Exvega Andromeda Koltuk İncelemesi

-
-
İncelemeniz için teşekkür ederim. Ben de ofis koltukları sıcak fırsatlar konusunda fazlasıyla zaman geçirmiş ve kafası karışık olan biriyim. Her ne kadar oyuncu koltuklarına pek ısınamasam da incelemeniz sayesinde radarıma daha önce duymadığım bir koltuk soktunuz. Keşke şu koltuklar bir tık daha ucuz olsa da gönül rahatlığıyla alabilsek ancak bir koltuğa bu kadar para vermek daha önce hiç çalışma koltuğu almamış benim gibiler için bir hayli zor oluyor ve ince eleyip sık dokuyoruz sanırım.
-
Evet hocam ben de tamamen tesadüfen buldum bu markayı. Fiyatlar maalesef çok pahalı ve ağız birliği edilmiş gibi hepsinin fiyatları birbirine çok yakın. Umarım herkes pişman olmayacağı koltuğu bulur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl hocam koltuktan memnun musunuz ?
-
Ben şimdilik genel olarak memnunum. Sadece oturma yerinin uzun vadede şeklini koruyup koruyamayacağını merak ediyorum. Ama özellikle de kumaşı çok hoşuma gitti.
Büyük bir sorun yaşamadım ama en güzel yanı çalışanların gayet ilgili olmaları. Bir sorun olursa bize ulaşmaktan çekinmeyin demeleri bile güzel bir şey.
Yazıda her şeyi anlatmaya çalıştım. Bence alınır kesinlikle.
Hâlâ memnun musunuz koltuktan yoksa eksisi çıktı mı? Almayı düşünüyorum ona göre karar vereceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şey yolunda şimdilik, gayet memnunum ve tavsiye edebilirim rahatlıkla.
-
selamlar arkadaşlar koltuktan nasılınız memnun musunuz firmayla görüştüm bende almayı düşünüyorum 130 kgyum arkadaş geriye doğru salınım yapmaz yapsa bile hissetmezseniz dedi ama yinede garanti olması için çift mekanizma almayı düşünüyorum sizlerde durumlar nasıl dik oturmak isteyen biri dik oturabilir mi
yoksa şöyle sorunlar başladı
Akın Eralpyoutube
WhatsApp Video 2022 10 13 at 16 44 39https://www.youtube.com/shorts/zEp5QKAo820?feature=share -
Hocam bildirim gelmemiş o yüzden geç gördüm kusura bakmayın.
Aldınız mı bilmiyorum ama benim koltuktan ben son derece memnunum. Oturak yeri çökme yapmadı (gerçi günde 8-10 saat kullanmıyorum). Arkaya doğru videodaki gibi bir esneme veya gevşeklik kesinlikle yok. Belki sırtı yasarken yarım santim falan esniyordur o kadar. O da ben özellikle dikkat ettiğim için fark ediyorum, yoksa hissedecek bir şey değil ve son derece normal.
Sadece arkaya yatıkken bazen oturup kalkarken arka taraftan o tipik "tak" sesi geliyor ama önceden yok gibiydi belki de bağlantı yerlerini tekrar kontrol etsem geçer ama benim için sorun teşkil etmiyor. Zaten nadiren oluyor bu da. Sorun değil.
Bir de oturak yerinin dikiş yerlerini takip ediyorum bir süredir. Esniyor gibi ama bacağım tam oraya geldiği için ve elle kontrol edince bir gevşeklik bulamıyorum. Bu da normal.
Kısacası, hâlâ gayet memnunum. Koltuk gayet güzel. Gönül rahatlığıyla tavsiye etmeye devam. Eğer koltuk almadıysanız umarım faydalı olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orophim -- 10 Kasım 2022; 20:51:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aslında 1 Kasım'da satın aldım zio exvegada almayı düşündüm ama sizin şekilde değilde çift mekanizmalı çünkü sizin resimlerde koltuğun altına giren sırt mekanizması bende esneme yapıyor bu şekilde 2 koltuk eskittim kırdım parçaladım ama birdahakine belki buraya yonelirim teşekkürler en azından update oldu başka arkadaşlar almak isterse fikir olur
Kilolu arkadaşlar almayı düşünürse bende exvega ile uzun konuşmalar yaptım çift mekanizma alın diye bir not düşeyim bu konuya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X