Bilgisayarımda bir kilitlenme oldu, görev yöneticisinden (ctrl+alt+del) explorer yanıt vermiyor mesajını aldım ve görevi sonlandırdım fakat ardından explorer çalışmadı, şimdi bilgisayarımı açtığım zaman sadece masaüstü resmini görebiliyorum, hızlı başlat, saat tepsisi, başlat menüsü, masaüstü simgeleri görülmüyor, klavyeden başlat tuşuna basınca menü açılmıyor, ekrana sağ tıklamak menü açmıyor, sadece görev yöneticisini açabiliyorum, regedit e giriyor fakat explorer.exe çalıştır dediğim zaman işlem yapmıyor, bilgisayar güvenli modda açılmıyor. :) var mı sorunuma fromat+sistem kurulumu dışında çözümü olan. Bu arada bu sorun öncesi usb disklerde sürekli olarak Gecikmeli yazma hatası veriyor ve USB den birşey kopyalamayı çok zorlaştırıyordu, CD den Harddiske kopyalama yaparken de explorer kitleniyor veya hata veriyordu, sistem XP SP3, şimdiden ilgilenenlere teşekkürler.
bir repair yapın sonra güvenli modda temiz bir tarama yapın
quote:
Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.
bir repair yapın sonra güvenli modda temiz bir tarama yapın
Öneriniz için teşekkürler fakat maalesef onarım sonrası da aynı sorunlar devam etmekte. Sanırım başka bir öneri de yok, mecbur format.