Şimdi Ara

@@@ EXTREM RAM'LER GÜZEL FİYATLARA..@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) G-Skill 2X1 GB DDR2 800 GBHZ (Micron D9)
    Ürün Amerika'dan gelmiştir, ömür boyu Amerika garantilidir. Sıfır ve full kutuludur, sticker ları bile durmaktadır sadece denenmek için takılmıştır.

Ramler Micron D9GMH çiplidir. 2.2V civarı DDR1000@4-4-4-12 yapması neredeyse kesindir. Yapmazsa geri iade alacağım.
    Bunun yanında DFI RD600 + E4300 ikilisiyle birlikte aldığım değerler şöyledir: (üzerilerine tıklayarak ss lere ulaşabilirsiniz)
    2,39V / DDR2-1111@4-4-4-12-2T SuperPi 1M
    2,59V / DDR2-1178@4-4-4-12-2T SuperPi 1M
    2,59V / DDR2-1190@4-4-4-12-2T Validation

Fiyat 370 YTL'dir, takas düşünmüyorum.

2) Buffalo Firestix 2X1 GB DDR2 800 (Micron D9)
    Ürün Amerika'dan gelmiştir, ömür boyu Amerika garantilidir. Çok az kullanılmıştır, kutusuyla birlikte verilecektir. Bilmeyenler için Buffalo markası ülkemizde çok bilinmeyen, fakat dünyaca ünlü bir japon firmasıdır.

Micron D9GMH çiplidir. 2.2V DDR1000@4-4-3-4 değerlerinde 2 saat oyun oynadım az önce. (eVGA anakartta)
    Bunun yanında DFI RD600 + E4300 ikilisiyle birlikte aldığım değerler şöyledir:(üzerilerine tıklayarak ss lere ulaşabilirsiniz)
    2,59V / DDR2-1172@4-4-4-12-2T SuperPi 4M
    2,46V / DDR2-1130@4-4-4-12-2T SuperPi 8M

Fiyat 360 YTL'dir, takas düşünmüyorum.

3) 2X1 GB Micron D9 Fatbody
    Ramler yaklaşık 2 ay önce Amerika' dan gelmiştir.

Bilmeyenler için söylemekte fayda var; bu ramlerin adındaki "fatbody" eklemesi çiplerinin DDR1 ler gibi büyük olmasından kaynaklanmaktadır. Üretimleri durdurulmuştur, piyasada bulmak çok zordur. Düşük timingleri ile meşhur bir ramdir.

Yaptığım denemelerde aşağıdaki sonuçlara ulaştım: (üzerilerine tıklayarak ss lere ulaşabilirsiniz)
    DDR2 885 @ 4-2-2-1-2T Super Pi 1M
    DDR2 942 @ 4-3-2-4-2T Super Pi 1M

SPD lerini flashladım ve şuanda bütün boardlarda sorunsuzca çalışmaktadır, sadece bazı boardlarda ramin pinlerinin boyu kısa olduğu için rami tam oturttuktan sonra klipsleri biraz kaldırmak gerekiyor ben eVGA' da bu şekilde kullanıyorum şuanda hiçbir sorun yok. İlk açılışta otomatik olarak 1.9V DDR800@5-5-5 ile açılıyor.

Üzerlerinde Revoltec Bakır-Altın Ram soğutucu vardır. Onlar Firebal' dan alınma, ramlerle birlikte verilecektir.

İstediğim fiyat 350YTL dir. Takas düşünmüyorum

Ramleri evde deneterek vermek öncelikli tercihimdir (İstanbul içi), yaptığı değerleri gözünüzle görmeniz açısından ve ilerde doğabilecek iade ihtimaline karşı. Ama yine de isteyenlere önce para ve kargo sizden olmak üzere yollayabilirim

Ulaşım bilgilerim:
    Tel: 0532 256 12 41
    msn: yavuzkabuk@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• pm
  • cevaplandı satışa devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.