Şimdi Ara

Extended Filmler Hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arsivimde extended filmler mevcut.Örnek vericek olursam mesela yüzüklerın efendısı serısının extendıd versıyonu mevcut.Türkçe dil secenegi var.Şimdi benım sıkıntım altyazı ile.Sadece extended sahnelerde altyazı gelmesını ıstıyorum.Nette baya baktım arastırdım ama oyle bi altyazı bulamadım.Bu konuda nasıl bi sey yapabilirz yardımcı olursanız sevinirim.

• turkcealtyazi.org tan bulabilirsin. filmin ismini yazdıktan sonra sürüm kısmında extended diye yazıyor
  • Bazı türkçe dublajlı filmlerde farklı bir dil kullanıldığında sadece o kısımlara ait alt yazılar var. Divxplanet e bakmanı öneririm.
  • Ben altyazılı olarak izlemiştim, nette çok rahatça bulabilirsin ama senkron sorunu yaşaman gayet muhtemel ama halledersin onuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Bazı türkçe dublajlı filmlerde farklı bir dil kullanıldığında sadece o kısımlara ait alt yazılar var. Divxplanet e bakmanı öneririm.

Dostum oraya zaten coktan baktım ama aradıgım altyazı yok sadece extended sahnelerde gecıcek altyazı.Ama divxplanette bulamadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

turkcealtyazi.org tan bulabilirsin. filmin ismini yazdıktan sonra sürüm kısmında extended diye yazıyor

Dostum benım dedıgım turden altyazı yok o sitedede.Sadece extended sahnelerde altyazı gecmesını ıstıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

turkcealtyazi.org tan bulabilirsin. filmin ismini yazdıktan sonra sürüm kısmında extended diye yazıyor

Dostum benım dedıgım turden altyazı yok o sitedede.Sadece extended sahnelerde altyazı gecmesını ıstıyorum.

tamam hocam k.bakma gece gece yanlış anlamışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bazı türkçe dublajlı filmlerde farklı bir dil kullanıldığında sadece o kısımlara ait alt yazılar var. Divxplanet e bakmanı öneririm.

Dostum oraya zaten coktan baktım ama aradıgım altyazı yok sadece extended sahnelerde gecıcek altyazı.Ama divxplanette bulamadım ben.

1-
    Bak bu link sadece extended kısımlar içindir. Türkçe Dublaj içindir.
    Alt yazı özelliklerinde notlar kısmına bakarsan anlarsın.
    http://divxplanet.com/sub/s/166116/The-Lord-of-the-Rings-The-Fellowship-of-the-Ring.html

2-
    Bu da Türkçe seslendirmede yer almayan kısımlar içinmiş.
    http://divxplanet.com/sub/s/223132/The-Lord-of-the-Rings-The-Fellowship-of-the-Ring.html

Bu alt yazılar Lord Of The Rings The Fellowship of The Ring (Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşiliği) filmine aittir. Diğer filmler içinse divxplanet alt yazıların açıklamalarına bakarsan göreceksin onlar içinde uyarlama yapıldıysa eklemişlerdir.

• quote:

quote:

quote:

1-
    Bak bu link sadece extended kısımlar içindir. Türkçe Dublaj içindir.
    Alt yazı özelliklerinde notlar kısmına bakarsan anlarsın.
    http://divxplanet.com/sub/s/166116/The-Lord-of-the-Rings-The-Fellowship-of-the-Ring.html

2-
    Bu da Türkçe seslendirmede yer almayan kısımlar içinmiş.
    http://divxplanet.com/sub/s/223132/The-Lord-of-the-Rings-The-Fellowship-of-the-Ring.html

Bu alt yazılar Lord Of The Rings The Fellowship of The Ring (Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşiliği) filmine aittir. Diğer filmler içinse divxplanet alt yazıların açıklamalarına bakarsan göreceksin onlar içinde uyarlama yapıldıysa eklemişlerdir.

Tamam dostum buldum cok tskler kaç aydır arıyordum cok iyi oldu

• Bu tarz altyazı olduğunu bilmiyordum sadece extended sahne için.Anlaşılan varmış.Paylaşan arkadaşa teşekkürler benimde işime geldi.
  • Rica ederim arkadaşlar işinizi gördüysek ne mutlu bize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.