Şimdi Ara

Eyefinity Kurulum Rehberi Kapsamlı Anlatım-Testler-Puf Noktalar-Sormak Istedikleriniz (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
18
Favori
78.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir süre sonra NFS hot purs. denedim eyeinfinity gerçekten çok keyifli oluyor ama biraz uzak oturmak lazım ekranlara.
  • bu eklediğim video da 3TV ye görüntü aktarımı nvidia ile yapılmış. Acaba artık eyeinfinity rakipsiz değil diyebilir miyiz? Bir de sormak istediğim bir konu da şu. ekran kartında 3DVI ve 1minidp olduğunu düşünürsek 3TV den ayrı bir de monitör bağlamak istesem ve TVlerde oyun oynarken monitörde de başka takip etmem gereken bi işlemin görüntüsünü almam gerekiyor olsa bu ayarı nasıl ve nereden yapmam gerekiyor?
  • İlk sayfada bir cok video vardı ama neyse Yazıcıoğlu sagolsun yeterince açıklamış halen anlaşılmayan bir nokta var ise bende elimden geldigince yardımcı olmaya çalısayım.

Bu linkten tam olarak ne olduğunu anlayabilirsiniz.

http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/for-consumers/Pages/experience-eyefinity.aspx

SAYGILARLA

• @Rockrage:Diablo da eyeinfinity desteği yok diye konuşmuştuk sanrım daha önce bugün biraz bakındım nette felan bir çözüm bulunmuş denedim ve oldu çok ta faydalı oluyo eyeinfinity geride legendery bırakma ihtimali azalıyo.
    Fullscreen pencere yapıp uygula diyoruz.Çıkıyoruz oyundan tekrar giriyoruz aana ekran biraz buglu gibi felan görünüyor ama oyuna girince gayet güzel bir şekilde oynanıyor.Tek kötü tarafı cf kapalı
  • yani bu eyefinity bir nevi yazılım ve bu görüntüyü tvlere veya monitorlere paylaşımını bu program üzerinden yapıyoruz. Tabiki ekran kartımız da donanımsal olarak bunu desteklediği sürece. Benim merak ettiğim bu işlemleri nvidiada da yapamaz mıyız en azından tek ekran kartı ile 3 tane FullHD TV ye görüntü aktarıp oyun oynayamaz mıyız? Bir de 3 TV ekranında oyun oynarken 1 monitörde de masaüstünde herhangi bir işlem yapmak istiyorum bunu sağlayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

yani bu eyefinity bir nevi yazılım ve bu görüntüyü tvlere veya monitorlere paylaşımını bu program üzerinden yapıyoruz. Tabiki ekran kartımız da donanımsal olarak bunu desteklediği sürece. Benim merak ettiğim bu işlemleri nvidiada da yapamaz mıyız en azından tek ekran kartı ile 3 tane FullHD TV ye görüntü aktarıp oyun oynayamaz mıyız? Bir de 3 TV ekranında oyun oynarken 1 monitörde de masaüstünde herhangi bir işlem yapmak istiyorum bunu sağlayabilirim?

Eyeinfinity özünde donanımsal bir özellik.
    Ama verim alabilmek için oyun kodlarının da ona göre yazılmış olması gerekiyor.
    nvidia bu konunun üzerine düşmüyor fazla sanırım amd bir kaç adım önde diye biliyorum ben.
    3 ekranda oyun oynayıp diğer bir ekranda başka bir işlem yapmak için tecrübe edinmek lazım.
    Bildiğim kadarı ile amd 6900 serisi 6 ekrana kadar destek veriyordu."şimdi baktım siteye hem sizin dediğiniz oluyo hemde 6 ekrana kadar destek veriyo 6900 serisi"
    Burdan inceleyebilirsiniz.http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/how-to/Pages/set-up.aspx

Burda eyeinfiniti destekleyen oyunlar var liste olarak verilmiş.
    @rock rage:1sayfada yok sa ekleyebilirsiniz hocam.
    http://support.amd.com/us/eyefinity/Pages/eyefinity-software.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

yani bu eyefinity bir nevi yazılım ve bu görüntüyü tvlere veya monitorlere paylaşımını bu program üzerinden yapıyoruz. Tabiki ekran kartımız da donanımsal olarak bunu desteklediği sürece. Benim merak ettiğim bu işlemleri nvidiada da yapamaz mıyız en azından tek ekran kartı ile 3 tane FullHD TV ye görüntü aktarıp oyun oynayamaz mıyız? Bir de 3 TV ekranında oyun oynarken 1 monitörde de masaüstünde herhangi bir işlem yapmak istiyorum bunu sağlayabilirim?

Merhaba

Nvidia tarafında da buna benzer bir teknoloji var ama bunun kısıtlamaları var.Nvidia ile belli kartlar ile 3 monitorlu kurulum yapabilirsiniz.Daha oncede 2 ekran kartı gerekiyordu bunada sukur.Diger bir handikapı ise 3 monitor üzeri kurulum gerceklestirilemiyor.Amd ise cok dusuk seviyedeki kartlar ile eyefinity yapabilirsiniz diğer avantajı ise 24 ekrana kadar destek vermesi bu monitor olur tv olur projeksiyon olur.Bir müşterim için 10 ekranlı bir sistem kurduk ve buun 9 tanesi projeksiyon siz gerisi hayal edin.

SAYGILARLA

• ilginize çok teşekkür ederim. Aslında benim istediğim öyle çok prof. bir durum değil sadece aşağıda resimde belirttiğim gibi bir şeyi sadece oyun görüntüsünü aldığım 3 monitör yerine 3 fullhd tv olacak, nvidia tek ekran kartı ile yapmak mümkün mü mümkünse nasıl yapabileceğim..

