Bildirim
Exxen ve Exxenspor [ANA KONU] (26. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilmiyorum böyle bir bilgi dolaşıyor ama şu an izleyebiliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yine de riskli hocam hesabınız kapanabilir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
beşiktaş maçları için katılabilrim
_____________________________ -
5 dk izleniyor aynı anda farklı profilde sonra atıyor uygulamadan bilginiz olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Beşiktaş JK / İzmir /PSN:RasoKartal
Beşiktaş Genel Kurul Üyesi -
Mac izlediniz mi Hocam ayni anda ayni maci ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam FB içn verdiniz mi üyeliği
arkadaşlar geçen galatasaray ın maçında arkadaşım benim üyelikten izlemiş ben de evden izledim iki kişi aynı hesabdan izledik, izleme diyom birşey olmaz diyor bir sorun olur mu
_____________________________ Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
Hakan FidanTürk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir... -
bir daha hesap açarım
_____________________________ Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
Hakan FidanTürk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir... -
Gs maçı satan varsa pm lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acarsiniz da odediginiz para gider ?
Exxen e girişte sorun yaşayan var mı şuan arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Exxen çökmüş maci tv8.5a aldılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Ben kesintisiz izledim bastan sona acikcasi..Android Tv..
Bende girdim ama arkadaş giremedi çıkan geri giremiyodu :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![Exxen ve Exxenspor [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/5f/ca/bd/5fcabdabc41cd29b9eade1a3183b1bf6.jpeg&t=0&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı