Volvo V40 Cross Country dururken Renegade alinmaz.
Sinifinin en guvenli modeli+piyasadaki en iyi 3 dizel motordan birine sahip.
Bu kosullarda Renegade tavsiye etmem.
Sınıfının en az satan modeli+piyasada 2.eli yok
Bu kosullarda v40 tavsiye etmem.
quote:
Orijinalden alıntı: outlook1
quote:
Orijinalden alıntı: kartalus
Bu sinifta cok secenek yok zaten ama konu satis adedi ve 2.el'se Renegade'e bin basar yinede.
quote:
quote:
quote:
Bu sinifta cok secenek yok zaten ama konu satis adedi ve 2.el'se Renegade'e bin basar yinede.
2014 te V40 ve V40 cross country toplam 1690 adet satmis. Bunda Cross country kac tanedir bilmiyorum ama cok degildir.. Renegade otomatik vitesi gelmeden bir kac ayda 400-500 tane satmis.
Cross COuntryden cok satacagi kesin yani. Ikinci elinin de Cross Country den iyi olacagi cok buyuk olasilik.
quote:
Orijinalden alıntı: Hemican
quote:
quote:
quote:
2014 te V40 ve V40 cross country toplam 1690 adet satmis. Bunda Cross country kac tanedir bilmiyorum ama cok degildir.. Renegade otomatik vitesi gelmeden bir kac ayda 400-500 tane satmis.
Cross COuntryden cok satacagi kesin yani. Ikinci elinin de Cross Country den iyi olacagi cok buyuk olasilik.
Alıntıları Göster
Bu fıat bu millete ne yapmış anlamadım gitti.100000 tl yi gider golfe basarlar ama jeep renegade gibi bir araca 90000 tl deyince fıat işte,sonuçta fıat diyip mızmızlanırlar.
Eren tekin aracı teste alıyormuş.sanirim hafta içi yayınlarlar
Mazda cx 3 e bak dizel manuel 75 .000₺ veya otamatik 4*4 85.000₺
Fiat bu millete ne mi yaptı yaşınız kaç bilmiyorum ama gençsiniz belli bu sorunun cevabını 45-50 yaş ve üstü vatandaşlarımız çok ıyı bilir.bizi araba diye onlarca sene konserve kutularına bindirdiler.Avrupa ABD 50 yıl önce araçlarında bir çok özellikle yaşarken biz araba diye taaa 85-90 Yıllara kadar 4 tekerlekli taburelere bindik.85 den sonra yurt dişindan araba ithalatı serbest bırakıldıda o zaman yediğimiz kazığın farkına vardık.yoksa hala şimdi Şahin'e Doğan'a biniyorduk tabi en uydurduğundan bide klima takarlardı 2015 diye.
ykaya1983Y
kullanıcısına yanıt
Fiat ve reno neler yapmadıki. Babam bu yaşından sonra bile renoya para vermem diyorsa gerisini siz düşünün
Türkiye piyasası vag odaklı olduğu için v40 renegade tutmaz tiguan golf alın piyasaya ayak uydurun
quote:
Orijinalden alıntı: 10-EMRE
Fiat bu millete ne mi yaptı yaşınız kaç bilmiyorum ama gençsiniz belli bu sorunun cevabını 45-50 yaş ve üstü vatandaşlarımız çok ıyı bilir.bizi araba diye onlarca sene konserve kutularına bindirdiler.Avrupa ABD 50 yıl önce araçlarında bir çok özellikle yaşarken biz araba diye taaa 85-90 Yıllara kadar 4 tekerlekli taburelere bindik.85 den sonra yurt dişindan araba ithalatı serbest bırakıldıda o zaman yediğimiz kazığın farkına vardık.yoksa hala şimdi Şahin'e Doğan'a biniyorduk tabi en uydurduğundan bide klima takarlardı 2015 diye.
çok abartıyorsun..şahn doğan kartal zamanında güzel araçlardı..
quote:
Orijinalden alıntı: juke sero
Fiat ve reno neler yapmadıki. Babam bu yaşından sonra bile renoya para vermem diyorsa gerisini siz düşünün
80 li 90 lı yıllarda yaşamıyoruz yalnız şu anda Renault ve Fiat'ın diğer markalardan eksikliklerini söyler misiniz ?
Aynı emsal Avrupa ABD araçlarıyla karşılaştır anlarsın ıyımı kötümü olduklarını sen herhalde Anadol yada hacı muratla kıyaslıyorsun.
George Staub
kullanıcısına yanıt
Evet geleceğe bakmak lazım ama size zamanında kötü arabaları pahalı fiyata sunan zihniyet şimdi maalesef iş görmüyor.
Hala bile filoya %10-15 indirim yapmaları binek otodan şirket otosuna dönüştüğünü gösterir. Yani şirketler haricinde bugün yeni model fiat ve reno alan çok nadirdir.
Şu an yenilikçi motor teknolojisi dışında en iyi yaptıkları şey ortaklık.
quote:
quote:
quote:
ben sadece biraz ironi yapmak istedim ama yanlışta sayılmaz.Sizde haklısınız.
Jeep ser arabadir biraz yukari fiatta çikarsaniz 115 gibi çok daha iyi modeli var baktiğiniz model serttir dağa taşa vurun ama günlük kullanima uygun değildir.hele arka koltuklar inanilmaz dar.donanim fakiri xenon bile yok.fiat fremont bakin derim fiati tuzlu biraz ama 2.elde çok temizini bulabilrsiniz şahsen 600km yolculuk yaptim tank kullanıyormuş gibi gelyor muazzam bir şey
Ferrari alacaktiim sahibi Fiat 'mış vazgeçtim Maserati alayim dedim Onuda Fiat Üretiyormuş vazgeçtim en iyisi Tata şasisini Hintli Jaguar üretiyor
quote:
Orijinalden alıntı: otobilge
Ferrari alacaktiim sahibi Fiat 'mış vazgeçtim Maserati alayim dedim Onuda Fiat Üretiyormuş vazgeçtim en iyisi Tata şasisini Hintli Jaguar üretiyor
Kaç parayı hangi markaya veriyorum orantısını kurduğunuz zaman bizler gibi Fiat mı Renault mu diye bakarsınız.Sonuçta Türkiye araç konusunda uygulanan vergi sistemi ve akaryakıt fiyatları yüzünden üretici firmalar için her zaman 4-5 bilinmeyenli denklem gibi.Adamlar bizlere cazip kılmak için nelerden ödün verip neleri öne cıkaracakları konusunda maymun oluyorlar.Az biraz bakın da konunun baslangıc kısmındaki vergileri yakınmamı ve paramız ile rezil oluyoruz söylemimin ardında yatan gercekleri farkına varın.45-55bin TL ile avrupada amerika da nelere binebileceginizi göz önünde bulundurun.
Volvo ya yakınlasıyorum.Cuma ya da persemde gidecegim inş gorusmeye.
quote:
quote:
Nedir bu ikinci el algısı anlamıyorum . Jeep alındığında çok mu farklı olucak durum ? Bir araba çok satıldığında mı kailteli oluyor ? bırakın artık şu algıyı eskide kaldı . Volvo şuan ciddi gelişmeler gösteriyor ve V40 bunun öncülerinden biri oldu . İç hacmi dışında mükemmel bir araç V40 sınıfında yıllardır sıkan modeller dururken açık ara öndedir benim gözümde . Her konuda dolu bir araç
O paraya 0km yeni mondeo dizel veriyolar suan ve kredi faizleri oldukca dusuk inceleyin derim. Yukarda saydiginiz araclardan her yonden ustun bir arac yeni mondeo.