• quote:

Rock_Rage

merhaba

HD6290 ekran kartlı netbook alacağım buna eyefinity yapabilirmiyim?6 ekrana kadar yapılabiliyor diyor ama hani netbook da nasıl olacak olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Rock_Rage

merhaba

HD6290 ekran kartlı netbook alacağım buna eyefinity yapabilirmiyim?6 ekrana kadar yapılabiliyor diyor ama hani netbook da nasıl olacak olacak mı

Merhaba

Ben şuana kadar sadece hp nin bir modelinde gordum oda 3 ekrana kadar destek veriyor 6 ekran biraz hayal gibi yani hayal degilde pratikte pek mumkun degil diyebiliriz.Eyefinity için şuan masaüstü sistemler daha uygun görünüyor.

SAYGILARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 11 Şubat 2013; 21:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock_Rage

quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Rock_Rage

merhaba

Merhaba

Ben şuana kadar sadece hp nin bir modelinde gordum oda 3 ekrana kadar destek veriyor 6 ekran biraz hayal gibi yani hayal degilde pratikte pek mumkun degil diyebiliriz.Eyefinity için şuan masaüstü sistemler daha uygun görünüyor.

SAYGILARLA

bilgisayarda bir vga bir hdmi giriş var.bunları kullanarak 2 ayrı ekran bağlayabiliriz sanırım değil mi?bağlamaktaki kastım görüntüyü bilgisayarın ekranı hariç 2 ekrana uzatmak.

• 2 gündür bekliyorum, bir Allah'ın kuluda cevap yazmadı iki kelime, eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider73 -- 18 Şubat 2013; 13:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider73

2 gündür bekliyorum, bir Allah'ın kuluda cevap yazmadı iki kelime, eyvallah

Tepkinizi anlıyorum ama konunun başında söylediğim gibi 3 monitör kullanacaksanız aktif dönüştürücü gerekmektedir.Aktif dönüştürücü alırsanız sorununuz ortadan kalkacaktır.Sizin aldığınız dönüştürücüde herhangi bir aktif ibaresi görünmemektedir.

SAYGILARLA
  • Arkadaşlar merhaba sizlere acil bir sorum var şirkette 5 ayrı led tvye görüntü vericez bende gittim aşağıda link verdiğim kartı aldım 2 ekrana görüntü alabildim sadece her ekranda ayrı bir explorer sayfası çalışıcak bu mümkün değilmi acaba lütfen cevap verin bu proje benim için çok önemli.

aldığım kart;

http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?id=307

ayrıca çevirici aldım 2 adet mini display port to hdmı ve dvı to hdmı şeklinde ama görüntü alamadım bir cevap verin çıkmazda kaldım ben.

aldığım çeviriciler.

http://www.webdenal.com/dark-dk-hd-amdpxhdmi-mini-display-port-hdmi-donust_473843.html

dvı çevirici ise

http://www.webdenal.com/dark-dk-hd-afhdmixmdvi-hdmi-disi-dvi-erkek-donustu_374373.html

• arkadaslar bi yardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız ekran kartı standart bir model gibi gorunuyor oyuzden 4 ekrana kadar görüntü alabilirsiniz.Aldığınız dönüştürücüde pasif en azından aktif ibaresi yok oyüzden bunlarıda kullanamazsınız.Aktif dönüştürücü ile 4 monitöre görüntü aktarabilirsiniz.Gerekli bilgiler konunun en başında mevcut.

SAYGILARLA
  • quote:

Aldığınız ekran kartı standart bir model gibi gorunuyor oyuzden 4 ekrana kadar görüntü alabilirsiniz.Aldığınız dönüştürücüde pasif en azından aktif ibaresi yok oyüzden bunlarıda kullanamazsınız.Aktif dönüştürücü ile 4 monitöre görüntü aktarabilirsiniz.Gerekli bilgiler konunun en başında mevcut.

SAYGILARLA

Öncelikle cevap icin tesekkur ederim. Aktif mini disiplay to hdmi donusturucu nette bulamadim turkiyede satan yok sanirim bildiginiz varmi bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay86

quote:

Aldığınız ekran kartı standart bir model gibi gorunuyor oyuzden 4 ekrana kadar görüntü alabilirsiniz.Aldığınız dönüştürücüde pasif en azından aktif ibaresi yok oyüzden bunlarıda kullanamazsınız.Aktif dönüştürücü ile 4 monitöre görüntü aktarabilirsiniz.Gerekli bilgiler konunun en başında mevcut.

SAYGILARLA

Öncelikle cevap icin tesekkur ederim. Aktif mini disiplay to hdmi donusturucu nette bulamadim turkiyede satan yok sanirim bildiginiz varmi bir yer

Kadiköy yazıcıoğlu işhanında bulabilirsiniz.Bir önceki sayfada resmi de koydum.Benimk analoga çeviriyo minidp ye çeviren modelleri de vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Orijinalden alıntı: oktay86

quote:

SAYGILARLA

Kadiköy yazıcıoğlu işhanında bulabilirsiniz.Bir önceki sayfada resmi de koydum.Benimk analoga çeviriyo minidp ye çeviren modelleri de vardı.

Bu aksam bir gidip bakayim yaziciogluna hangi dukkanda var dolanmayayim bidaha diye soruyorum.

• 2.katta elektronik malzemer satan bir dükkan ismini hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.