Şimdi Ara

Extreme PC (980X, GTX 580, SSD) (Satılmıştır, Teşekkürler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Satılık Extreme PC.

Sistem Özellikleri:

CPU: Intel Core i7 980X Extreme Edition
    Anakart: Asus Rampage III Extreme
    Ekran Karti: Asus GTX 580
    Ram: 12GB Corsair Dominator GT DHX 2000Mhz CL9 AirFlow 2 ( 3 x 4GB) + ( Ozel Corsair Extended Fins Sogutucu )
    Kasa: Corsair Obsidian 800D
    COU Sogutucu: Corsair H50
    Guc Kaynagi: Corsair HX1000W
    Monitor:Samsung 26" T260
    SSD 1: Corsair F240 SSD
    SSD 2: Corsair V128 SSD
    Harddisk 3: WD VelociRaptor HLHX 600GB
    Ses Sistemi: Logitech Z4
    Web Cam HD: Logitech Pro 9000
    Mouse: Logitech G9x
    Klavye: Logitech G19
    DVDWriter: Asus DVDRW 24X Sata
    Ses Karti: Creative X-Fi Titanium FATAL1TY Champion
    Kulaklık: Logitech Digital Precision PC Gaming Headset
    GamePad: Logitech Rumblepad (Vibration - Titreşimli Gamepad)
    Fanlar: 4 x 12 cm Enermax Apollish Led (Blue) + 2 x 12 cm Enermax Apollish Led (Red) + 2 x 14 cm Enermax Apollish Vegas Led (Red) + 3 x 14 cm Noctua NF-P14 FLX. (Toplam 11 Adet Fan)
    Fan Kontrolcu: Zalman ZM-MF3
    UPS: APC BR1500I ve Ek APC Battery Pack (Orjinal APC Akuleri yeni degistirildi ve bakim yapildi, faturali garantili)
    Hediye: Orjinal Kutulu Windows Vista Ultimate 32\64 bit Isletim sistemi, Steelseries Gaming QCK Mousepad, Gelid GC-Extreme Termal Macun (Sıfır), 1 x 4 cm Kırmızı Led Northbridge Fanı, ModRight Kırmızı Renk özel yapım uzatma kabloları.

Tum parcalarin garantileri devam etmektedir, kutulari, faturalari ve tum aksesuarlari eksiksizdir. Cok temiz ve sorunsuzdur, hicbir kirik ya da en ufak cizik dahi bulunmamaktadir.

Extreme PC (980X, GTX 580, SSD) (Satılmıştır, Teşekkürler)

DSC00460 by Emirbt, on Flickr

*Fotograf sistemin son ve guncel haline ait değildir, bilgilendirme amaçlı yayınlanmıştır.

Flickr sayfam uzerinden urunun kendi fotograflari:

http://www.flickr.com/photos/emirbt/ ( *Setlerden Used Parts bolumune haftaici eklenecektir. )

Link:

Sanal Pazar uzerinden pesin fiyatina Kredi Kartiyla taksitli olrak satin almak icin tiklayiniz.
    Sahibinden.com uzerindan kredi kartiyla satin almak icin tiklayiniz.

Fiyat: Sayın Turgut Ünal'a satılmıştır, ilgilenen herkese ve Donanım Haber'e çok teşekkür ederim. (Kredi Kartiyla pesin fiyatina taksitli olarak satin almak icin yukaridaki linkleri tiklayabilirsiniz.)

Yer: İstanbul\Anadolu Yakası - Ataşehir.

Not: İstanbul içi elden teslim yapılabilir (*Sadece Ataşehirden) ya da heryere Yurtiçi Kargoyla indirimli olarak gönderim yapılır.

Not 2: Takas düşünmüyorum lütfen teklif etmeyiniz.

Not 3: Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz, ilanlarımı takip ederseniz belirli zamanlarda ve uygun görüldüğü takdirde indirimler yapıldığını görebilirsiniz. Yansıtılan indirimlerler ve güncellemeler ( İndirim ) etiketi eklenerek belirtilir.

Not 4: Konuyla alakasız ve gereksiz bulunan yorumlar forum yöneticilerine bildirilerek silinmesi rica edilecektir,sorularınız ve fiyat teklifleriniz için özel mesaj göndermeniz yeterlidir.

Not 5: İstediğiniz tüm ürünlerle ilgili detaylı bilgiler için bana mesaj atabilirsiniz.

Not 6: Donanım Haber kullanıcı ismim: Emirbt , Dark Hardware kullanıcı ismim: Reihenfolge , Gittigidiyor kullanıcı ismim: Emirbt 'dir.

Teşekkürler & Saygılarımla,

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirbt -- 6 Aralık 2010; 21:29:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• parça satış mümkünse anakarta talibim
  • Maşşalah
  • PM
  • Tekrar merhaba, ilgilenen herkese çok teşekkür ederim sistemi sadece toplu olarak satmayı düşünüyorum. Ama monitor ve kasa ayrı olarak satabiliirim. Yine ilgilendiğiniz ürünler olursa kişisel mesaj üzerinden tekliflerinizi bana gönderirseniz değerlendirebilirim.

Saygılarımla,

• dostum ürün 10 numara bencede parca satışı olursa cok daha cabuk satılabilir tek satış olursa ekran kartının fiyatını pm atarsan iyi olur

hayırlı satışlar
  • extereme sistem diye buna derim kalitesiz parça yok.Sanki lambadan bir cin çikmiş arakadaşa bana şu an alinabilecek en iyi sistemi getir demiş.Hayirli satişlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasa için P.M.
  • Ilgilenen herkese cok tesekkurler fakat sistemi parca parca satmayi dusunmuyorum. Sadece icindekilerle birlikte kasa, T 260 Monitor, Logitech Z4 ve APC UPS ayri satis olabilir.

• para olsa ilk alacaklarım

CPU: Intel Core i7 980X Extreme Edition
    Anakart: Asus Rampage III Extreme
    Ram: 12GB Corsair Dominator GT 2000Mhz CL8 ( 6GB �lik 2 adet Kit � Ozel Extended Fins )
    Monitor:Samsung 26" T260
    SSD 1: Corsair F240 SSD
    SSD 2: Corsair V128 SSD
    Klavye: Logitech G19
    belkide 5970 ... valla süper sistem umarım en kısa sürede satılır
  • Ilgilenen herkese tesekkurler.

Kredi Kartiyla ve taksitli olarak satin almak isteyenler icin link eklenmistir.
    Sanal Pazar Linki

Saygilarimla,

• pm
  • hepsi için bir pm
  • fiyat ne kadar acaba??
  • Merhaba ilanimi guncellerken baktiginiz icin fiyati gorememissiniz, duzelttim tekrar bakabilirsiniz. Ilgilerinize tesekkur ederim.

Saygilarimla,

• fiyat beni baya bi aştı :D. ama pc cok güzel hakkını yemeyelim. hayırlı satışlar üstad
  • Sayın Turgut Ünal'a satılmıştır, ilgilenen herkese ve Donanım Haber'e çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.