Şimdi Ara

Ey Saraç! Söylediklerin Kulaklarının Duyduklarıyla Örtüşüyor MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -40'ar Fen ve Matematik sorusu 2. oturumda sorulacak.Bunlara ilaveten 40'ar tane Edebiyat ve Sosyal Bilimler sorusu da olacak.

    **Kendisi hiçbir şekilde sınavın daha kötü olduğunu bilmemekle beraber önündeki kağıdı okuyarak -kimlerin yazdıkları metinlerse artık- gülümseyip , nezaket gösterilerinde bulundu.Bilinçsiz ve söylediklerine inanmayan , beden dilinden aşikar olduğu gibi olaya bir gazeteci nispetinde yabancıdır.

    - 150-180 barajı devam ettirilecek.Ancak 2. oturuma girecek arkadaşlar 1. oturumu geçip geçmediğini anlamış olmayacaklar.Geçmiş gibi girecekler.Neymiş zaten çok kolaymış.

    **Peki 2 milyon 196 bin kişiden yaklaşık olarak 400 bin kişinin barajı geçemediği düşünüldüğünde sistemin nasıl böyle bir zaafiyeti olabilir?Olmamalıdır.Nitekim bir cihaz tasarlanmadıysa."Dıt!" bu geçmiş , "Dıdıt!" bu geçememiş denilecekse amenna haklısınız nazik beyefendi.

    - Açık uçlu yalan oldu mu?Yoksa açıklanması unutuldu mu?Soru sayısının düşürülmesi ve 2. oturumdaki sürenin tüm alanları kapsayacak olması eşit ağırlıkların işine geldiği anlaşılmıyor mu yoksa bilerek mi yapıldı?

    ** Soru miktarı az ama son silahımız açık uçlu...Diyecekler... Eşit ağırlık ve sayısal arasındaki ezeli rekabette sayısalların avantajı alınacak.Eğer yukarıda ifade ettiğim gibi olursa sistem dinamiklikten çıkıyor ve ortada hakkaniyet namına bir şey kalmıyor.Neden mi?İmam hatiplerde sayısal yapan adam olmadığı için.Teşekkürler YÖK.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrs.Scientist -- 12 Ekim 2017; 12:19:54 >







  • Hocam bence kolay dediklerine bakmayın. İlk sınavda kazık gibi dayarlar soruları. Soru sayısı az çünkü onların yalın dediğine falan bakmayın. Sayısallara gelince evet edebiyata da giriyordunuz ama artık öyle bir şey -eğer süre fazladan verilmezse- yok.
  • PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    Sistemin o kadar fazla handikabı var ki .. İnanın saçmalanmış . 1 ayda daha iyisi yapılabilirdi.
  • fen soru sayısı dışında ben beğendim sistemi
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Fen soru sayısındaki düşüşten şunu anlıyorum ortak derslerin kesişmesi suretiyle tüm branşlar tek branşın konusu olarak birleşmiş.Burada tahmin ediyorum ki bir soruda iki-üç konu bilgisi gerekecek o şekilde sorular sorulacak.
  • Fen bilimlerindeki branşların soru adetleri belli olaydı eyiydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.