verip, AAA devam edeceğim backlog'da olanlar ile; en azından daha bütçeli işler görürüm.
Hocam az sabredin Bu yıldan sonra tam anlamıyla yeni nesil başlayacak, Yapımcılar Unreal Engine 5 ile yaptıkları oyunları yavaş yavaş tanıtmaya başlayacak, Sony'de yeni nesil oyunlarını gösterecektir..Bu yeni ekran kartlarının çıkma sebebide 4K çözünürlükte rahat bir oyun deneyimi yaşatmak yoksa şuanki kartlar mevcut oyunları rahatlıkla 2K çözünürlük seviyesinde oynatıyor...Yaa bide şöyle birşey var şuan ki mevcut oyunlar yeni nesil değil emin olun yeni nesil oyunlar çıkınca 4K'da çok rahat oynatan kartlar anca 2K'da rahat oynatabilecek.. Yani anca RTX 4000 serisi yeni nesil oyunların hakkından gelecek.. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
İşte ben PS5'i bunun için aldım hocam, Benim derdim en yüksek FPS'yi, En iyi 4K deneyimini yaşamak falan değil..Tek derdim kaliteli oyunlar oynamak..Donanım olupta donanıın gücünü kullanan yapımcı olmayınca böyle oluyor işte.. Konsollara bayılıyormuyum hayır ama en kaliteli oyunlarda bu cihazlardan çıkıyor hocam yaa.. Ondan dolayı her zaman PC'min yanına konsol çekerim..Sen PS5 neslini bırak, Daha PS4 nesli kalitesinde oyun yapmıyorlar..PS4'ün ilk yıllarındaki oyunları hatırlıyorum The Order 1886, İnfamous second Son, Killzone shadow Fall, Driveclub falan.. Konsolun son zamanlarında çıkan oyunları bırakın daha ilk zamanlarında çıkan oyun seviyesinde gözüken oyunlar yok..Çıldıracam.. O zamanki ilerlemeye bakarsak şuan CGI Grafikler görmemiz lazımdı.. Adamlar 1,84 Tflops'luk konsoldan neler çıkardı, God of War'lar, RDR 2'ler, Last of us'lar, Horizon Forbidden Westler.. Ve bu oyunların çoğu PS4'ten çok daha güçlü PC'ye çıktılar ve inanılmaz şekilde PC'de bulunan en grafikli oyunlar arasındalar, PC'de o kadar güç olmasına rağmen..İşte sahipsiz Platform olunca böyle oluyor..
bunun platformlarla bir ilgisi yokki. sony nin oyunlarıda kalite olarak eskiye göre çok geriledi. sadece sony değil bütün firmalar geriledi. hem çok uzun sürede yapıyorlar hemde eski kalitede yapamıyorlar. konsollar şu anda tam anlamıyla oyuncuları kandırma ve kazıklama olayına döndüler. bir konsol alıyorsun 5-6 senede adam akıllı oynadığın oyun sayısı iyi ihtimalle 10 u geçemiyor. arkadaşın kızdığı indie pixel art tayfasında 1 yılda bu kadar sayıda kaliteli (kendi çap ve bütçelerine göre) oyun çıkıyor. burada suç sanat sever oyuncu kitlesi değil, büyük çaplı kaliteli oyun geliştiremeyen büyük başlarda. insanlar bekledikleri kalitede oyunları göremeyince indie lere yöneliyorsa bu insanlara kızmanın anlamı ne, sırf sahibi oldugun platformu savunmak için mi ?_____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
-
Reis mevcut masraflarla bu tarz oyunlar yapmak imkansız. Rdr2 kalitesinde oyun için yüzlerce kişilik ekip çalıştırman lazım. Ekip büyüdükçe bunların organize bir şekilde tek bir oyuna odaklanmaları zorlaşıyor. Artı örneğin eskisi gibi kafandan karakter çizip geçemiyorsun, iyi grafikli oyunda bunların mimiklerine kadar yakalaman gerektiği için gerçek ve kaliteli aktörlerle çalışman lazım. Yapay zeka ciddi derecede oyun yapımına dahil olmadığı sürece ben daha gerçekçi derinlikli oyunlar konusunda peak noktaya ulaştığımızı düşünüyorum. Artık 60 70 doların çok üzerine çıktı kopya başına maliyetler ki 100 dolar olsa bile insan gücüyle üretilebilecek oyunların sınırına geldik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyunların kalitesini grafik ile ölçen tayfa damlamış gene habere. Size kalsa grafik olsun çöpten olsun. Oyunlar eğlenmek içindir oyunlarda gerçekçilik en son planda düşünülmelidir. Bknz yılın oyunları bknz: Hades, It takes two! _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
Sen konuyu hiç anlamamışsın çok başka bi şey konuşuluyor burada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
Oyunların kalitesini grafik ile ölçen tayfa damlamış gene habere. Size kalsa grafik olsun çöpten olsun. Oyunlar eğlenmek içindir oyunlarda gerçekçilik en son planda düşünülmelidir. Bknz yılın oyunları bknz: Hades, It takes two!
Ama seçilen God of war_____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı