Şimdi Ara

Explorer kendi kendini kapatıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi pc yi açtım explorer da bir sayfa açıyorum bir siteye giriyorum ama explorer çalışmayı durdurdu windows soruna bir çözüm arayacak diye bir yazı çıkıyor ve kapanıp tekrar açılıyor ve tekrar bir siteye girmek istediğimde yine aynı şey bu bügün oldu daha önce yoktu ve herzaman girdiğim siteler..Neden olabilir ve nasıl düzelteceğim?Birde bugün internet çok ağır ve çok bekletiyor ve bu mesajı göndermek için gönder butonuna basıyorum 10 dk bekletiyor beni bugün kaç kez denedim ! aynı sorunu yaşayan varmı?Şimdiden teşekkürler...

• Bilgisayarınıza spy girmiş. Spyware Doctor ile halledebilirsiniz.

Spyware Doctor 6.0

http://www.pctools.com/mirror/sdsetup.exe
  • Ya onu indirdim bazı yüksek ve orta düzeyde virüs buldu ama silmedi denemöe sürümü olduğu için..
    quote:

Orjinalden alıntı: LionTech16

Bilgisayarınıza spy girmiş. Spyware Doctor ile halledebilirsiniz.

Spyware Doctor 6.0

• Arkadaşlar nod 32 spybot ve süperantispyware ile tarattım anormal birşey yok şimdi spyware dr
    indirip tarattım 7 tane buldu spyware known_Bad_site - yüksek risk diyor...Bu nedir arkadaşlar?Kötü bir siteye girmiyorumki ben!!! Bu ne virüsü bu bunu buldu ama silmiyor çünkü deneme sürümü bu..2.virüs-Adware component unrelated-orta düzey risk demiş..Her iki virüs isminden toplam 4 virüs ve 3 tanede düşük dereceli cokie site ismi var ama onları biliyorum hep çıkıyorlar silemedim onları ama düşük onşar...ne yapabilirim hangi prg silerr bunları?? Ayrıca ,Arkadaşlar explorer 7 kullanıyorum ama bugün internetim çok çok yavaş ve explorer kendi kendini kapatıyor proğramı dururup tekrar başlatıyor ama boş sayfa açıyor ve kapanan siteye tekrar giriyorum yine aynı şey her zaman girdiğim siteler aynı zamanda..Bir şey sormak istiyorum bunun nedeni ne olabilir?Sistemde nod 32 -süperantispyware ve spybot-sd yüklü ..Ame güvenli kipte hiç tarama yaptırmadım şimdiye kadar çünkü internete bağlı olmuyor o esnada nod 32 ile denedim c sürücüsünü dökmeye başladı dos ta sanırım ama çok uzun sürdü bende işlemi kestim çünkü tam olarak nasıl tarandığını bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim...

• Bende spybot s&d ile tarat diyecektim ama o da yüklüymüş. Peki güncelmi?
  • Evet güncelleyip tarattım!:( hepsiyle tarattım sadece güvenlikipte taratmadım onuda nasılş taratacağımmı bilmiyorum internete bağlanmadığı için güvenli kipte pc ...dosta siyah bir fonda hızlı bir şekilde birşeyler döküyor böylemi oluyor? nodla taratsammı bu şekilde acaba? ve lütfen yardımcı olun ne yapsam acaba :( Birde internet ayarlarına baktım explorırda bazı geçici dosya klasörleri var temp klasöründe sanırım...site ismleri var başına cookie yazıyor ben bunlaı silsemmi acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: erkan7307

Bende spybot s&d ile tarat diyecektim ama o da yüklüymüş. Peki güncelmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serminn -- 12 Kasım 2008; 13:33:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serminn

Ya onu indirdim bazı yüksek ve orta düzeyde virüs buldu ama silmedi denemöe sürümü olduğu için..
    quote:

Spyware Doctor 6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionTech16 -- 12 Kasım 2008; 15:08:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ve şuan pc m windowsu açmıyor 5 kere denedim yarım saatte açtı 5 . denemeden sonra fişi çekiyorum tekrar mic corparation tarıyo ama açmıyo wista starter yüklü...:(
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serminn

Ya onu indirdim bazı yüksek ve orta düzeyde virüs buldu ama silmedi denemöe sürümü olduğu için..
    quote:

Spyware Doctor 6.0

• arkadaşlar buna kesin bir çözüm yok mu ben lisanslı avast kullanıyorum neden engel olmuyor ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.