Şimdi Ara

EXT2 ve Ext3 dosya sistemini Windows ve Mac sistemlerde Görmek Ve Değiştirmek (read\write)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eminimki bi çoğumuz biliyoruz ama bilmiyen arkadaşlara yardımı dokunur die bu konuyu açtım.

Bazen linux disk bölümünde kalan dosyaları okumak yada değiştirmek gerekebiliyo fakat xp linux un kullandığı dosya biçimlerini tanımıyo(malum rakip) bunun için bu programı kullanabilirsiniz.

Windows NT 4.0/2000/XP/2003/Vista (both x86 and x64 platform)

Mac

Yaşadığınız problemleri buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

ÖZGÜRLÜK İÇİN...
    İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
    Montaigne

• bu programı kullanmayı beceremedim biraz daha açarmısım nasıl kullanıcam vs..

ÖZGÜRLÜK İÇİN...
    Montaigne

• Ext2 veya Ext3 kullanan kalmadı ki neredeyse hocam

Çankaya Üniversitesi

Bilgisayar Mühendisliği
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

Ext2 veya Ext3 kullanan kalmadı ki neredeyse hocam

Aynen, Ext4 fena etki yaptı çünkü. Bide BTRFS varmış, çok hızlıymış diyorlar ama denemedim daha.
  • telefonda uygulamaları hafıza kartına yüklemek için kullanıyorum ext2yi.yani bütün i5700 sahipleri neredeyse.ama ext2dekileri görmek gerektide programı kullanmayı beceremedim.yükledim birsürü seçenek çıkıyor disklerde (G,H,I,J,K..)

Orijinalden alıntı: pisahmet
    Aynen, Ext4 fena etki yaptı çünkü. Bide BTRFS varmış, çok hızlıymış diyorlar ama denemedim daha.

Phoronix'de testleri vardı Btrfs mi Ext4 mü hızlı gibisinden. Btrfs, Ext3'den biraz daha iyi performans veriyordu ortalama olarak.

Çankaya Üniversitesi

Bilgisayar Mühendisliği
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler haklısınız kullanan kalmadı ama konuyu 2008 de açmışım.
    çeşitli alet edevatlar ve bazı sistemler bu eski biçimlendirme formatını kullanmaya devam ediyo fat32 diskleriniz nasıl değişmeden duruyosa...

@sencer1000
    vermiş olduğum linkdeki program seven ile uyumlu değil yada benim 64 ile bi uyumsuzluk söz konusu aşağıdaki linki bi denemeni öneririm
    http://www.diskinternals.com/download/Linux_Reader.exe

ÖZGÜRLÜK İÇİN...
    Montaigne

• Bilgilendirme için teşekkür ederim çok süper oldu...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.