O da orada zaten :D Exxende programı var. |
Exxen bayram boyunca ücretsiz! (5. sayfa)

-
-
-
-
Tercih meselesi Beğenmeyebilirsin. Anlarım..
Bence Ön yargılı olma. Bir şans ver derim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet Beğenirim..Rayting rekorları kırmış dizilerdir.
Halen de İzlenir..
Ilginc bazi olaylar gayet guzel icerik.Bedavayken izleyin para vermeye degmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
izlenecek içerik yok birkaç film olsaymış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gibi’nin ilk bölümü efsane. Sanırım Acun’a ilk bölümü seyrettirmiş projeyi öyle satmış. Zira sonraki bölümlerini toplasan ilk bölümdeki kadar kahkaha atmıyorsun. -
Farklı yollardan aradım ama hiç bulamadım hocam maalesef. O zaman çok da merak etmeye gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
He bu siz cok akıllısınız. Insanlarin izlediği şeye bile böyle yorum yapacak kadar yozlanmışsınız. Konuşanlar, ilginç bazı olaylar bence çok iyi. Aylık 10 liraya değer.
Kim ne derse desin Türkiye'nin dijital yayıncısı bluTv.
-
tolgshow neyse de diğerleri çöp
-
Papara ve tosla ile alirsaniz yarısını iade ediyor aylik 5tl yani. Biri ortaya birsey atıyor geriside oyle sanıyor hocam bende beğendim güzel icerikler var genelini iptv varken izlemistim ama o bitti, 7 gunlukte hic baslatmamistim bu zamana kadar ama bu 3 gun bittikten sonra 7gunluk ve gerisi ucretli 5tl den devam edecegim uyelige.
Tolgshow, katarsist, bazi ilginç olaylar, konusanlar(buna da başlayalı 2 hafta oldu )
5tl ye ne veriyorlar çocuğa git surdan sunu al 5tl vercem desen hadilan ordan 5tl ne diyecek cagdagiz bu yüzden 30 güne 5tl para bile değil.
Sadece Hafta da 1 bolum yerine netflix gibi komple atsa daha iyi olur ama o da iste müşteriyi elde tutma taktigi. Mibox a da uygulamasini getirse tamamdir server yetmez diye suanlik cikartmiyorlar sanirim fakat uygulama yeni olduğu için normal 2 yil sonra iyi hale gelir o zamanda 5/10tl olmaz gerci ama bakalim
quote:
Orijinalden alıntı: Drummerrrr
Tv siz kalirim yinede Acun’a para vermem..dedi ve enes batur videoları eşliginde oyuncaklarıyla oynamaya devam etti :)
-
Katılıyorum hocam en azından vizyonu olan bir marka exxen yani şahsen ben netflix gibi exxenin dünya çapında duyulup iyi işler imza atmasını isterim, o yüzden dediğiniz gibi 5 10 lira insanı fakirlestirmez.
İlginç bazı olaylar benim favorim bu arada son zamanlarda izlediğim en iyi komedi dizisi
İyi bayramlar ve de iyi akşamlar dilerim.
Cehennem hikayesi gibi bilmeyen varsa kisaca yazayim.
cehennemde kazan varmis ve cellat mizragiyla disari cikmak isteyenleri iceri sokuyormus, Türkiye olan kazanin başında kimse yokmus haliyle demisler onlarin başında niye kimse yok?
Demis ki; - onlarin basinda birisi olmasina gerek yok eger birisi çıkmak isterse zaten asagidakiler onu geri çekiyor...
Valla Tercih meselesi.
Ben izlerken Eğleniyorum.
Hoşuma gidiyor.
Zaten izlediğim bu 3 Yapım.
Bipsiz Tolga Çevik izlemek harika oluyor.
Exxen'de izlenecek birkaç proje var. Katarsis, Konuşanlar, Tolgshow ve Yeraltı Sitcom'u. Belki buna Garaj Doğan Kabak'ı da ekleyebiliriz.
Ama onun dışındakiler muhtemelen çöptür. Netflix üyeliğim vardı onu da iptal ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X