1) G-Skill 2X1 GB DDR2 800 GBHZ (Micron D9) Ürün Amerika'dan gelmiştir, ömür boyu Amerika garantilidir. Sıfır ve full kutuludur, sticker ları bile durmaktadır sadece denenmek için takılmıştır.
2) Buffalo Firestix 2X1 GB DDR2 800 (Micron D9) Ürün Amerika'dan gelmiştir, ömür boyu Amerika garantilidir. Çok az kullanılmıştır, kutusuyla birlikte verilecektir. Bilmeyenler için Buffalo markası ülkemizde çok bilinmeyen, fakat dünyaca ünlü bir japon firmasıdır.
3) 2X1 GB Micron D9 Fatbody Ramler yaklaşık 2 ay önce Amerika' dan gelmiştir.
Bilmeyenler için söylemekte fayda var; bu ramlerin adındaki "fatbody" eklemesi çiplerinin DDR1 ler gibi büyük olmasından kaynaklanmaktadır. Üretimleri durdurulmuştur, piyasada bulmak çok zordur. Düşük timingleri ile meşhur bir ramdir.
SPD lerini flashladım ve şuanda bütün boardlarda sorunsuzca çalışmaktadır, sadece bazı boardlarda ramin pinlerinin boyu kısa olduğu için rami tam oturttuktan sonra klipsleri biraz kaldırmak gerekiyor ben eVGA' da bu şekilde kullanıyorum şuanda hiçbir sorun yok. İlk açılışta otomatik olarak 1.9V DDR800@5-5-5 ile açılıyor.
Üzerlerinde Revoltec Bakır-Altın Ram soğutucu vardır. Onlar Firebal' dan alınma, ramlerle birlikte verilecektir.
İstediğim fiyat 350YTL dir. Takas düşünmüyorum
Ramleri evde deneterek vermek öncelikli tercihimdir (İstanbul içi), yaptığı değerleri gözünüzle görmeniz açısından ve ilerde doğabilecek iade ihtimaline karşı. Ama yine de isteyenlere önce para ve kargo sizden olmak üzere yollayabilirim
Ulaşım bilgilerim: Tel: 0532 256 12 41 msn: yavuzkabuk@hotmail.comSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.